18 / 05 / 2024

vazo kulede ön talep

vazo kulede ön talep

Anadolu yakasında Maltepe Dragos'ta Dap Yapı tarafından inşa edilen Vazo Kulenin satışları hızla devam ediyor...

thyssenkrupp asansörlerini 246 metrelik kulede test edecek!

thyssenkrupp Asansör’ün Almanya’nın Rottweil şehrinde inşa ettiği test kulesinde çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.246 metre yüksekliğindeki kulede, asansörlerin en zorlu koşullarda test edileceği 12 adet asansör kuyusu yer alıyor.

Kamil Saraçoğlu, Bakan Sarı’ya dönüşüm çalışmalarını anlattı!

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Bakan Fatma Güldemet Sarı’ya Kütahya’da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında detaylı bilgiler sundu. Başkan Saraçolu, ziyaret sonrası Bakan Sarı’ya çini vazo hediye etti.

DAP Yapı, Vazo Kule'de, Hitit vazosundan esinlenmiş!

DAP Yapı'nın eski Hitit vazosundan esinlenerek tasarladığı Vazo Kule'de teslimler başladı. Yüzde 40'ı teslim edilen Vazo Kule projesi, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

Dap Yapı Vazo Kule'de teslimler başladı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı tarafından Maltepe Dragos’ta inşa edilen Vazo Kule’de konut ve ofislerin teslimine başlandı. Yüzde 40’ı teslim edilen Vazo Kule, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

DAP Holding'in 4 otelini Rotana işletecek!

DAP Holding'in iştiraklerinden Dap Yapı'nın İstanbul'un Anadolu Yakası'nda inşa ettiği Burgu, Tango, Dalga ve Vazo binalarını otel grubu Rotana işletecek.

Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi farklı mimariye sahip yapıları ile dikkat çeken DAP Yapı'nın yeni projesi Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi.

Adam Kule projesi için ön talepler toplanıyor!

İstmarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Adam Kule' de ön talepler toplanıyor!

İSTMARİNA, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi projeleriyle gayrimenkul sektörüne bakış açısı kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Highlife Tower'ın inşaatı bu yıl içinde başlıyor!

İnşaat çalışmalarının 2015 yılı içinde başlayacağı Folkart Highlife Tower 375 metre yüksekliğe sahip olacak. 550 milyon yatırım bedeline sahip olan 85 katlı kulede ofisler, daireler ve alışveriş merkezi yer alacak...

Vazo Kule’de ODE ürünleri tercih edildi!

DAP Yapı, Hitit medeniyetinin 3 bin yıllık eşsiz mirasını günümüze taşıyor. Hitit sanatının en önemli objelerinden olan inandık Vazosu, anıtsal mimari anlayışıyla modernize edilerek, Vazo Kule’de yeniden hayat buluyor.

DAP Yapı Kartal'ın yeni merkezini yaratıyor!

DAP Holding, Dragos Royal Towers, DAP Royal Center, Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule ve Vazo Kule'nin ardından IstMarina ile Kartal'ın yeni merkezini oluşturma hedefinde.

3. köprünün kule inşaatında sona doğru gelindi!

İstanbul Boğazı’na yapılan 3. köprünün kulelerinde sona gelindiği belirtildi. Yüklenici firma, 4 kulede deniz seviyesinden 300 metre yüksekliğe ulaşıldığını, 88 adet dev ‘anchor box’un kulelerin tepelerine yerleştirildiğini duyurdu.

3. köprünün kule inşaatında sona gelindi!

İstanbul Boğazı’na yapılan 3. köprünün kulelerinde sona gelindiği belirtildi. Yüklenici firma, 4 kulede deniz seviyesinden 300 metre yüksekliğe ulaşıldığını, 88 adet dev ‘anchor box’un kulelerin tepelerine yerleştirildiğini duyurdu.

vazo kulede ön talep Haberi

vazo kulede ön talep


Anadolu yakasında Maltepe Dragos'ta Dap Yapı tarafından inşa edilen Vazo Kulenin satışları hızla devam ediyor. 2 adet rezidans ve 1 adet ofis bloğunun bulunduğu proje, toplam 399 üniteden oluşuyor. 289 rezidansın yüzde 65 oranında satışını gerçekleştiren Dap Yapı, 99 adetlik home office bloğu için ön talep topluyor. Fiyatları 269 bin TL'den başlayan ofislerin yüzde 45 civarında ön satışının gerçekleştiği belirtiliyor. Büyüklüğü 55 metrekare ile 100 metrekare arasında değişen ofisler, istenildiği takdirde birleştirilerek daha büyük metrekarelerde çalışma alanları elde edilebiliyor. 


Dünya...