16 / 05 / 2024

vefa group iso

vefa group iso

Vefa Group markası Vekon, “Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş.” olan şirket adıyla, İSO tarafından hazırlanan ve her yıl düzenli olarak açıklanan Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’ne girdi...

Vefa Group Ekobord markasıyla Yapı Fuarı'ndaki yerini aldı!

Yerli sermaye ile Türkiye'yi dünyada temsil eden Vefa Group, Yapı Fuarı'nda Ekobord markasıyla en yeni teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerini sergileyecek.   

Vefa Grup'tan Afganistan'a fabrika yatırımı!

Afganistan Ülke Günü ve Yatırım Fırsatları Semineri İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlendi.  Seminer'de konuşma yapan Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit , Afganistan'a teknoloji ve know-how ihracat açılımı kazandırdıklarını söyledi.

Galataport projesine Vefa Group imzası!

Vefa Group’un, sunduğu kurumsal çözümlerle ön üretimli yapı sektörünün öncü markası haline gelen Vekon, Tükiye’nin prestij sembolü projeleri arasında yer alan Galataport Liman ve Kentsel Dönüşüm projesinin işçi yatakhane binalarını hayata geçiriyor. 

Vefa Group'tan İngiltere'ye 225 konutluk proje!

Vefa Group, ihracat faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Firma, İngiltere’deki 225 konutluk projenin ardından Gana ve Cezayir’e know- how ihraç edecek.

Vefa Holding, İSO'nun İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 94. sırada!

Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş., Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde büyük bir sıçrama gerçekleştirerek 214. Sıradan 94. Sıraya geldi. Firma, aynı zamanda sektör firmaları arasından listeye giren iki şirketten biri oldu.

Vefa Holding İSO'nun İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde!

Vefa Prefabrike Yapılar, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl yayınladığı "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde 214. sırada yer aldı. Vefa, bu yıl listeye girebilen Türkiye'deki iki şirketten biri olarak yer buldu.

Vefa'dan Samsun'a showroom!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün markalarından Vefa Group 'un Samsun'da faaliyete geçirdiği shovvroom, Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner 'in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Vefa Group'dan Samsun'da showroom!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün önemli markalarından olan Vefa Group'un Samsun'da faaliyete geçirdiği showroom, Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner'in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Vefa Prefabrik, ikinci İSO 500'de 79. sıraya yerleşti!

Vefa, lokomotif şirketi ile İSO tarafından hazırlanan ve her yıl düzenli olarak açıklanan Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde bu yıl da yükselerek 79. sıraya yerleşti.

Vefa Group Nestavilla'da 26 bin TL'ye! Metrekaresi 285 lira!

Uygun konut kredisi faiz oranları ile konut kredisi kapsamındaki konut ipotekli kredi kullanılarak ya da pratik hazır konutun yapılacağı arsanın üzerinden kredi kullanılarak Nestavilla sahibi olunabiliyor...

Nestavilla yazlık sezonunu Sardunya Kampanyası ile açtı!

Prefabrike ve hafif çelik yapı sektöründe faaliyet gösteren Vefa Group'un pratik hazır konut markası Nestavilla, sezonu Sardunya Kampanyası ile açtı

Vefa Group, mimarlık yapı inşaat fuarı BAU'ya katıldı!

Vefa Group, Münih'te 14-19 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen mimarlık, yapı ve inşaat malzemeleri fuarı BAU'ya katıldı

Life İn Vera'nın son durumu havadan görüntülendi!

Vefa Group imzası taşıyan Life İn Vera projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

vefa group iso Haberi

vefa group iso

Vefa Group’un büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan markası Vekon, “Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş.” olarak İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) her yıl yayınladığı Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde yer aldı. Vekon, İstanbul’dan listeye giren tek prefabrike yapı üreticisi oldu. 


Vekon markasıyla toplu konut projelerinden, enerji tesislerine, alt yapı projelerinden sosyal tesislere kadar pek çok önemli inşaat faaliyetinin başlangıcında yer aldıklarını söyleyen Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, Vekon’un geçtiğimiz yıl yakaladığı seviyenin son beş yılda yaptıkları atılımların bir sonucu olduğunu ifade etti. 2012 yılının başında, prefabrike yapı çözümleri sunan markaları Vefa Prefabrike Yapılar’ın adını yenilediklerini, markanın yoluna Vekon olarak devam ettiğini hatırlatan Turan Koçyiğit, Vekon’un eskisine göre daha yenilikçi bir marka olduğunu kaydetti. Bunun ilk adımını...