03 / 05 / 2024

venüs grup ankara

venüs grup ankara

2+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere hemen hemen her ihtiyaca göre konut alternatifinin yer verildiği TİM Towers ve üniversitelere yakınlığı ile dikkat çeken Pera Residence yepyeni yaşam alanları sunuyor...

BESA Holding konut stokuna çözüm sunmak için kolları sıvadı! Ankara'ya 4 yeni proje geliyor!

Yeni projelerin azalmasıyla ev fiyatları hızla yükseldi. Kiralık konut stokunun azalması ise kira fiyatlarının artmasına neden oldu. BESA Holding konut stokuna can suyu olacak yeni projeler için kolları sıvadı. 

Tescilli güzel konut sahibi ile davalık oldu! Satılık ilanını söktü, villayı kötüledi...

2013 Türkiye Best Model'de ikinci seçilen oyuncu Deniz Özde Sürmeli, Ankara'da işlettiği anaokulunun mülk sahibi ile davalık oldu. 

Bordo 145 Yapı'dan Ankara'ya 507 adet konutluk yeni proje geliyor!

Bordo 145 Yapı başkent Ankara'daki yeni projesi için kolları sıvadı. Ankara Sincan'da yükselecek olan ve 507 konutun yer alacağı proje 826 milyon 402 bin 314 TL'ye mal olacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı! Ankara-Konya hattında YHT seferleri artırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri dolayısı ile Ankara-Konya ve Konya-Ankara hattında ek yüksek hızlı tren (YHT) seferleri düzenledini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Venüs Sarf Malzeme Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Sarf Malzeme Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Damkaç tarafından kuruldu.

S Grup İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Grup İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Keos tarafından kuruldu.

S Grup Proje Danışmanlık Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Grup Proje Danışmanlık Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kötek tarafından kuruldu.

Venüs Clinic Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Venüs Clinic Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Umut Doğan tarafından kuruldu!

Venüs İskele Sistemleri Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs İskele Sistemleri Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited  Pendik’te Yılmaz Göğer tarafından kuruldu.

Venüs Orman Ürünleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Orman Ürünleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Mohammad Hadıd tarafından kuruldu.

Dünyanın en pahalı 10 şehri açıklandı! Listedeki Ankara detayı şok ediyor

Veri, yazılım ve danışmanlık hizmetleri sunan ECA International tarafından dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı. Listenin başını Hong Kong'un çektiği sıralamada, Ankara çalışanlar için en ucuz şehir olarak tanıtıldı.

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi İbrahim Demir ve Onur Genç ortaklığında Bahçelievler'de kuruldu.

Venüs Life Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Life Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

venüs grup ankara Haberi

venüs grup ankara

Herkesin ihtiyacına cevap verebilecek şekilde tasarlanan "Tim Towers", 2+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere toplam 161 daireden oluşuyor. 


Proje, 13 bin 387 metrekarelik alan üzerinde kurulu ve 61 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip şimdi yepyeni bir yaşam projesini Ankaralılara sunuyor. Mogan ve Eymir gölleriyle çevresindeki ormanı izleme imkanı sunan kulelerin 23. katlarına yapılan spor salonları ise sporda zirveye ulaşmak isteyenleri bekliyor. 


Bulutların arasında ve iki göl manzarasıyla günün stresinden arınma olanağı sunan spor salonunda fitness, yüzme, güneşlenme ve sauna imkanları mevcut. 


TİMTAŞ'ın güçlü altyapısından doğan, Ankara'nın göz alıcı yeni projesi "Tim Towers", 23. kat ve üstündeki daireler için seyrine doyulmaz bir manzara yaratıyor. 


Yapı sektöründe 1972'den beri varlık gösteren Timtaş, şimdi yepyeni bir yaşam projesini Ankaralılara sunuyor. Üniversiteler ve seçkin eğitim kurumlarıyla...