16 / 05 / 2024

Vera Dekorasyon iletişim

Vera Dekorasyon iletişim

Vera Dekorasyon Ve Yapı İşleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çetin, Onur Sorgun ve Sultan Süleyman Zuhri ortaklığında kuruldu.

Esenyurt Life In Vera iletişim bilgileri!

Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 1.056 adet daire bulunuyor. Esenyurt Life In Vera iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Vera Group Life In Vera Evleri iletişim!

Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 1.056 adet daire bulunuyor. Vera Group Life In Vera Evleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Vera Group Life In Vera iletişim bilgileri!

Toplam 1.056 adet dairenin yer aldığı projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Vera Group Life In Vera iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Life In Vera Evleri iletişim!

Life In Vera Evleri'nin satışları devam ediyor. Life In Vera Evleri iletişim için 0212 607 1 607 telefon numarası ile irtibata geçebilir proje hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Esenyurt Life İn Vera iletişim!

Satışları devam eden Life İn Vera projesinde 1.056 adet daire ve 85 adet ticari ünite bulunuyor. Esenyurt Life İn Vera iletişim için 0212 607 1 607 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Vera Life In iletişim bilgileri!

Toplam 1.056 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor. Vera Life In iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Esenyurt Life In Vera satış ofisi iletişim!

Daire tiplerinin 1+0,1+1,2+1 olarak dizayn edildiği projede toplam 1.056 adet daire yer alıyor. Esenyurt Life In Vera satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Azim Vera Sultanbeyli iletişim!

Konutların ön satış sürecine başlanan Azim Vera Sultanbeyli iletişim bilgileri kapsamında projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0216 592 25 04. Proje, İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli bölgesinde konumlanıyor...

Vera Vizyon Rezidans Esenyurt iletişim!

Vera Vizyon Rezidans Esenyurt iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri yer alıyor.

Life in Vera iletişim! 95 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Life in Vera iletişim bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projede bulunan stüdyo tipi dairelerin fiyatları 95 bin lira ile 130 bin lira arasında değişiyor

Vera Group Life in Vera iletişim!

Vera Group Life in Vera iletişim bilgileri ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Life in Vera projesinde yer alan dairelerin fiyatları 79 bin TL' den başlangıç gösteriyor...

Vera Residence Kağıthane iletişim!

Vera Residence Kağıthane iletişim bilgileri haberimizin içerisinde detaylı bir şekilde yer alıyor

İnnovia Park Evleri iletişim!

Dairelerin minimum 95 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı İnnovia Park Evleri iletişim bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor...

Vera Dekorasyon iletişim Haberi

Vera Dekorasyon iletişim

Vera Dekorasyon Ve Yapı İşleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çetin, Onur Sorgun ve Sultan Süleyman Zuhri ortaklığında kuruldu.

Vera Dekorasyon Ve Yapı İşleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak projeyöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firmaile...