28 / 07 / 2024

Vera Residence lansman ne zaman

Vera Residence lansman ne zaman

Vera Residence lansman ne zaman sorusu kapsamında lansman tarihi 19 Şubat 2013 Salı olarak belirlendi...

Antwell Life Care Residence'ın lansmanı yapıldı! Metrekaresi 10 bin TL!

Ant Yapı; yeni konsept projesi Antwell Life Care Residence’ı Çamlıca eteklerinde hayata geçiriyor. Ant Yapı'nın yeni projesi Antwell Life Care Residence'ın lansmanı yapıldı.

Kepez Gold Residence Masa lansman fiyatları!

Kepez Gold Residence Masa lansman fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. Gold Residence projesinde dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Trabzon Loft Park Residence lansmanına büyük ilgi!

Trabzon Loft Park Residence projesinin tanıtım lansmanı büyük ilgi gördü. Projede 1+1'den 6+1'e kadar altı farklı şekilde tasarlanmış daire yer alıyor.

NG Residence İstanbul'un lansmanı 8 Mayıs'ta!

NG Grubu tarafından hayata geçecek NG Residence İstanbul projesi basına tanıtılacak. Lansman, 8 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşecek.

Wen Residence'ta lansman öncesi yatırım fırsatı!

14 katlı tek blok olarak yükselen Wen Residence projesi İstanbul 4. Levent Sanayi Mahallesi'nde hayata geçirildi. Projede lansman öncesi fırsatlar sizleri bekliyor...

Özyurtlar Ncadde Hayat'ta ön satışlar başladı!

Özyurtlar'dan yeni bir proje; Ncadde Hayat Residence lansman öncesi satışa çıktı. İşte, Ncadde Hayat proje detayları...

Greenox Residence lansmanı 21 Nisan'da!

Gayrimenkul sektörünün iki oyuncusu Aycan Gayrimenkul ve Feres Yapı, tecrübe ve yatırım güçlerini yepyeni bir proje için bir araya getiriyor. Aycan&Feres Ortaklığı, Kağıthane’de hayata geçirdiği Greenox Residence projesini görücüye çıkarıyor.

Dap Petek Residence lansmanı 14 Nisan'da!

DAP Yapı'nın Dap Petek Residence projesinin lansmanı 14 Nisan Perşembe günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

NG Residence lansmanı 5 Nisan'da!

İstanbul’da, gelişim ve dönüşümün merkezinde, Basın Ekspres yolunun TEM ile kesiştiği noktada NG Residence projesi hayata geçiriliyor. Projenin lansman toplantısı 5 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Kağıthane Vera Residence nerede?

Vera Residence'de daire tipleri 1+0'dan 3+1 dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Projede fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor. Peki Kağıthane Vera Residence nerede?

Vera Group Vera Residence fiyat listesi!

Vera Group Vera Residence fiyat listesi daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Bu yıl Kasım ayında teslim edilmesi planlanan projenin yüzde 90'ı tamamlandı.

Kartal 101 Residence'ın lansmanı 24 Mart'ta!

Kırıklar İnşaat tarafından hayata geçen Kartal 101 Residence'ın lansmanı 24 Mart Salı günü Shangri-La Bosphorus, İstanbul(Bosphorus Baliroom)'da yapılacak.

Cebeci Residence lansman fiyatlarıyla satışta! 270 bin TL'ye!

Sign of the City Awards'ta 'En İyi Çok Katlı Konut' kategorisinde birincilik ödülüne sahip Cebeci Residence projesi lansmana özel yüzde 5 indirimli fiyatlarla satışa çıktı.

Vera Residence lansman ne zaman Haberi

Vera Residence lansman ne zaman


Vera Group ile Di Yapı'nın birlikte hayata geçirdiği Vera Residence projesinin lansmanı yarın yapılacak. 28 bin metrekarelik alan üzerinde konumlandırılan Vera Residence projesinde konutların Aralık 2014'te teslim edilmesi planlanıyor. 


Toplamda 140 milyon liralık yatırım bedeliyle inşa edilen Vera Residence projesinde 9 katlı 2 blok bulunuyor. Vera Residence lansman ne zaman sorusunun cevabı da 19 Şubat Salı olarak belirlendi. 


Vera Rezidans'ta yer alan stüdyolar 54 metrekare, 1+1'ler 76 metrekare, 2+1'ler 100-115 metrekare, 2+1 dubleksler 140-150 metrekare ve 3+1 dubleksler 194-224 metrekare olarak tasarlandı. 


Vera Rezidans Evleri'nde yer alan konutların fiyatları 177 bin 286 liradan başlıyor. Yüzde 25'lik peşinat sonrası banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor. Projede 220 konut ve 14 ticari ünite bulunuyor. 


Vera Residence iletişim bilgileri

Vera Residence adres : Güzeldere Caddesi, Engin Sokak, No:2, Cendere...