15 / 05 / 2024

Venedik Seyahat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Venedik Seyahat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Venedik Seyahat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Emeksiz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Kasım'da Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Şah 06 Turizm Ve Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah 06 Turizm Ve Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Mahmutoğlu tarafından kuruldu.

Kimpa Turizm Seyahat İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kimpa Turizm Seyahat İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Özen tarafından kuruldu.

Holly Tour Seyahat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holly Tour Seyahat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Cömert ve Emre Bitlis ortaklığında kuruldu.

TFS Seyahat Acenteliği Turizm Tekstil Orman Ürünleri Nakliyecilik San.Tic.LTD.ŞTİ. kuruldu! 

TFS Seyahat Acenteliği Turizm Tekstil Orman Ürünleri Nakliyecilik San.Tic.LTD.ŞTİ. Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Demir tarafından kuruldu.

IMAX Turizm Seyahat Danışmanlık İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

IMAX Turizm Seyahat Danışmanlık İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ilyas Mohammad Nabil ve Mohammad Nabil  Moharam ortaklığıyla kuruldu. 

Basam Grup İnşaat Tekstil Turizm Seyahat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Basam Grup İnşaat Tekstil Turizm Seyahat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abduazız Halak  tarafından kuruldu. 

Kırerkoç Seyahat Turizm Organizasyonu Tekstil Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Kırerkoç Seyahat Turizm Organizasyonu Tekstil Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 40 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Rodi Turizm Seyahat Gıda Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rodi Turizm Seyahat Gıda Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Othman tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.Marmary 3 Şubesi açıldı!

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.Marmary 3 Şubesi, Mehmet Siraç Bayram Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 15 Mart'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi'nde açıldı.

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Marmary 2 Şubesi açıldı!

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Marmary 2 Şubesi, Zafer Demirdağ Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile, 10 Eylül'de açıldı.

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Marmary 1 Şubesi açıldı!

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Marmary 1 Şubesi, Burhan Yıldız Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile, 10 Eylül'de açıldı.

Artı Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi açıldı!

Artı Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi, İbrahim Hakan Özyılmaz Şube Müdürlüğü'nde 2 Temmuz'da 1 milyon 180 bin TL sermaye ile Pendik'de açıldı.

Konakdur Turizm ve Seyahat Acentalığı Nakliyat Gıda İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Konakdur Turizm ve Seyahat Acentalığı Nakliyat Gıda Tekstil İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Furkan Çolak Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Venedik Seyahat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Venedik Seyahat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
Venedik Seyahat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Emeksiz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da kuruldu. 


Venedik Seyahat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; SEYAHAT TURİZM a)Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek, b)Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube , temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri irtibat büroları kurmak, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri almak, c)Şirket turizme hizmet amaç...