05 / 05 / 2024

vekon Zırhlı Modüler Üniteleri

vekon Zırhlı Modüler Üniteleri

Vekon, can güvenliği riski taşıyan bölgelere özel Zırhlı Modüler Üniteleri üretti. AB standartlarında üretilen Zırhlı Modüler Üniteler, daha çok güvenlik kulübesi ya da karakol amaçlı olarak kullanılan kabinler ve konteynırlardan oluşuyor.

Türkiye'nin ilk zırhlı SUV'u TULGA 2025'te yollarda olacak!

BMC İcra Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi Murat Yalçıntaş yaptığı açıklamada BMC tarafından üretilen Türkiye'nin ilk yerli ve milli, doğuştan zırhlı SUV'u "TULGA"nın 2025 yılında yollarda olacağını söyledi.

Türk zırhlısı Yörük 4x4 direksiyonu kırdı!

Türk savunma sanayisinin dört ülkeye ihracat başarısı elde eden zırhlı aracı Yörük, ilk kez sergilenmiş olan sağdan direksiyonlu versiyonu ile birlikte yeni ihracata hazırlanıyor. İşte detaylar…

Otokar gözünü Afrika’ya çevirdi

Otokar, 21-25 Eylül tarihlerinde Güney Afrika’nın Tshwane şehrinde düzenlenecek olan AAD 2022 savunma sanayii fuarına katılacak. Beş gün etkinlik süresince Otokar, dünyaca ünlü zırhlı araçlardan oluşan geniş ürün yelpazesinin yanı sıra kara sistemlerindeki üstün kabiliyetlerini tanıtacak.

BMC Üretim ve Teknoloji Üssünün ilk fazının temeli atıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 222 hektar alan üzerine kurulan tesiste tank fabrikası, zırhlı araç ve askeri kamyon fabrikası, ticari araç fabrikası, motor fabrikası, hızlı tren ve metro fabrikası gibi pek çok üretim hattı bulunduğunu söyledi..

Zırhlı kamyonu lüks eve çevirdiler!

Avusturyalı tasarım şirketi Action Mobil, zırhlı kamyoneti lüks bir eve çevirdi. Adı Action Mobil Globecruiser Family 7500 olan kamyonet görenleri şaşkına çeviriyor.

Başkentte yeni bulvar çalışması devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Zırhlı Birlikler arazisi içinden geçirilerek, Bağlıca'yı Sabancı Bulvarı'yla buluşturacak 5 kilometrelik yeni bulvarın yapımına devam ediliyor.

Vekon İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

İstanbul Yapı Fuarı bu yıl 23 Mayıs’ta düzenlendi. Vefa’nın ön üretimli yapı çözümleri markası Vekon, fuarda yerini aldı.

Güngör Gündoğdu: Konutumu arkadaşıma tahsis ettim!

15 Temmuz darbe girişimi sırasında yargılanan TSK'dan ihraç edilen Babaeski 1. Zırhlı Tugay Komutanı eski Kurmay Albay Güngör Gündoğdu savunmasında konutunu arkadaşına tahsis ettiğini açıkladı.

Vekon’dan Fildişi Sahili'ne 12 milyon dolarlık yeni bir proje!

Vefa Holding’in ön üretimli yapı çözümleri sunan markası Vekon, Fildişi Sahili’nin en büyük şehri olan Abidjan’da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 12 milyon dolarlık projenin Mayıs ayında bitirilmesi planlanıyor.

Etimesgut Eğitim ve Destek Taburu, Şereflikoçhisar'a taşındı!

Ankara Etimesgut'taki Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığına bağlı Eğitim ve Destek Taburu, Şereflikoçhisar ilçesine taşındı.

Ankara'ya yeni bulvar yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Zırhlı Birlikler arazisi içinden geçirilerek,

Ankara'daki askeri arazilerde ilk protokol imzalandı!

Etimesgut’taki Zırhlı Birlikler’den geçecek olan Bağlıca Bulvarı ile ilgili Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında protokol imzalandı.

Ankara'daki dev askeri araziler için ilk adım atıldı!

Etimesgut’taki Zırhlı Birlikler’den geçecek olan Bağlıca Bulvarı boşaltılan askeri arazilere yapılacak ilk proje olacak. Projenin 6 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

vekon Zırhlı Modüler Üniteleri Haberi

vekon Zırhlı Modüler Üniteleri

70’i aşkın ülkeye ürün ve hizmet ulaştıran, büyük inşaat ve altyapı projelerinin başlangıcında yer alan Vekon, Zırhlı Modüler Üniteleri’ni 12’nci IDEF Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı’nda görücüye çıkardı. AB standartlarında üretilen Zırhlı Modüler Üniteler, daha çok güvenlik kulübesi ya da karakol amaçlı olarak kullanılan kabinler ve konteynırlardan oluşuyor.


Vefa’nın büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan markası Vekon, Milli Savunma Bakanlığı’nın himaye ve desteğinde, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’nın yönetim ve sorumluluğunda, icra edilmekte olan 12’nci IDEF Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı’na katıldı.


Vekon, 5-8 Mayıs tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarda, saldırılara açık ve can güvenliği riski taşıyan bölgelere özel ürettiği Zırhlı Modüler Üniteleri’ni tanıttı.


Vekon Genel Müdürü Özgül Yücel, tehditlerden korunmak amacıyla kullanılan Zırhlı Modüler Üniteler’in ilk defa IDEF Fuarı’nda...