28 / 04 / 2024

Vera Group sağlık konseptli proje vera vizyon

Vera Group sağlık konseptli proje vera vizyon

İki hastane ve bir tıp merkezi ile anlaşma aşamasına yaklaşan grup, önümüzdeki dönemde bu projedeki daireleri sağlık turizmi için Mısır, Iran, Suudi Arabistan gibi ülkelerden gelen hastalara kiralayacak bir sistem yarattı...

Component Group Sağlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Component Group Sağlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Emre Eroğlu tarafından kuruldu.

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Jasım Salim tarafından kuruldu.

Ac Group Gayrimenkul Sağlık Turizm Ve Savunma Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ac Group Gayrimenkul Sağlık Turizm Ve Savunma Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan'da Aykut Çenberci tarafından kuruldu.

Pnr Group Teknoloji Sağlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pnr Group Teknoloji Sağlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Caner Yılmaz ve Pınar Özdemir ortaklığında kuruldu.

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Davut ve Necip Fazıl Aksoy ortaklığında kuruldu.

Sian Group Gayrimenkul Turizm Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sian Group Gayrimenkul Turizm Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ilgar Alıyev tarafından kuruldu.

Next Group Emlak Sağlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Next Group Emlak Sağlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Haroun tarafından kuruldu.

Muhim Group Gayrimenkul Eğitim Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhim Group Gayrimenkul Eğitim Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhannad Khuluqı ve Rana Al Trablsı ortaklığında kuruldu.

Perla Group Yatırım İnşaat Ve Sağlık Limited Şirketi kuruldu!

Perla Group Yatırım İnşaat Ve Sağlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nalan Başaran tarafından kuruldu.

Saltuklu Group İnşaat Sağlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saltuklu Group İnşaat Sağlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Buğrahan Yıldırım tarafından kuruldu. 

SKY Group Seyahat Danışmanlık Sağlık Turizmi Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SKY Group Seyahat Danışmanlık Sağlık Turizmi Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydemir tarafından kuruldu.

Km Group Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Km Group Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kaan     Mellaart tarafından kuruldu.

Vera Group sağlık konseptli proje vera vizyon Haberi

Vera Group sağlık konseptli proje vera vizyon


Esenyurt'ta Life in Vera ve Vera Vizyon projelerini geliştiren Vera Grup, Vera Vizyon projesi ile sağlık konseptini yarattı. İki hastane ve bir tıp merkezi ile anlaşma aşamasına yaklaşan grup, önümüzdeki dönemde bu projedeki daireleri sağlık turizmi için Mısır, Iran, Suudi Arabistan gibi ülkelerden gelen hastalara kiralayacak bir sistem yarattı. 


Beylikdüzü ve Esenyurt bölgeleri, İstanbul'un gayrimenkul hareketinin en yoğun olduğu bölgeler olarak öne çıkıyor. Son bir yıldır Esenyurt bölgesinde ortaya çıkan imar sorunu ciddi sıkıntılar yaşatmıştı. Son dönemde imar düğümünün çözülmesi firmaları rahatlatmış görünüyor. 

Esenyurt bölgesinde Life in Vera ve Vera Vizyon projelerini geliştiren Vera Group da bölgede yeni bir konsepte imza atıyor. 


Vera Group CEO'su Eyyüp Albayrak, kaba inşaatı biten ve satışı tamamlanan Life in Vera projesi ile yeni geliştirilen Vera Vizyon...