29 / 04 / 2024

Vefa yurtdışı

Vefa yurtdışı

Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Koçyiğit, "Konuşlandığımız bölgede yerel olmanın avantajlarını sonuna kadar kullanarak yurt dışında pazar payımızı daha da artırmayı hedefleyeceğiz" dedi.

Vefa, Cezayir’de yeni bir ortaklığa imza attı!

Yurtdışı pazarlarda gücünü artırmak için belirlediği ülkelerde distribütörlükler ve bayilikler vermeye, bazı ülkelerde ise yerel şirketlerle ortaklıklar yapmaya devam eden Vefa Holding, en son Cezayir’de yeni bir işbirliğine imza attı.

Vefa Prefabrik, yurtdışı yatırımlarıyla büyüyecek!

Ön üretimli yapılarda entegre çözümler sunan Vefa, yurtdışında üretim tesisi kurmayı planlıyor. Vefa, bu yıl içinde Körfez Bölgesinde ve Afrika’da bir üretim tesisi kurmayı hedefliyor.

Vefa Holding'in BAU 2015 Fuarı'na katıldı!

VEFA Holding'in, bu yıl ilk yurtdışı fuarı BAU 2015 oldu. Dünyanın lider mimarlık, yapı ve inşaat malzemeleri fuarı olarak nitelenen BAU Fuarı'na katılan Vefa, ön üretimli yapılar alanında ürettiği çözümleriyle ön plana çıktı.

Vefa Holding, yurtdışı fuarlarına BAU ile başladı!

Ön üretimli yapılarda entegre çözümler sunan Vefa, yurtdışındaki etkinliğini fuar katılımları ile güçlendiriyor. 2015 yılının ilk yurtdışı fuarı olarak Almanya’daki BAU Fuarı’na katılan Vefa, birçok fuarda boy gösterecek.

Vefa'nın katlanır konteynerlerine yurtdışından büyük ilgi!

Ortadoğu, Körfez Ülkeleri, Rusya ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere yurtdışında ilgi gören Vekon'un özellikle son teknolojiler ile ürettiği katlanır konteynerlerine ilgi büyük olduğu belirtiliyor.

Turan Koçyiğit: Vefa Prefabrik Ortadoğu ve Afrika'da güçleniyor!

Prefabrike ve çelik yapı sektörü markalarından Vefa, yurtdışında şirketleşme ve bayilik çalışmaları ile güçleniyor. İlk beş ayda 22 farklı ülkeye ihracat gerçekleştiren Vefa, ihracattaki gücünü TİM’in ilk 1000 ihracatçı listesine giren şirketi ile tescill

Türkiye'de yazlığı olanlara yurtdışında tatil yapabiliyor!

Türkiye'de de hizmet veren ev değiş tokuş sistemi ile Türkiye'nin herhangi bir yerine yazlığı olanlar yurtdışında tatil yapabiliyor...

Türk markaları yurtdışına restoran açıyor!

Yurtdışında restoran ya da kafe açan Türk markaları artık ihracata yönelik devlet yardımlarından yararlanabiliyor...

Kale yurtdışındaki showroom sayısını 23’e çıkarıyor!

Türk seramik sektörünün lider kuruluşu Kale Grubu, iç piyasadaki başarısını dünya pazarına taşıma hedefiyle, yurtdışındaki mağazalar zincirine önemli halkalar ekliyor...

Yurtdışı müteahhitlik karnesi nedir?

Müteahhitlerin yurtdışında çalışmalar yapabilmeleri için verilen Yurtdışı Müteahhitlik Karnesi nedir, nasıl alınır? Yanıtı ve detayları haberimizde...

Varlık Barışı'na yurtdışındaki gayrimenkuller de ekleniyor!

Varlık Barışı'na yurtdışındaki gayrimenkullerinde eklenmesi de planlanıyor...

Neva Kozmetik ilk yurtdışı mağazasını Düsseldorf'ta açtı!

Neva Kozmetik, yeni pazarlarda kendi mağazalarıyla, markalaşarak büyümeye devam ediyor, firma ilk yurtdışı mağazasını Düsseldorf'ta açtı

Vefa hakkı nedir?

Gayrimenkul sektörüyle ilgili olan vefa hakkı nedir, merak ediyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz...

Vefa yurtdışı Haberi

Vefa yurtdışı

Vefa, bu yıl Afrika'da ve Körfez bölgesinde üretim tesisi kurmayı planlarken, ihracatta ise özellikle Körfez ülkeleri, Cezayir ve Sahraaltı Afrika ülkelerine yöneldi. 


Vefa açıklamasına göre, ön üretimli yapılarda entegre çözümler sunan şirket, yurt dışında üretim tesisi kurmayı planlıyor. 2015'i fırsat yılı olarak gören Vefa, bu yıl içinde Körfez Bölgesinde ve Afrika'da bir üretim tesisi kurmayı hedefliyor. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, bu yıl yurt dışında en az bir üretim tesisleri olacağını belirterek, konuyla ilgili çalışmalarının hızla devam ettiğini vurguladı. 


Koçyiğit, asıl amaçlarının önceki yıllara göre yükselttikleri ihracat hedefini gerçekleştirmek olduğunu aktararak, "Bunun için konuşlandığımız bölgede yerel olmanın avantajlarını sonuna kadar kullanarak yurt dışında pazar payımızı daha da artırmayı hedefleyeceğiz. Bu bize lojistik maliyetlerini düşürdüğümüz için büyük...