17 / 05 / 2024

vekon BATIMATEC Fuarı

vekon BATIMATEC Fuarı

Vekon Cezayir’de 4–8 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen BATIMATEC, Kenya’da 4-6 Mayıs tarihlerindeki BUILDEXPO ve Libya’da 19-23 Mayıs tarihleri arasındaki LIBYABUILD fuarlarına katıldı...

Türkiye’den 85 firmanın katıldığı Cezayir’deki uluslararası yapı fuarı Batimatec 2023 açıldı!

Cezayir'de 25.'si gerçekleştirilen uluslararası yapı ve inşaat malzemeleri fuarı “Batimatec 2023”, 85 Türk şirketinin de katılımıyla açıldı.

Vekon İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

İstanbul Yapı Fuarı bu yıl 23 Mayıs’ta düzenlendi. Vefa’nın ön üretimli yapı çözümleri markası Vekon, fuarda yerini aldı.

Vekon, 39. Yapı Fuarı’nda ön üretimli yapı çözümlerini tanıtacak!

Ön üretimli yapı sektörünün en deneyimli markaları arasında yer alan Vekon, 39. Yapı Fuarı’nda anahtar teslim ön üretimli yapı çözümlerini hem yurtiçi hem yurtdışı müşterileriyle buluşturuyor.

Vekon, zırhlı modüler üniteleri tanıttı!

Savunma Sanayi Fuarı’nda inovatif ürünü Zırhlı Modüler Üniteleri tanıtan Vekon’un standını Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ziyaret etti. Kabin ve koyteynırlardan oluşan Zırhlı Modüler Üniteler, AB standartlarında üretiliyor.

VEKON Yapı Fuarı'nda anahtar teslim kamp çözümlerini tanıtacak!

Prefabrik yapı sektöründe üretim hacmi 3 milyon metrekareyi aşan Vekon, fuarda anahtar teslim kamp çözümlerini tanıtacak. Yaklaşık 70 ülkeye ürün ve hizmet ulaştıran firmanın ürünleri; işçi, askeri, afetzede ve mülteci kampı amaçlı kullanılabiliyor.

Vefa Yapı Fuarı'na damga vurdu!

Vefa, Türk yapı sektörünün ve bölgenin buluşma noktası olan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Doriva markalarıyla katılıyor.

Vefa Holding, markalarıyla 38. Yapı Fuarı’na katılacak!

Vefa Holding, Türk yapı sektörünü bir araya getiren ve kapılarını 21 Nisan’da ziyaretçilerine açan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Setap markalarıyla katılıyor.

Vekon, Altın Mıknatıs Ödülü’ne layık görüldü!

Yapı Fuarı Ankara’da, Vefa Holding bünyesindeki Tasarım Ofisi tarafından tasarlanan standı ile yer alan Vekon, “Amacına En Uygun Düzenlenmiş Stant” kriterleri doğrultusunda Altın Mıknatıs’ta ikincilik ödülünü aldı...

Vekon’a Altın Mıknatıs ödülü!

Yapı Fuarı Ankara’da, Vefa Holding bünyesindeki Tasarım Ofisi tarafından tasarlanan standı ile yer alan Vekon, “Amacına En Uygun Düzenlenmiş Stant” kriterleri doğrultusunda Altın Mıknatıs’ta ikincilik ödülünü aldı.

Vekon, Ankara Yapı Fuarı'na katlanır konteynerleri ile katıldı!

Bölgesindeki en büyük yapı fuarı olma özelliğini taşıyan Ankara Yapı Fuarına katlanır konteynerlerinden Vekonas ile katılan firma Vekon, ziyaretçilerini 2. Salonda 411 numaralı standında ağırlıyor.

Vekon, 17 Kasım’da Dubai'deki BIG 5 Fuarı'na katılacak!

Vefa ’nın büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan markası Vekon, Türkmenistan ve Kazakistan ’daki fuarların ardından 17 Kasım’da Dubai’ deki BIG 5 Fuarı’na katılacak.

Vekon, yurtdışındaki etkinliğini fuar katılımları ile güçlendiriyor!

Vekon, yurtdışındaki etkinliğini fuar katılımları ile güçlendiriyor. En son Türkmenistan ve Kazakistan’daki fuarlarda yer alan Vekon, 17Kasım’ da da Dubai’ deki BIG 5 Fuarı’na katılacak...

Vekon Irak'taki iş potansiyelini arttırıyor!

Erbil’de düzenlenen Project Iraq Fuarı’na Türkiye’den katılan tek prefabrike yapı üreticisi olan Vekon, Irak’taki konumunu daha da güçlendirdi. Vekon Pazarlama ve Satış Direktörü Özgül Yücel, Türk firmalarına büyük bir ilginin olduğunu söyledi.

vekon BATIMATEC Fuarı Haberi

vekon BATIMATEC Fuarı



Vekon, Afrika’daki etkinliğini fuar katılımları ile güçlendiriyor. Mayıs ayında Cezayir, Kenya ve Libya’daki üç ayrı fuara katılan Vekon, Haziran ayında Tanzanya’ya yılın ikinci yarısında ise Gana ve Nijerya’ya gidiyor. Bu yıl 10 ayrı ülkede fuar katılımı planladıklarını belirten Vekon Pazarlama ve Satış Direktörü Özgül Yücel, bu ülkelerden 6’sının Afrika ülkesi olduğunu söyledi.


Vefa’nın büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan markası Vekon, Afrika’nın neredeyse tamamına yayılan çalışmaları ile kıtadaki etkinliğini artırıyor. Toplu konut projelerinden, enerji tesislerine, alt yapı projelerinden sosyal tesislere kadar pek çok önemli inşaat faaliyetinin başlangıcında yer alan Vekon, Mayıs ayında Cezayir, Kenya ve Libya’da düzenlenen üç ayrı uluslararası fuara katıldı.


Cezayir’de 4–8 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen BATIMATEC, Kenya’da 4-6 Mayıs tarihlerindeki BUILDEXPO ve Libya’da 19-23 Mayıs tarihleri arasındaki LIBYABUILD...