10 / 05 / 2024

vekon Vefa Prefabrike Yapılar

vekon Vefa Prefabrike Yapılar

Vefa markası Vekon, İSO tarafından hazırlanan ve her yıl düzenli olarak açıklanan Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde bu yıl 263 sıra birden yükselerek 211. sıraya yerleşti...

Galataport projesine Vefa Group imzası!

Vefa Group’un, sunduğu kurumsal çözümlerle ön üretimli yapı sektörünün öncü markası haline gelen Vekon, Tükiye’nin prestij sembolü projeleri arasında yer alan Galataport Liman ve Kentsel Dönüşüm projesinin işçi yatakhane binalarını hayata geçiriyor. 

Vekon, Arjantin’de ilk konut projesini yapıyor!

Vefa’nın ön üretimli yapı markası Vekon, Arjantin’e ilk ihracatını Patagonya’da bir konut projesi ile gerçekleştiriyor. Proje ilk etapta dört farklı tipte toplam 16 konuttan oluşuyor. 

Vekon İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

İstanbul Yapı Fuarı bu yıl 23 Mayıs’ta düzenlendi. Vefa’nın ön üretimli yapı çözümleri markası Vekon, fuarda yerini aldı.

Vefa, Afganistan'da prefabrik binalar inşa edecek!

2023 yılında sektörün en çok tercih edilen lider oyuncusu olmayı hedefleyen Vefa, Afganistan’da know how ihraç ederek fabrika kuruyor. Vefa, Afganistan ile ülke genelinde prefabrike binalar inşa edebilecek bir fabrika kurmak üzere sözleşme imzaladı.

Vekon’dan Fildişi Sahili'ne 12 milyon dolarlık yeni bir proje!

Vefa Holding’in ön üretimli yapı çözümleri sunan markası Vekon, Fildişi Sahili’nin en büyük şehri olan Abidjan’da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 12 milyon dolarlık projenin Mayıs ayında bitirilmesi planlanıyor.

Vefa Holding, İSO'nun İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 94. sırada!

Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş., Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde büyük bir sıçrama gerçekleştirerek 214. Sıradan 94. Sıraya geldi. Firma, aynı zamanda sektör firmaları arasından listeye giren iki şirketten biri oldu.

Hadımköy Vefa Konutları için imzalar atıldı!

Arnavutköy Belediyesi'nin desteğiyle yapımına başlanacak olan modern Hadımköy VEFA Konutları'nın inşaatı için, yapımı üstlenecek olan Toki iştiraki Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş. arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Hadımköy VEFA Konutları'nın işbirliği protokolü imzalandı!

Arnavutköy Belediyesi'nin desteğiyle yapımına başlanacak olan modern Hadımköy VEFA Konutları'nın inşaatı için, yapımı üstlenecek olan Toki iştiraki Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş. arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Hadımköy VEFA Konutları'nda kaba inşaat tamam!

Toplam 720 konutluk Hadımköy VEFA Konutları Arnavutköy'de bulunuyor. Satışları başlayan proje toplam 35 bin metrekare alan içerisinde yer alıyor.

Vefa Holding İSO'nun İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde!

Vefa Prefabrike Yapılar, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl yayınladığı "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde 214. sırada yer aldı. Vefa, bu yıl listeye girebilen Türkiye'deki iki şirketten biri olarak yer buldu.

Vefa, Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine girdi!

Vefa Holding'in açıklamasına göre, Vefa Prefabrike Yapılar, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl yayınladığı "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde 214. sırada yer aldı.

Vefa sektöründe İstanbul’dan İkinci 500’e giren tek şirket oldu!

Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş., Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’ne bu yıl girebilen sektör firmaları arasında İstanbul’daki tek şirket olurken, Türkiye’den listeye giren iki şirketten biri oldu.

Vefa Prefabrik, yurtdışı yatırımlarıyla büyüyecek!

Ön üretimli yapılarda entegre çözümler sunan Vefa, yurtdışında üretim tesisi kurmayı planlıyor. Vefa, bu yıl içinde Körfez Bölgesinde ve Afrika’da bir üretim tesisi kurmayı hedefliyor.

vekon Vefa Prefabrike Yapılar Haberi

vekon Vefa Prefabrike Yapılar



Vefa markası Vekon, İSO tarafından hazırlanan ve her yıl düzenli olarak açıklanan Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde bu yıl 263 sıra birden yükselerek 211. sıraya yerleşti.


Vefa’nın büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan markası Vekon, “Vefa PrefabrikeYapılar San. Tic. A.Ş.” olarak İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) her yıl yayınladığı Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde bu yıl 211.sıraya yerleşti. İki yıldır listeye İstanbul’dan giren tek prefabrike yapı üreticisi olan Vekon, bu yıl büyük bir başarıya imza atarak listede 263 sıra birden yükseldi.


Vekon markasıyla toplu konut projelerinden, enerji tesislerine, alt yapı projelerinden sosyal tesislere kadar pek çok önemli inşaat faaliyetinin başlangıcında yer aldıklarını söyleyen Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit,Vekon’un başarısının, son beş yılda yaptıkları atılımların bir sonucu olduğunu...