05 / 05 / 2024

Vb Boya Sanayi adres

Vb Boya Sanayi adres

Vb Boya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Lokman  Çetinkaya tarafından kuruldu. 

Mga Hırdavat İnşaat Boya Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mga Hırdavat İnşaat Boya Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Muhammet Gezginci tarafından kuruldu.

Avam Boya İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Avam Boya İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Murat Ava tarafından kuruldu.

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Durmuş tarafından kuruldu. 

Krst İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krst İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ozan Soyöz tarafından kuruldu.

Revza Yapı İnşaat Kumaş Boya Baskı Konfeksiyon Aksesuar Medikal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Revza Yapı İnşaat Kumaş Boya Baskı Konfeksiyon Aksesuar Medikal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Aslantaş tarafından kuruldu.

Suwen İnşaat Boya Hırdavat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suwen İnşaat Boya Hırdavat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Seyfettin Eler tarafından kuruldu.

Mesa Boya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Boya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Yanmaz tarafından kuruldu.

Arca Boya İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arca Boya İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Özer tarafından kuruldu.

Mig İnovasyon Teknoloji Boya Kimya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mig İnovasyon Teknoloji Boya Kimya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  250 bin TL sermaye bedeli Danıel Djordjevıc ve  Lokman Köksal tarafından kuruldu.

Key Boya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Key Boya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  Bahtiyar Yılmaz tarafından kuruldu.

Tanju Boya Kimya Plastik Ayakkabı Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanju Boya Kimya Plastik Ayakkabı Ve Sanayi Ticaret Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli İle  Aydin Eynel tarafından kuruldu.

Turgaylar Yapı Boya İnşaat Elektrik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turgaylar Yapı Boya İnşaat Elektrik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 binTL sermaye bedeli ile Mahsum Kaya tarafından kuruldu.

Vb Boya Sanayi adres Haberi

Vb Boya Sanayi adres

Vb Boya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Lokman  Çetinkaya tarafından kuruldu. 

Vb Boya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
BOYA -Her türlü boya ve boya malzemelerinin, kimyevi maddeler, yapı kimyasalları, vernik ve incelticilerinin imalatını, toptan ticaretini yapmak, ithalat ve ihracatını yapmak -Halı, kilim, battaniye, yastık ve yolluk, her nevi tekstil ve tekstil ürünleri ile deri ürünleri, her nevi kumaş örme iplik elyaf ve her türlü iç ve dış giyim ile ilgili her türlü ham madde yarı mamul ve mamul maddelerin boyaların kimyasal yabancı maddelerin kimyasal müstahzarların alım ve satımı, yurt içinde ve yurt dışında üretilmesi, ithalat ve ihracatı. -İmalat, ticaret ve hizmet sektörleri ile nihai tüketimde kullanılan her türlü toz ve yaş...