09 / 05 / 2024

Veli Sarıtoprak kimdir

Veli Sarıtoprak kimdir

Yalıtım yapılmalı eneıji korunmalı TÜRK Sanayici ve İş adamları (TÜSİAV) aralık ayı olağan mütevelli heyet toplantısında Başkent başta olmak üzere Türkiye'deki enerji meselesi ele alındı.

Dünya Altyapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Altyapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan İssi ve Deniz Sarıtoprak ortaklığında kuruldu.

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Sarıoğlu Kimdir?

Mahmut Sarıoğlu kimdir? Mahmut Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mahmut Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nurşen Sarı Kimdir? 

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nurşen Sarı Kimdir? Nurşen Sarı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nurşen Sarı hakkında merak edilenler..

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Sarıtoprak ve Mustafa Yüksel ortaklığında kuruldu.

Onur Sarıbay kimdir? 

Yaklaşık olarak 40 senedir  emlak sektörüne yön veren TURYAP’ta yeni yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay oldu. Peki Onur Sarıbay kimdir? Onur Sarıbay hangi görevlerde bulundu?

İsmail Sarıkaya kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı Metin Öztürk'ün asil adayı İsmail Sarıkaya kimdir? İsmail Sarıkaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İsmail Sarıkaya'nın biyografisi...

Haldun Demirhisar kimdir?

Heavenly dDF isimli şirketin sahiplerinden Haldun Demirhisar kimdir? Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Haldun Demirhisar kim? İşte Haldun Demirhisar'ın biyografisi...

Toprak İş Ve Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Toprak İş Ve Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Nuri Yurdakul ve Burak Oral ortaklığında kuruldu.

Salih Bayraktar kimdir?

Salih Bayraktar, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Salih Bayraktar kimdir? Salih Bayraktar  bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Erdal Sarı kimdir?

Niğde Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı kimdir? Erdal Sarı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Toprak Koruma Kanunu çalışmaları mecliste konu oldu!

Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu kapsamında yürütülen çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Sarıbal sorularını Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'e iletti.

Mükemmel Sarımsakçı kimdir?

Amerika’da ‘Turkish Trump’ (Türk Trump) olarak bilinen İnşaat Mühendisi Mükemmel Sarımsakçı kimdir? Mükemmel Sarımsakçı bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Veli Sarıtoprak kimdir Haberi

Veli Sarıtoprak kimdir

TÜSİAV Başkanı Veli Santopıak iş dünyasının enerji verimliliğine odaklanması gerektiğini dile getirdi. Isı yalıtımı konusunun Türk ekonomisi için hayati önem taşıdığını, inşaat sektörüne can simidi de olacağını ifade eden Sarıtoprak, "15-16 milyon konutun yalıtımı yapılırsa bu 9 milyar dolar tasarruf demektir. Kıt olan dövizimizin yaklaşık 50 55 milyar dolan enerji ithalatına harcanıyor. Bizim de üzerimize düşeni yapmamız ve hep beraber ener ji verimliliğine odaklanmamız şarttır" dedi. TÜSİAV mütevelli heyet üyesi ve ASİAD Başkanı Barış Aydın da, ısı yalıtımı olmayan 15 milyon civanndaki binalara yalıtım yapılması halinde birkaç nükleer santralin üreteceği enerjinin tasarruf edilebileceğini dile getirdi. 


Hürriyet...