22 / 07 / 2024

Vedat Tural kim

Vedat Tural kim

Akfen GYO’nun 30 Eylül 2014 itibariyle net dönem karı 21,6 milyon TL oldu. Şirketin konsolide kira gelirleri ise bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 21 artarak 37,6 milyon TL olarak gerçekleşti.

Vedat Tural kimdir?

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Vedat Tural kimdir? Vedat Tural ne zamandan beri Akfen GYO bünyesinde? İşte Vedat Tural'ın iş ve eğitim hayatına dair merak ettikleriniz...

Turallar Yapı İnşaat Taahhüt Ve Oto Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turallar Yapı İnşaat Taahhüt Ve Oto Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Canseri Tural, Serhat Berk Tural ve Vedat Tural ortaklığında kuruldu.

Sertaç Karaağaoğlu, Akfen GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Genel Müdürü Vedat Tural'ın genel müdürlük görevi sona erdi ve bunun üzerinde yönetim kurulu kararıyla şirketin yeni genel müdürü Sertaç Karaağaoğlu oldu.

Moskova İbis Otel hizmete açıldı!

Akfen GYO tarafından Rusya'da yatırımı gerçekleştirilen 317 odalı İbis Otel Moskova, 16 Temmuz itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Vedat Tural, yeni bir oteli daha hizmete açmaktan dolayı memnun olduklarını ifade etti.

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

İskanı kim alır?

İnşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteren belge olan iskanı kim alır? İskan nasıl alınır?

Vedat Mirmahmutoğulları Hudutsuz Ürün-Köy Projesi hakkında bilgi verdi!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Vedat Mirmahmutoğulları, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından uygulanan " Hudutsuz Ürün-Köy Projesi "yle, dünyayla rekabet edebilen ürünler yetiştirileceğini söyledi.

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Kat maliki vekili kim olabilir?

Kat malikleri kurulu toplantısına herhangi bir kat malikinin katılamaması halinde, malik yerine birini atayabiliyor. Peki kat maliki vekili kim olabilir? Kat maliki kimlere vekalet vermeli?

Kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyen maliklerin; yıkılacak yapılar için öncelikle risk tespiti raporunu alması gerekiyor. Tespit, Bakanlıkça lisanslandırılan kuruluşlar tarafından yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Vedat Şahin İBB Deprem Risk Yönetim Başkanlığı'na getirildi!

İBB'nin yönetim şeması baştan sona değişti. Vedat Şahin İBB Deprem Risk Yönetim Başkanlığı'na getirildi. Deprem Risk Yönetim ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevi, Semih Turan’dan alınıp Vedat Şahin’e verildi.

Ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak istiyorsanız öncelikli şartınız ekspertiz raporu almanız oluyor. Ekspertiz raporunda gayrimenkulün açık adresi gayrimenkulün lokasyonu, Peki, ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Vedat Tural kim Haberi

Vedat Tural kim

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) dokuz aylık finansal sonuçları açıklandı. 30 Eylül 2014 tarihi itibariyle Akfen GYO’nun net dönem karı 21,6 milyon TL oldu. Şirketin, konsolide kira gelirleri bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 21 artarak 37,6 milyon TL olarak gerçekleşti. Konsolide FAVÖK bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 35 artışla 28,8 milyon TL olurken; FAVÖK marjı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 7 artarak yüzde 76 seviyesinde gerçekleşti. Akfen GYO'nun 30 Eylül 2014 itibarıyla Net Aktif Değeri, 2013 yılsonuna göre yüzde 1 artarak 995,5 milyon TL oldu.

Akfen GYO’nun dokuz aylık finansal sonuçlarını değerlendiren Akfen GYO Genel Müdürü Vedat Tural, “Türkiye’de faaliyet gösteren otellerimizin ortalama doluluk oranı 30 Eylül 2014 itibarıyla yüzde 69; Rusya’da faaliyet gösteren...