12 / 05 / 2024

vera rezidans konum

vera rezidans konum

Vera Rezidans Kağıthane Cendere 'de Axis Alışveriş Merkezi'nin yanında inşa ediliyor. Vera Rezidans Kağıthane Güzeldere Caddesi üzerinde yer alıyor...

Maltepe Kayım Rezidans nerede?

"Bir konum, her konuma ne kadar yakın olabilir?" sloganıyla basına tanıtılan Maltepe Kayım Rezidans'ta fiyatlar 289 bin TL'den başlıyor. Peki Maltepe Kayım Rezidans nerede?

Kayım Rezidans Dragos fiyatları 289 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

"Bir konum, her konuma ne kadar yakın olabilir?" sloganıyla basına tanıtılan Maltepe Kayım Rezidans Dragos projesi 117 adet daire ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Kayım Rezidans Dragos fiyatları 289 bin TL'den başlıyor.

Halkalı Meydan Rezidans satış fiyatları!

Halkalı Meydan Rezidans satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da inşa edilen proje 8 bin 800 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

TEM Point Rezidans Sultangazi fiyat!

TEM Point Rezidans Sultangazi fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 2018 yılının son çeyreğinde tamamlanacak proje 7 blok halinde hayata geçiriliyor.

DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Daire tiplerimin 2+1'den 3+1,5'a kadar farklılık gösterdikleri proje konum bilgisine göre sahile 2 kilometre yakınlıkta yer alıyor. Peki DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Liv Büyükçekmece Rezidans fiyatları!

Liv Büyükçekmece Rezidans fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Banka kredili ödemelerde vade fırsatı sunan projede teslimlerin 24 ayda gerçekleşmesi planlanıyor.

Terrace Koru Rezidans fiyatları!

Terrace Koru Rezidans fiyatları dairelerin konum ve metrekarelerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. 3 blok şeklinde tasarlanan projede 30 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

İlkbahar Sultanbeyli Rezidans fiyatları!

İlkbahar Sultanbeyli Rezidans fiyatları konutların konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabilen proje 25 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Yakacık Hill Kartal Rezidans satış fiyatları!

Konum bilgisine göre Sabiha Gökçen Havaalanına 12 dakika uzaklıkta bulunan projede ön talep dönemi devam ediyor. Yakacık Hill Kartal Rezidans satış fiyatları 264 bin TL'den başlıyor.

Cathay Sone İstanbul Rezidans fiyat!

Cathay Sone İstanbul Rezidans fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Küçükçekmece'de inşa edilen projede 1.067 adet konut bulunuyor.

Inİstanbul Lokal Rezidans ödeme koşulları!

Konum bilgisine göre Terazidere metro istasyonuna 400 metre uzaklıkta bulunan proje Eski Şişecam arazisi üzerinde yükseliyor. Inİstanbul Lokal Rezidans ödeme koşulları kapsamında 0,79 faiz avantajı sağlanıyor.

Bağcılar Mirage Rezidans ödemeleri!

Konum bilgisine göre Tem Otoyolu'na yakın yerde yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Bağcılar Mirage Rezidans ödemeleri kapsamında taksitler 2 bin 700 TL olarak belirlendi.

DKY Kartal Rezidans ödemeleri!

Konum bilgisine göre Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede 331 adet daire bulunuyor. DKY Kartal Rezidans ödemeleri kapsamında peşinatta yüzde 15 indirim sağlanıyor.

vera rezidans konum Haberi

vera rezidans konum


Vera Rezidans Kağıthane Cendere Yolu'nda Axis Alışveriş Merkezi'nin yanında inşa ediliyor. Vera Residence Kağıthane'de TEM ve Seyrantepe metrosuna 2 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 5 dakika, Maslak'a 5 dakika, Etiler'e 7 dakika, Levent Plazalar'a 9 dakika, Taksim'e 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Vera Residence Kağıthane Cendere Vadisi'nde Güzeldere Caddesi üzerinde, Engin Sokak'ta hayata geçiriliyor.


Vera Rezidans konum , harita , ulaşım




Vera Residence iletişim

Güzeldere Caddesi, Engin Sokak, No:2, Cendere Vadisi-Kağıthane / İstanbul

444 48 80

www.veraresidence.com

Gülcihan...