17 / 07 / 2024

vedat üçpınar kimdir

vedat üçpınar kimdir

Vedat Üçpınar, yapımı devam eden Yeni Keçiören Bulvarı ile Fatih Caddesi'nin Kazım Karabekir Caddesi'ne bağlantı noktasında trafiğin rahat akışı için çalışma yaptıklarını, çalışmaların Çarşamba akşamı tamamlanacağını bildirdi.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi nerede?

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar'da kura çekiliş yöntemiyle 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi nerede?

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar'da yer alan 163 adet daire kura çekiliş yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Peki Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi 8 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek. Başvuruları tamamlanan projede toplamda 163 adet konut satışa sunulacak.

Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları teslim edildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine kavuştu. Geçtiğimiz hafta başlayan anahtar teslimleri tamamlandı.

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ konutları teslim ediliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Ankara Altındağ Başpınar TOKİ konutları teslim ediliyor.

Nata İncek Taşpınar satılık daire!

Nata İncek Taşpınar satılık daire fiyatları 950 bin liradan başlıyor. Ankara'da yer alan Nata İncek Evleri projesinde 175 dairenin teslimi Haziran 2016 tarihinde yapılıyor...

TOKİ Başpınar konutları teslim ediliyor!

TOKİ ve Altındağ Belediyesi tarafından yapılan Başpınar konutları teslim ediliyor Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine bir bir "merhaba" diyor.

TOKİ Ankara Başpınar Konutları teslim ediliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine bir bir “merhaba” diyor.

Başpınar TOKİ Konutları sahiplerine teslim ediliyor!

Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine bir bir “merhaba” diyor. Altındağlı vatandaşlar daha rahat yaşam alanlarına kavuşurken Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile birlikte ilçenin çehresi her geçen gün daha modern bir hale geliyor.

Beşpınar'da 3 adet nostaljik köprü yapımı başladı!

Adıyaman Beşpınar Projesi içerisinde yer alan 3 adet nostaljik köprünün ihalesinin yapılmasından sonra inşaat çalışmalarına başladı.

Ankara Üçpınar Mesire Alanı hizmete açıldı!

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Polatlı’nın ilk Mesire alanını Üçpınar’da oluşturan Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, ‘’Seçim döneminde verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Polatlımızın ilk mesire alanı hayırlı olsun’’ dedi.

Pınar Karşıyaka, 10 bin kişilik spor salonu için arazi arıyor!

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı'nın potanın son şampiyonu Pınar Karşıyaka için yapmayı taahhüt ettiği 10 bin kişilik yeni spor salonuyla ilgili proje çalışmaları tamamlandı.

TOKİ Ankara Başpınar başvuruları bugün başlıyor!

Aylık taksitlerin 627,42 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Ankara Başpınar Evelri'nde yer alan toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Başpınar başvuruları bugün başlıyor.

vedat üçpınar kimdir Haberi

vedat üçpınar kimdir

ANKARA Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, yapımı devam eden Yeni Keçiören Bulvarı ile Fatih Caddesi'nin Kazım Karabekir Caddesi'ne bağlantı noktasında trafiğin rahat akışı için çalışma yaptıklarını, çalışmaların Çarşamba akşamı tamamlanacağını bildirdi.


Üçpınar, Keçiören trafiğini rahatlatmak amacıyla Fatih Köprüsü'ne alternatif olarak yapılan Yeni Keçiören Bulvarı'nda çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Yeni Keçiören Bulvarı'ndan trafiğin rahat ve konforlu ilerlemesi için güzergah üzerindeki yollarda genişletme ve asfalt yenileme çalışmaları yapıyoruz" dedi.


Fatih Caddesi ile Kazım Karabekir Caddesi bağlantısında daha önce yapılan Metro çalışmaları nedeniyle deformasyonlar oluştuğuna da dikkat çeken Üçpınar, “Güzergahta şeritlerin yetersiz ve düzensiz olması sebebiyle trafik akışında olumsuzluklar yaşanıyordu. Yeni Bulvar açıldığında güzergahta trafiğin aksamaması için altyapısı bozulan bu bağlantı noktasında ASKİ ve Enerjisa altyapıyı yenilerken biz de...