06 / 05 / 2024

Veli Küçük Adana Menekşe Köyü

Veli Küçük Adana Menekşe Köyü

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Adana'nın Menekşe Köyü'ndeki, şehrin neredeyse her bölgesinden görülebilen, çok katlı dev inşaat bloklarının yükselmesine tepki verdi.

2023 e-Devlet kırtasiye yardımı! SGK resmen açıkladı! Başvurmak için hemen bakın!

Okulların açılmasına sayılı günler kala binlerce öğrenci ve veli kırtasiye yardımı başvuru ayrıntılarını merak ediyor. E-Devlet üzerinden alınacak maddi desteğe yeni eğitim öğretim yılında okul ihtiyaçlarını karşılamak isteyen ama ekonomik gücü yetersiz vatandaşlar müracaat edebiliyor.

Borsayla ilgilenenler dikkat! 20 milyar dolarlık yatırımın yol haritası netleşti

SASA Polyester'in 20 milyar dolarlık Adana Yumurtalık Petrokimya Tesisleri yatırım projesinde yol haritası netleşti. İşte tüm detaylar...

Mersin’de konut satışları yüzde 24,6 düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Adana Bölge Müdürlüğü'nün yayınladığı verilere göre, Mersin’de konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 24,6 düştü.

Osmangazi Belediyesi'nden 'Mustafa Özbağ'a bina tahsisi' iddiası!

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden kiraladığı tarihi Karabaş-ı Veli Kültür Merkezi binasını Mustafa Özbağ’ın derneğine tahsis ettiği iddia edildi...

Antalya'da Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi açıldı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi hizmete açıldı..

Türkiye Diyanet Vakfı, Bosna Hersek'te cami inşa edecek!

Türkiye Diyanet Vakfı ile Kırşehir Belediyesi iş birliğinde Olovo şehrind hayata geçirilecek Ahi Evran-ı Veli Kırşehir Camisi'nin temeli yarın atılacak.

Veli Küçük: Adana Menekşe Köyü'ndeki yapılaşma durdurulmalı!

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Adana'nın Menekşe Köyü'ndeki, şehrin neredeyse her bölgesinden görülebilen, çok katlı dev inşaat bloklarının yükselmesine tepki verdi.

Mehmet Ziylan: Gayrimenkule 1 milyar TL yatırım yaptık!

Ziylan Grubu Başkanı Mehmet Ziylan "İstanbul’da Atlaspark ve Watergarden'ı yaptık.Adana’da Park Adana’nın inşaatı devam ediyor. AVM yatırımlarının yanında bir de konut projemiz var. " diye konuştu.

13 Alevi derneği kapatıldı!

15 Temmuz darbe girişimi sonrası 113 Alevi derneğinin kapatılmasını Eskişehir Hacı Bektaş Veli Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kamer Ali Durur ve Cemevi Dedesi Seyit İbrahim Erenler değerlendirdi. İşte o haber

Antalya'da Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi ve Cemevi inşa ediliyor!

Antalya Yeşildere Mahallesi'nde yaptırılan Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi ve Cemevi inşaatında denetlemelerde bulunan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Manevi zenginliği artıracak bir merkez olacak" dedi.

Antalya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi’nin ihalesi 16 Şubat’ta!

Mülkiyeti Antalya Muratpaşa Belediyesi’ne ait Yeşildere Mahallesi’ndeki arsaya yapılacak Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi’nin ihalesi 16 Şubat’ta gerçekleşecek. Yer tesliminden itibaren projenin 1 yılda tamamlanması gerekiyor.

Kırşehir Ahi Evran-ı Veli Külliyesi yükseliyor!

Ahi Evran-ı Veli Külliyesi Projesi Kırşehir Belediyesi'nin desteğiyle yükseliyor. Projeyle ilgili konuşan Başkan Bahçeci, “Ahi Evran-ı Veli Külliye Projesi büyük bir sosyal sorumluluk projesidir” dedi.

Kozarena Stadı incelendi!

Adana Valisi Mustafa Büyük, Milletvekili Necdet Ünüvar ile birlikte 33 bin kişilik Kozarena Stadı'nı yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Vali Büyük, "Adana muhteşem bir tesise kavuşuyor" dedi.

Veli Küçük Adana Menekşe Köyü Haberi

Veli Küçük Adana Menekşe Köyü

Adana'nın nefes alabileceği ender yerlerden biri daha rant kurbanı olduğu bildirildi. Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Adana'nın adeta akciğeri olarak görülen Menekşe Köyü'nde , şehrin neredeyse her bölgesinden görülebilen, çok katlı dev inşaat blokları yükselmekte olmasına tepki gösterdi. 


"ADANA'NIN KALBİNE HANÇER VURULUYOR" 

Daha önce yaban hayatı koruma alanı statüsünde bulunan bölgedeki arazilerin geçmişte kamuya ait olduğu, Milli Emlak Arsa Ofisinin mülkiyetinde olduğu, daha sonra belediye mülkiyetine geçirilerek şahıslara satıldığı ve imara açıldığını ifade eden Av. Küçük, "Kamuya ait olan üstelik Adana'nın akciğeri olan bir bölgenin anlaşılmaz ve garip idari işlemlerle imara açılması Adana'nın yeşil alanlarından görsel güzelliğe sahip olan ender alanlarından birine daha adeta hançer gibi gökdelen yapıların dikilmesiyle kente ve kent halkına karşı suç işlenmektedir. Yapılanlar kağıt üzerinde hukuki...