18 / 05 / 2024

vazo kule yatırım

vazo kule yatırım

Yüzde 60'ı satılan Vazo Kule nerede, teslimleri ne zaman yapılacak, daire tipleri nasıl gibi tüm sorularınızın cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor...

İş Yatırım Menkul Değerler, İş Kuleleri Kule 2'den ofis kiraladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin İş Kuleleri Kule 2'den 659,2 metrekarelik ofis alanı kiraladığını duyurdu.

Kepez Dönüşüm Projesi 8 milyar TL'lik yatırım bedeliyle yükseliyor!

8 milyar TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Kepez Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 23 kule vinç ile 2 bin personel çalışıyor.

Gayrimenkul Yatırım Fonu tanıtıldı!

Gayrimenkul Yatırım Fonu Tanıtım Etkinliği'ne ev sahipliği yapan Yıldırım Kule, Omurga Capital Genel Müdürü Oğuz Kösebay ve Omurga Capital Emlak Yatırımları Direktörü İlhami Akkum'u ağırladı.

Mustafa Ak: Ovacık önemli bir yatırım alanı!

Hızla gelişen bölgenin en prestijli konut projesi Ova Kule’nin lansmanı yapıldı. Lansmana katılan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak , Ankara’nın önemli yatırım alanı olduğunu belirterek, ”Yeni Keçiören’in doğduğu yer burası’’ dedi..

Optimum Yatırım'dan Kartal IQ projesi geliyor!

Optimum Yatırım imzasıyla hayata geçirilen Kartal IQ projesi 21 katlı tek kule şeklinde inşa ediliyor. 3 dönüm arsa alanı üzerinde konumlandırılan Optimum Kartal IQ projesi 110 adet daireden oluşuyor.

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım yeni projesini tanıttı!

125 milyon dolarlık yatırım değeri ile 3 dev kule üzerinde yükselecek Kavuklar Bornova projesinin hedefi ilçeyi yaşam, moda, alışveriş ve kültür sanatta başrole taşımak ve değerini yükseltmek.

Ziya Yılmaz: Türkiye'nin geleceğine yatırım yapıyoruz!

DAP Yapı, insan formunda inşa ettiği Adam Kule projesini satışa sundu. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, "Artık işimize dönme vakti. Daha fazla yatırım yapıp, çalışacağız" dedi.

Kule Yatırım Proje Yönetimi İnşaat ve Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kule Yatırım Proje Yönetimi İnşaat ve Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi, İrfan İlek, Cemal Yılmaz, Abdurrahman AHM İlimen tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül'de kuruldu.

Ünlülerin yeni yatırım tercihi Kule Vinç!

Son 7 yılda katlanarak artan talep, ünlülerin de dikkatini çekti ve daha önce bu sektöre yönelik yatırımı olmayan ünlü sanatçıların birçoğu da yatırım için şirketlerin kapılarını aşındırmaya başladı.

Övgün Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Övgün Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ahmet Kamil Erciyas tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Nisan'da Kadıköy, Kozyatağı, Değirmen Sokak, Nida Kule 'de kuruldu.

Dinamik Emlak Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Emlak Yatırım Limited Şirketi, Oya Zingal Dural, Mohammad Kahıl tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Bomonti, Anthill Rezidans A Kule'de kuruldu.

Tahincioğlu'ndan 3 yılda 860 milyon dolarlık yatırım!

Tahincioğlu Gayrimenkul, 2014 yılına kadar 860 milyon dolarlık yatırım yapacak. Tahincioğlu'nun 2011 yılı yatırım gündeminde ise Ataşehir'de TAO Kule ve Palladium Tower, Göztepe'de Nida Kule ve Antakya'da alışveriş merkezi yer alıyor

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

vazo kule yatırım Haberi

vazo kule yatırım


Dap Yapı'nın bir projesi olarak tasarlanan Vazo Kule İstanbul Maltepe Dragos bölgesinde hayata geçiriliyor. 150 milyon liralık yatırım bedeline sahip olan Dap Vazo Kule 19 ve 22'şer katlı olmak üzere 3 bloktan meydana geliyor.


Dap Yapı Vazo Kule projesinde konut sahibi olmak isteyenler satın aldıkları dairesinde isterse oturabiliyor isterse yatırım amacıyla otel kiralama sistemi dahilinde kiralayabiliyor. Hem rezidans hem de otel odası tasarımı sunan Vazo Kule'de 1+0 daireler single, 1+1 daireler suite ve 2+1 daireler grand suite olarak kategorize ediliyor.


Vazo Kule projesinde 198 adet rezidans daire, 99 adet ofis ve 11 adet ticari birim bulunuyor. Dap Vazo Kule'de konut fiyatları 179 bin liradan başlangıç gösteriyor. 


Vazo Kule konut teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleştirilmesi hedefleniyor.


Yüzde 60'ı satılan Vazo Kule nerede sorusunun cevabı...