05 / 05 / 2024

Venezia Viaport gaziosmanpaşa satılık daireler

Venezia Viaport gaziosmanpaşa satılık daireler

Venezia Viaport projesi Bellini, Puccini, Marco Polo, Palladio ve Vivaldi olarak isimlendirilen toplam 5 kuleden oluşuyor. Venezia Viaport Gaziosmanpaşa'da 3+1 daireler 701 bin liradan satışa sunuluyor...

Kiptaş Venezia Mega Gaziosmanpaşa fiyat listesi 2017 güncel!

Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Venezia Mega Gaziosmanpaşa projesinde peşin alımlara yüzde 20 iskonto yapılıyor. İşte Kiptaş Venezia Mega Gaziosmanpaşa fiyat listesi 2017 güncel...

Venezia Mega Gaziosmanpaşa fiyatları 2017!

Venezia Mega Gaziosmanpaşa fiyatları 562 bin 245 TL'den başlayarak değişiyor. KİPTAŞ kampanyası ile Venezia Mega'da 240 ay taksitle hemen teslim ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Viaport Venezia AVM bayramda açık mı?

Viaport Venezia AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Viaport Venezia AVM bayramda açık mı? Viaport Venezia AVM bayramda kaça kadar açık? Viaport Venezia AVM bayramda kaçta açılacak?

TEKZEN, Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM’de açılıyor!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri TEKZEN, 11. mağazasını İstanbul’un merkezi noktalarından biri olan Gaziosmanpaşa’da Viaport Venezia AVM’de açıyor.

Viaport Venezia AVM'de hangi mağazalar var?

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzasına sahip Viaport Venezia AVM Gaziosmanpaşa'da hayata geçirildi. Toplam 142 adet mağazayı içerisinde bulunduran Viaport Venezia AVM'de hangi mağazalar var?

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 618 10 84 olarak belirlendi. Projede toplam 142 mağaza bulunuyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim numarası 0212 618 10 84 olarak belirlendi. 142 adet seçkin markanın yer aldığı proje San Marco Meydanı'nın yanında bulunuyor.

Viaport Venezia AVM'nin açılışı 2.kez ertelendi!

VIA Properties - Gürsoy Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen hayata geçirilen Viaport Venezia AVM 31 Temmuz'da açılacak, Viaport Venezia AVM'yi yılda 20 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Viaport Venezia AVM'nin açılışı 16 Temmuz'a ertelendi!

Sinema salonları, restoranlar ve dünyaca ünlü İtalyan markaların yer aldığı Viaport Venezia AVM VIA Properties - Gürsoy Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirildi...

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa ödeme koşulları!

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Viaport Venezia projesinin bir etabı olarak hayata geçirilen Venedik Sarayları projesinde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor...

Viaport'un outlet konsepti, Gaziosmanpaşa'da açılacak!

Via Properties ve Gürsoy ortaklığında Konut, ofis ve AVM ile karma proje olarak tasarlanan Viaport Venezia’nın içinde açılacak alışveriş merkezi için kiralamalar başladı.Viaport outlet konsepti Venezia’da da açılıyor...

Viaport outlet konsepti Venezia’da da açılıyor!

Via Properties ve Gürsoy ortaklığında Konut, ofis ve AVM ile karma proje olarak tasarlanan Viaport Venezia’nın içinde açılacak alışveriş merkezi için kiralamalar başladı.Viaport outlet konsepti Venezia’da da açılıyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia'da ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlıyor!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan ofislerin alanları ise 53 ile 202 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Venezia Viaport gaziosmanpaşa satılık daireler Haberi

Venezia Viaport gaziosmanpaşa satılık daireler

Konut teslimlerinin 2014 yılında gerçekleştirilmesi planlanan Venezia Viaport Gaziosmanpaşa toplam 2 bin adet dairenin yer alması planlanıyor. 


Venezia Viaport projesi Bayraktar ve Gürsoy yatırım ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Projede konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasalandı. 


İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa'da yükselen Venezia Viaport projesinde yer alan 1+1 dairelerin satışları tamamlandı. 


Venezia Viaport 82 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Gaziosmanpaşa Venezia Viaport'ta Bellini, Puccini, Marco Polo, Palladio ve Vivaldi olarak isimlendirilen 5 kule yer alıyor. 



Venezia Viaport Gaziosmanpaşa satılık daire fiyatları


2+1 daireler 498 bin liradan,

3+1 daireler 701 bin liradan,

4+1 daireler 1 milyon 53 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.