05 / 05 / 2024

Vedat Mavuzer gayrimenkul sektörü

Vedat Mavuzer gayrimenkul sektörü

Sektörü analiz eden Vedat Mavuzer maliyetler arttı yükümlülüğü yerine getiremeyen silinir dedi. Türkiye'de gayrimenkul sektörünün en önemli sorunu şeffaflık. Sektördeki olumsuzlukları hükümet ve belediyeler çözmede yetersiz kalıyor...

Aremas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Arslan: Ticari gayrimenkulde ivme yukarı doğru!

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, 2023 yılı gayrimenkul sektörüne dair değerlendirmelerde bulunarak 2024 yılında piyasada neler beklendiğini açıkladı. 

Vedat Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vedat Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Vedat Topoğlu tarafından kuruldu.

Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı'dan 71.6 milyon TL'lik yeni şirket! Astoria Gayrimenkul kuruldu!

Astoria ve Astoria Alışveriş Merkezi ile gayrimenkul sektörüne giriş yapan Astaş Holding, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Astoria Gayrimenkul İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Astoria Gayrimenkul İşletmecilik Anonim Şirketi Şişli'de 71 milyon 651 215,63 TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı ortaklığında kuruldu.

Vatan Grup Proje Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Grup Proje Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy İstek ve Vedat Mutlu ortaklığında kuruldu.

Amca Gayrimenkul Ve Otomotiv Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amca Gayrimenkul Ve Otomotiv Alım Satım Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Yardımcı tarafından kuruldu.

Pera Site Yönetimi Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pera Site Yönetimi Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Hançerli tarafından kuruldu.

Miva Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Miva Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'da İbrahim Maasfeh ve Vedat Arslan ortaklığında kuruldu!

Mega İnternational Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Mega İnternational Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Avcılar’da  Vedat Ağaoğlu  tarafından kuruldu.

Kapital Ayazağa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Kapital Ayazağa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi Sarıyer'de Moris Sadioğlu, Vedat Sadioğlu ve Roza Sadioğlu ortaklığında kuruldu.

Vedat Aşçı: Bu yıl gayrimenkul sektörü için güzel geçecek!

Gayrimenkul sektörü özellikle inşaat sektöründeki artan maliyetler nedeniyle arz ve talepte dengelerin değiştiği yeni bir dönem yaşıyor. Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı iyimser. Bu yıl gayrimenkul sektörünün çok iyi bir performans ortaya koyacağını söyledi.

Demirsan Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirsan Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Esat Sancak, Sedat Demirci ve Vedat Demirci ortaklığında kuruldu.

Vedat Arslan: Konut yatırımı halen en güvenli liman!

AREMAS Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Yüksek faize rağmen satışlardaki hareketlilik sürüyor. Açıklanan rakamlar, konut yatırımının halen en güvenli liman olduğunu ve olmaya da devam edeceğini gösteriyor" şeklinde konuştu.

Vedat Mavuzer gayrimenkul sektörü Haberi

Vedat Mavuzer gayrimenkul sektörü



322 dairelik Blue Residence'ın yüzde 90'ının satıldığını, alanların yüzde 65'inin yabancı olduğunu belirten Vedat Mavuzer, "Projemize en fazla Suudi Arabistan, Kuveyt, Mısır ve Lübnan'dan ilgi oldu. Ayrıca 2 İngiliz ve 2 de İskoçlu da bizden ev aldı" dedi. 


İnşaatta yaprak dökümü sürecek Sektörü analiz eden Mavuzer, "Maliyetler arttı Yükümlülüğü yerine getiremeyen silinir'' dedi. Türkiye'de gayrimenkul sektörünün en önemli sorunu şeffaflık. Sektördeki olumsuzlukları hükümet ve belediyeler çözmede yetersiz kalıyor ve olayların sürekli gerisinde kalıyor. Esenyurt, Fikirtepe bu olumsuzlukların en önemlileri arasmda. Diğer taraftan parasını müteahhitlere kaptıran belki binlerce kişinin mağduriyetine çare bulunamıyor. 


Sistem mağdur üretiyor Sektörü, İstanbul Beylikdüzü'nde Blue Residence, Bursa'da Garden Life projelerini yapan Enyap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Mavuzer ile konuştuk. 


Mavuzer, "Eskiden satıp yapılıyordu. 

Şimdi bu giderek zorlaşıyor. İş yap-sata...