05 / 05 / 2024

Vehbi Koç okulları

Vehbi Koç okulları

Vehbi Koç Vakfı'nın model okul olarak inşa ettiği Beykoz Koç Ortaokulu binası açıldı.

Arter binası LEED Altın Sertifikası'nın sahibi oldu!

Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Arter'in 2019 yılında taşındığı Dolapdere'deki binası, Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED Altın Sertifika'nın sahibi oldu.

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Kırtasiye ürünlerine Migros'tan dev indirim! Okullar açılmadan Migros'a koşun! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük süpermarketlerinden biri olan Migros, okulların açılmasına sayılı günler kala kırtasiye ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatı başladı.  Peki, Migros'ta kırtasiye ürünlerinin fiyatları ne kadar? İşte  11 Eylül 2022 fiyat listesi...

Koç Kardeşler Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Kardeşler Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vehbi Koç tarafından kuruldu.

Hayri Onur Yalısı, Vehbi Koç Vakfına bağışlandı!

Çağdaş sanatın Türkiye’deki öncülerinden Füsun Onur ile ablası İlhan Onur, doğdukları, büyüdükleri ve hala yaşadıkları Kuzguncuk’taki Hayri Onur Yalısı’nı, Vehbi Koç Vakfı’na bağışladılar.

Türkiye'nin Kanal İstanbul'a ihtiyacı var!

Kanal İstanbul Projesi hakkında yorum yapan Piri Reis Denizcilik Vakfı Başkanı Vehbi Koç, Türkiye'nin ve İstanbul'un Kanal İstanbul'a ihtiyacının olduğunu dile getirdi. 

Kanal İstanbul ne zaman açılacak?

Birçok denizci Kanal İstanbul'un açılmasını dört gözle bekliyor. Gemi kaptanı ve işletmeci Vehbi Koç, Kanal İstanbul projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Beykoz Koç Ortaokulu hizmete açıldı!

Vehbi Koç Vakfı'nın model okul olarak inşa ettiği Beykoz Koç Ortaokulu binası açıldı.

Doğa Koleji mağdurlarına Fidol Okulları’ndan destek!

Finlandiya ilhamlı eğitim sistemiyle dikkat çeken ve merkezi Koşuyolu’nda bulunan Fidol Okulları, ekonomik sıkıntıya giren ve bir anda Türkiye’nin gündemine oturan Doğa Koleji mağdurlarına sahip çıktı...

Koç’un Riva'daki Golf Sahası için yeni plan!

Beykoz'da hayata geçirilecek Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikme yaşandı. Bunun üzerine hazırlanan yeni planı da İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından dün askıya alındı...

Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için yeni imar planı!

Beykoz'da hayata geçirilmesi planlanan Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikmişti. Arazi için hazırlanan yeni plan dün askıya çıkarıldı.

Bodrum'da 150 milyon TL'lik müze hastane açıldı!

Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları çatısı altında faaliyette bulunan Amerikan Hastanesi, 100 yıla yakın deneyimini İstanbul dışına taşıyıp Bodrum Amerikan Hastanesi’ni 150 milyon TL'lik yatırımla hizmete açtı.

Vehbi Koç okulları Haberi

Vehbi Koç okulları

Vehbi Koç Vakfı tarafından model okul olarak yapılan Beykoz Koç Ortaokulu binası hizmete açıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; öğrenciler Ayşenur Öztürk ve Yunus Yıldırım'ın sunuculuğunu yaptığı Beykoz Koç Ortaokulu Bina Açılış Töreni, saygı duruşu sonrasında İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Daha sonra okul korosu, müzik öğretmeni Gülsel Tuna ile piyano eşlikçisi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Feyza Sönmezöz ile iki şarkı seslendirdi. İngilizce öğretmeni Şule Çanak ve matematik öğretmeni Burcu Bulan da 10 Mart 2020'de okulda düzenleyecekleri günün hayalini paylaştı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, törende yaptığı konuşmada eğitim mimarisi yer aldığı, insandan, gelecekten ve çocukların mutluluğundan söz edildiğini söyleyerek, Beykoz Koç Ortaokulu'nun kişisel olarak takip ettiği bir proje olduğundan bahsetti.

Örnek okul sayısını yükseltmek ve bu örneklerle Türkiye'de bulunan okul mimarisinin...