28 / 04 / 2024

vekon Ayna Cepheli Modüler Yaşam Ünitesi

vekon Ayna Cepheli Modüler Yaşam Ünitesi

Vekon, sektöre öncülük etmeye devam ediyor. Vekon, Türkiye’de yine bir ilke imza atarak, kütlesel yapı mantığını ortadan kaldıran Ayna Cepheli Modüler Yaşam Ünitesi’ni üretti.

Vekon Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vekon Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmuthan Çakır ve Hasan Mert Derici ortaklığında kuruldu.

BİM coştukça coştu! Şarjlı ayna 99 TL’ye, akıllı baskül 245 TL’ye, Paşabahçe oval tabak 24,50 TL’ye düştü!

BİM’in 15 Eylül tarihli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu kapsamda, şarjlı ayna 99 TL’ye, akıllı baskül 245 TL’ye, Paşabahçe oval tabak 24,50 TL’ye düşecek. İşte 15 Eylül Cuma BİM fiyat listesi...

İstanbul'da kaç bina tehdit altında? İstanbul’da kaç binada geniş cepheli dükkanlar uğruna kolonlar kesildi?

Kahramanmaraş depremlerinin ardından yaşanan büyük kayıplar yeniden gözleri İstanbul’a çevirdi. Yer bilimciler olası İstanbul depremini hatırlatarak daha fazla gecikmeden gerekli önlemlerin alınmasını dile getirirken, geniş cepheli dükkanlar için kolonları kesilen binalara dikkat çekiliyor.

Piyalepaşa İstanbul'da cadde cepheli son daireler satışta! 

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son daireler satışa çıkarıldı. Projeden 0,59 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

Biha Ayna Cam Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biha Ayna Cam Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Karaman tarafından kuruldu. 

Vekon, Arjantin’de ilk konut projesini yapıyor!

Vefa’nın ön üretimli yapı markası Vekon, Arjantin’e ilk ihracatını Patagonya’da bir konut projesi ile gerçekleştiriyor. Proje ilk etapta dört farklı tipte toplam 16 konuttan oluşuyor. 

Vekon İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

İstanbul Yapı Fuarı bu yıl 23 Mayıs’ta düzenlendi. Vefa’nın ön üretimli yapı çözümleri markası Vekon, fuarda yerini aldı.

Vekon’dan Fildişi Sahili'ne 12 milyon dolarlık yeni bir proje!

Vefa Holding’in ön üretimli yapı çözümleri sunan markası Vekon, Fildişi Sahili’nin en büyük şehri olan Abidjan’da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 12 milyon dolarlık projenin Mayıs ayında bitirilmesi planlanıyor.

Evinizi güney cepheli alın!

Yeni Haber Gazetesi'nin köşe yazarı olan Hakan Bahçeci bugünkü yazısında bir evin cephesinin önemini vurguladı. İşte o haber...

CES 2017’de akıllı eşya furyası yaşanıyor!

CES 2017’de akıllı eşya furyası yaşanıyor. Yatak, ayna, çöp tenekesi gibi günlük hayatımızdaki birçok eşyanın internete bağlanan modelleri geliyor. Uçuk kaçık ve bir o kadar çılgın ev eşyalarına hazır olun

Düzce'de kamulaştırma toplantıları başladı!

Düzce Belediyesi tarafından çevre ve bağlantı yolları projesi devam ediyor. Mimar Sinan caddesindeki genişletme çalışmaları için caddeye cepheli Fettah Bey Tarlası olarak bilinen alandaki iki blok için toplantı yapıldı.

Vekon'dan Malezya'ya lüks işçi kampı!

Vekon, son olarak bir dünya markası olan Petronas’ın Malezya’da temellerini attığı dev yatırımında görev alacak mühendisleri için yaşam alanı oluşturuyor. Vekon, 80 bin metrekarelik bir alanda 2 bin 500 mühendisin kalacağı lüks bir işçi kampı kuruyor.

Nefis Çankaya Evleri’nin yüzde 80'i tamam!

Temiz havası ve eşsiz manzarasıyla Başkent Ankara’nın merkezine en yakın nefes alma duraklarından İmrahor Vadisi cepheli Nefis Çankaya Evleri’nde kaba inşaatın büyük çoğunluğu tamamlanırken, ekip aynı hız ve heyecanla detaylara yoğunlaştı.

vekon Ayna Cepheli Modüler Yaşam Ünitesi Haberi

vekon Ayna Cepheli Modüler Yaşam Ünitesi

Vekon, doğa ile bütünleşerek kütlesel yapı mantığını ortadan kaldıran Ayna Cepheli Modüler Yaşam Ünitesi tasarladı. Avrupa ülkelerinde sıklıkla karşılaşılan bu ürünü Türkiye’de ilk kez Vekon üreterek kullanıma sundu.


Pazar beklentilerini karşılamak için fonksiyonel ürünler geliştirmeyi sektörel bir sorumluluk olarak gören Vekon, ürettiği Ayna Cepheli Modüler Yaşam Ünitesi ile yapıların doğa ile bütünlüğünü hedefliyor. Doğal ve geri dönüşümlü malzemelerden üretilen Ayna Cepheli Modüler Yaşam Ünitesi, yeşil alanlarda ve caddelerde kullanıldığında yapı kütlesinin belirginliğini ortadan kaldırarak yeşil alanın ya da caddenin devamlılığını da sağlıyor.


Ayna Cepheli Modüler Yaşam ünitesi, yeşil alanlarda ve sahillerde WC modülü, caddelerde trafo, sınırlarda ise güvenlik ünitesi olarak...