30 / 04 / 2024

vefa prefabrik yurtdışı büyüme

vefa prefabrik yurtdışı büyüme

Prefabrike ve çelik yapı sektörü markalarından Vefa, yurtdışında şirketleşme ve bayilik çalışmaları ile güçleniyor. İlk beş ayda 22 farklı ülkeye ihracat gerçekleştiren Vefa, ihracattaki gücünü TİM’in ilk 1000 ihracatçı listesine giren şirketi ile tescill

Vefa Grup İngilizlere 450 prefabrik ev gönderiyor!

Afganistan, Cezayir, Gala gibi ülkelere de hem ürün hem know-how ihraç eden Vefa Grup, İngiltere'ye prefabrik ev ihraç etmeye başlıyor. 

Vefa, Afganistan'da prefabrik binalar inşa edecek!

2023 yılında sektörün en çok tercih edilen lider oyuncusu olmayı hedefleyen Vefa, Afganistan’da know how ihraç ederek fabrika kuruyor. Vefa, Afganistan ile ülke genelinde prefabrike binalar inşa edebilecek bir fabrika kurmak üzere sözleşme imzaladı.

Vefa, Cezayir’de yeni bir ortaklığa imza attı!

Yurtdışı pazarlarda gücünü artırmak için belirlediği ülkelerde distribütörlükler ve bayilikler vermeye, bazı ülkelerde ise yerel şirketlerle ortaklıklar yapmaya devam eden Vefa Holding, en son Cezayir’de yeni bir işbirliğine imza attı.

Vefa Prefabrik, yurtdışı yatırımlarıyla büyüyecek!

Ön üretimli yapılarda entegre çözümler sunan Vefa, yurtdışında üretim tesisi kurmayı planlıyor. Vefa, bu yıl içinde Körfez Bölgesinde ve Afrika’da bir üretim tesisi kurmayı hedefliyor.

Vefa Holding'in BAU 2015 Fuarı'na katıldı!

VEFA Holding'in, bu yıl ilk yurtdışı fuarı BAU 2015 oldu. Dünyanın lider mimarlık, yapı ve inşaat malzemeleri fuarı olarak nitelenen BAU Fuarı'na katılan Vefa, ön üretimli yapılar alanında ürettiği çözümleriyle ön plana çıktı.

Vefa Holding, yurtdışı fuarlarına BAU ile başladı!

Ön üretimli yapılarda entegre çözümler sunan Vefa, yurtdışındaki etkinliğini fuar katılımları ile güçlendiriyor. 2015 yılının ilk yurtdışı fuarı olarak Almanya’daki BAU Fuarı’na katılan Vefa, birçok fuarda boy gösterecek.

Tepe Prefabrik yurtdışı projelerine odaklandı!

Hafif çelik ve yapısal çeliğin konvansiyonel inşaat metotları ve malzemeleri karşısında ekonomik ve kalıcı alternatif yapı aracı olması için çalıştıklarını söyleyen Murat Hasan Şen, bu amaçla yurtdışındaki büyük projelere odaklandıklarını da ekledi

Tepe Prefabrik yurtdışındaki büyük projelere imza atıyor!

Tepe Prefabrik Genel Müdürü Murat Hasan Şen, hafif çelik ve yapısal çeliğin konvansiyonel inşaat metotları ve malzemeleri karşısında ekonomik ve kalıcı alternatif yapı aracı olması için çalıştıklarını dile getirdi..

Vefa'nın katlanır konteynerlerine yurtdışından büyük ilgi!

Ortadoğu, Körfez Ülkeleri, Rusya ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere yurtdışında ilgi gören Vekon'un özellikle son teknolojiler ile ürettiği katlanır konteynerlerine ilgi büyük olduğu belirtiliyor.

Vefa Prefabrik, ikinci İSO 500'de 79. sıraya yerleşti!

Vefa, lokomotif şirketi ile İSO tarafından hazırlanan ve her yıl düzenli olarak açıklanan Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde bu yıl da yükselerek 79. sıraya yerleşti.

Vefa Holding, teknolojisini ihraç etmeyi planlıyor!

Prefabrik ve çelik yapı sektöründeki faaliyetlerini 10 şirket ve 12 marka ile sürdüren Vefa, entegre çözümler sunuyor. Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, teknolojisini ihraç etmeyi planlıyoruz dedi...

Turan Koçyiğit: Vefa Prefabrik Ortadoğu ve Afrika'da güçleniyor!

Prefabrike ve çelik yapı sektörü markalarından Vefa, yurtdışında şirketleşme ve bayilik çalışmaları ile güçleniyor. İlk beş ayda 22 farklı ülkeye ihracat gerçekleştiren Vefa, ihracattaki gücünü TİM’in ilk 1000 ihracatçı listesine giren şirketi ile tescill

Vefa, beş markası ile Yapı Fuarı’nda!

Vefa, beş markası ile Yapı Fuarı’nda. Prefabrik ve de çelik yapı sektörünün önde gelen markalarından Vefa, yapı sektörünün buluşma noktası olan Uluslararası Yapı Fuarı’ na beş markası ile katıldı.

vefa prefabrik yurtdışı büyüme Haberi

vefa prefabrik yurtdışı büyüme

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün önde gelen markalarından Vefa, yurtdışında şirketleşme ve bayilik çalışmaları ile güçleniyor. İlk beş ayda 22 farklı ülkeye ihracat gerçekleştiren Vefa, ihracattaki gücünü TİM’in ilk 1000 ihracatçı listesine giren şirketi ile tescilledi.


Vefa, Ortadoğu ve Afrika’da güçleniyor. Bünyesindeki şirket ve markalar ile yurtiçi ve yurtdışında birçok projeye imza atan Vefa, bu yıl ihracatta rotayı Ortadoğu ve Afrika ülkelerine çevirerek, ilk beş ayda 22 farklı ülkeye ihracat gerçekleştirdi.


Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, bu yıl güçlü oldukları ülke ve bölgelerdeki potansiyellerini koruyarak özellikle Suudi Arabistan merkezli olmak üzere Ortadoğu pazarına yönelme kararı aldıkların belirterek, bu çerçevede Suudi Arabistan ve Katar’da şirketleşme, Kuveyt’te ise bayilik çalışmaları yaptıklarını söyledi. Rusya’da da benzer şekilde yerleşik olarak faaliyetlerini yoğunlaştırdıklarını dile...