18 / 05 / 2024

VDT şirketi adres

VDT şirketi adres

VDT Enerji Danışmanlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakkı Can İçöz tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Sümer Sokak'ta kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Vdt Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vdt Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sevdin Şimşek ve Vedat Şimşek ortaklığında kuruldu.

Adres 76 İnşaat Ambalaj Plastik Tarım Kimya Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Adres 76 İnşaat Ambalaj Plastik Tarım Kimya Gıda Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Muharrem Güneş tarafından kuruldu.

Adres 34 İnşaat İş Makinaları Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Adres 34 İnşaat İş Makinaları Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Muharrem Güneş tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Adres Harita Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Harita Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Turan Karabulut tarafından kuruldu. 

Vdt İnşaat Metal Otomotiv Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Vdt İnşaat Metal Otomotiv Tekstil Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Cengiz Özçelik tarafından kuruldu.

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres kuruldu!

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres 10 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Aktürk, Yağmur Aktürk ortaklığında kuruldu.

Vdt Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vdt Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik'te 300 bin TL sermaye ile bugün Vedat Sapanlı imzasıyla kuruldu.

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

VDT Enerji Danışmanlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

VDT Enerji Danışmanlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakkı Can İçöz tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Sümer Sokak'ta kuruldu.

Yeni Adres Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Adres Danışmanlık Anonim Şirketi, Esma İpek Akpınar Yönetim Kurulu Başkanlığı, Petek Coşkun, Murat Aktürk, Kenan Öden Yönetim Kurulu Üyeliğinde 240 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Eyüp'te kuruldu.

Adres Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adres Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çiydem Kaya, Abdulsamet Nakşibendioğlu Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 1 milyon TL sermaye ile 3 Ekim'de Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

VDT şirketi adres Haberi

VDT şirketi adres

VDT Enerji Danışmanlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakkı Can İçöz tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta   Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Sümer Sokak'ta kuruldu. 


VDT Enerji Danışmanlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu, 1-Enerji piyasası düzenleme kurumundan gerekli izin ve lisansı alarak,her türlü kaynaktan (hidrolik,kömür,doğalgaz,sıvılaştırılmış doğalgaz,petrol gazı,petrol ürünleri, jeotermal, nükleer, güneş, rüzgar vb) enerji üretimi ile bu enerjinin iletimi,dağıtımı ve ticareti faaliyetlerinde bulunur. 2-Enerji üretimi, iletimi, dağıtımı ve ticareti ile ilgili her türlü tesisi (enerji santrali, baraj, enerji nakil hattı, trafo, boru hattı, vb, ) tek başına yada başka kuruluşlarla birlikte kurar, kullanır, işletir, doğrudan veya leasing yolu ile kiralar, kiraya verir, mevcut tesisleri devir alabilir yada devir eder. 3-Her türlü kaynaktan...