01 / 05 / 2024

Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi

Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi

Tahincioğlu Holding yeni şirket kurdu. Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de kuruldu.

Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak, İlyas Tahincioğlu ve Aykut Celep ortaklığında kuruldu.

Karaca Group Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Group Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Esat Karaca tarafından kuruldu.

Staymor Turizm Otelcilik Ve Gayrimenkul İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Staymor Turizm Otelcilik Ve Gayrimenkul İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Artun Yanıkbaca tarafından kuruldu.

Europhomes Gayrimenkul Turizm Araç Kiralama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Europhomes Gayrimenkul Turizm Araç Kiralama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mazin Alestvani tarafından kuruldu.

Nursan Turizm Tekstil ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nursan Turizm Tekstil ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Saruhanoğulları tarafından kuruldu.

Tüfekçi Gayrimenkul Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüfekçi Gayrimenkul Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Tüfekçi tarafından kuruldu. 

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 Nolu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 1 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Vatansever Otomotiv Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatansever Otomotiv Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Çiçek tarafından kuruldu.

Mars Uluslararası Turizm ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Uluslararası Turizm ve Gayrimenkul Anonim Şirketi Bağcılar'da 8 milyon TL sermaye bedeli ile Garip Salihlioğlu tarafından kuruldu.

Narin Kargo Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Narin Kargo Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Amırmohammad Mirzazadeh, Mehrdad Astaresh ve Raha Astaresh tarafından kuruldu.

Gold Star Group Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Star Group Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli Ahmad Monir Wisho tarafından kuruldu.

Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi Haberi

Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi

Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak, İlyas Tahincioğlu ve Aykut Celep ortaklığında kuruldu.

Hayata geçirdiği ayrıcalıklı projelerle yatırımcılara farklı seçenekler sunan Tahincioğlu Holding, yeni bir yatırıma imza attı. 

Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi, Tahincioğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Can Tahincioğlu'nun oğlu İlyas Tahincioğlu, Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş. Genel Müdürü Aykut Celep ve Nida İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi Genel Müdürü Mustafa Çakmak ortaklığında kuruldu. 

Tahincioğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Can Tahincioğlu'nun oğlu İlyas Tahincioğlu, Tahincioğlu'nun 3. kuşak aile fertlerinden. Aynı zamanda, Türkiye'nin ilk offroad kulubünde yarışçı.

Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Aykut Celep, uzun yıllar boyunca optik sektöründe ithalatçılık görevine devam etti. 2000’li yılların başına...