01 / 05 / 2024

Vega Destek İnşaat Taahhüt Turizm Bilişim Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Vega Destek İnşaat Taahhüt Turizm Bilişim Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Vega Destek İnşaat Taahhüt Turizm Bilişim Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Öcal Volkan Kılıç, Zafer Çayırlı, Bülent Çelik ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Maltepe, Altıntepe Mahallesi'nde kuruldu.

Vega Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vega Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Güzel tarafından kuruldu.

Acl Destek İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acl Destek İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Hamide Geniş ve Okyay Paylar ortaklığında kuruldu.

Vega Besicilik İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vega Besicilik İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Güzel tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat Grubu'ndan Dayanıklı Binalar projesine destek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ergün Polat İnşaat Grubu Dayanıklı Binalar projesine destek veriyor...

Er Vega İnşaat Yapı Malzemeleri Reklam Promosyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Vega İnşaat Yapı Malzemeleri Reklam Promosyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cumali Erdoğan tarafından kuruldu.

Balçova Belediyesi'nden inşaat mühendisi kadınlara destek!

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir şubesi mezun olan kadınlara destek sağlamak için ‘Beyaz Baretli Kadınlar' projesini başlattı.

Akfen İnşaat'tan eğitime destek! Burhaniye Anadolu Lisesi 6 ayda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanlığı’nın ‘Okullardan Yarınlara’ eğitime destek programına katılım gösteren Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi’ni yıkıp yeniden inşa edecek.

Şua İnşaat'tan Elite Concept projesinde yeni konut kredisi paketine destek!

Şua İnşaat, kamu bankaları öncülüğünde başlatılan 0,64 faiz oranlı konut kredisi kampanyasına Anadolu yakasının yeni gözdesi Kadıköy Fikirtepe’de yükselen ve yaşamın başladığı Elite Concept projesi ile destek veriyor...

Putin'den inşaat sektörüne özel destek!

Kriz döneminde ekonomiyi canlandırmak için destek programlarını açıklayan Rusya Devlet Başkanı Putin, "İnşaat sektörü, hem kendisini hem de diğer sektörleri destekleyen lokomotif sektör'' dedi.

Artaş İnşaat'tan 'evde kal' çağrısına destek!

Koronavirüs salgınının ülkemize gelmesinden sonra Sağlık Bakanlığı'nın yaptığı “Evde kal” çağrısı yapan Artaş İnşaat, yayınladığı video ile tam destek verdi.

MAPA İnşaat'tan Milli Dayanışma Kampanyası'na 10 milyon TL destek!

MAPA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal yaptığı açıklamada Milli Dayanışma Kampanyası'na 10 milyon TL destek vereceklerini duyurdu.

İnşaat malzemesi sektörü mücbir sebep destek kapsamına alınmalı!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada, "İnşaat malzemesi sektörü mücbir sebep destek kapsamına alınmalı" dedi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Vega Destek İnşaat Taahhüt Turizm Bilişim Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Haberi

Vega Destek İnşaat Taahhüt Turizm Bilişim Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Vega Destek İnşaat Taahhüt Turizm Bilişim Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Öcal Volkan Kılıç, Zafer Çayırlı, Bülent Çelik ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Maltepe, Altıntepe Mahallesi'nde kuruldu.


Vega Destek İnşaat Taahhüt Turizm Bilişim Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu;  1-Yurt İçinde ve Yurt dışında Her türlü İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak.Resmi ve Özel Kamu kurum ve kuruluşların Bina,fabrika,atölye,Toplu konut,Çarşı Mağaza,sağlık merkezi, Otel,Motel, Okul,Dekorasyon,yol, su kanalı,kanalizasyon,Restorasyon, Çevre düzenlemesi peysaj, Havuz,iç ve dış dekorasyon,kat karşılığı mesken ve işyeri inşasını yapmak yaptırtmak taahhütlerde bulunmak, ihalelere katılmak, sözleşmeler yapmak, almak satmak pazarlamak, kiralamak,kiraya vermek,pazarlamak,Ayrıca Mühendislik Müşavirlik ve Kontrollük hizmetleri yapmak. 2-Her türlü inşaat,peysaj,iç ve dış dekorasyon,tesisat, Konut ve işyerleri temizlik,bahçe işleri,tesis yönetim Projeleri yapmak yaptırmak taahhütlerinde bulunmak.3-Turizme elverişli tesisler...