27 / 04 / 2024

Vefa Salman biyografi

Vefa Salman biyografi

CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Vefa Salman kimdir? Vefa Salman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Vefa Salman'ın biyografisi...

Deprem uzmanından dikkat çeken öneri!

Yalova’da Belediye Başkanı Vefa Salman’ın yönetiminde, birçok deprem uzmanının konuşmacı olarak katıldığı 'Doğal Afetler ve Alınacak Önlemler' ile ilgili panel düzenlendi. Deprem uzmanlarının ortak görüşü, büyük depremin şiddetinin en az 7.0 olacağı…

Yalova Gazipaşa'daki dükkanlar yıkılıyor!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Gazipaşa Caddesi ve Bad Godesberg parkı üzerinde bulunan işletmelerinin tahliyesi Haziran ayı içerisinde yapılacak. Tahliyelerin ardından işletmelerin yıkımına başlanacak. 

Vefa Grup'tan Afganistan'a fabrika yatırımı!

Afganistan Ülke Günü ve Yatırım Fırsatları Semineri İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlendi.  Seminer'de konuşma yapan Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit , Afganistan'a teknoloji ve know-how ihracat açılımı kazandırdıklarını söyledi.

Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi işletilmek üzere kiraya verilecek!

Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi, 10 yıl süre ile işletilmesi amacıyla açık teklif usulü ile kiraya verilecek...

Samsun Vefa AVM 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Mülkiyeti Çarşamba Belediyesine ait olan Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi aylık 75 bin TL muhammen bedelle 10 yıllığına kiraya verilecek.

Galataport projesine Vefa Group imzası!

Vefa Group’un, sunduğu kurumsal çözümlerle ön üretimli yapı sektörünün öncü markası haline gelen Vekon, Tükiye’nin prestij sembolü projeleri arasında yer alan Galataport Liman ve Kentsel Dönüşüm projesinin işçi yatakhane binalarını hayata geçiriyor. 

Vefa Group'tan İngiltere'ye 225 konutluk proje!

Vefa Group, ihracat faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Firma, İngiltere’deki 225 konutluk projenin ardından Gana ve Cezayir’e know- how ihraç edecek.

HalkBank vefa kredi faizlerini düşürdü!

HalkBank şehit ve gazi yakınlarına sunduğu Vefa Konut Kredisi ve Vefa İhtiyaç kredisi faiz oranlarını düşürdü…

Vefa Dekorasyon Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Dekorasyon Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Arif Emre Tutuğ tarafından kuruldu. 

HalkBank Vefa Konut Kredisi faiz oranları!

HalkBank Vefa Konut Kredisi ürünü dahilinde 120 ay vadeye kadar yüzde 2,09’dan başlayan faz oranları le konut kredisi kullandırıyor. 

Rıhanı And Salman İnşaat Gayrimenkul Tekstil Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıhanı And Salman İnşaat Gayrimenkul Tekstil Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mohanad Rıhanı ve Abdulmoın Salman ortaklığında kuruldu. 

Malatya Vefa Konağı hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Vefa Konağı'nı hizmete açtı.

Sivas Vefa Konutları'nın kaba inşaatı bitti!

Sivas Belediyesi tarafından Kılavuz Mahallesi'nde inşa edilen Vefa Konutları'nda son aşamaya gelindi. Toplamda 400 konutun yapıldığı projede daireler Kurban Bayramı öncesi teslim edilecek.

Vefa Salman biyografi Haberi

Vefa Salman biyografi

Vefa Salman kimdir?

1965 yılında Yalova’da doğdu. 1987 yılında Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ni bitirerek iş hayatına atıldı. Yirmi yıldır Yalova’da ticari yaşamının içerisinde bulunmaktadır. 1988 yılında, Yalova’da yayınlanan tek günlük gazete olan “Haberci Gazetesi”nde yazı hayatına başlamıştır. 


Yalova’da yayınlanan ikinci günlük gazete olan “Yalova Gazetesi”nin kurucularından olup, gazetenin imtiyaz sahipliği ve başyazarlığını 7 yıl yürütmüştür. Yalovamiz.com isimli yerel internet sitesinin kurucularından ve sitenin köşe yazarlarındandır. 


Birçok makale, haber ve yazısı yerel ve ulusal çeşitli gazete, dergi ve internet haber sitelerinde yayımlanmıştır. Halen İstanbul Veteriner Hekimler Odası Yalova Temsilciliği ve Yalova Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürmekte olup, iki dönem CHP İl Yönetim Kurulu Üyeliği (2003-2004/ 2008-2009), bir dönem CHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği (2004-2007), bir dönem Yalova...