12 / 05 / 2024

vera vizyon esenyurt

vera vizyon esenyurt

25 katlı 3 blok halinde yükselen Vera Vizyon projesi 850 adet rezidans daire ve 100 adet mağazadan meydana geliyor. Vera Vizyon projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Vizyon Global Gayrimenkul Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Global Gayrimenkul Ve Lojistik Limited Şirketi Esenyurt'ta Hilal Tuncel ve Uğur Özant ortaklığında kuruldu.

Vizyon Test Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Test Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   25 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Durmuş tarafından kuruldu.

İstanbul'da satılan 10 konuttan 2'si Esenyurt'ta!

Vizyon Taşınmaz Değerleme, İstanbul’un en çok satış yapılan Esenyurt ilçesinin konut ve arsa piyasasını inceledi… Vizyon Taşınmaz Değerleme A.Ş. Genel Müdürü Mete Gülbaş, İstanbul’da satılan yaklaşık 10 konuttan 2’sinin Esenyurt'ta satıldığını vurguladı.

Saylan İnşaat mağdurlarından tabutlu eylem!

Tac Mahal Prestij, Vera Vizyon ve Tac Mahal projelerinin mağdurları yarın eylem yapacak. Eylem saat 13:00'te Haramidere Carrefour'un altında yer alan arsada gerçekleşecek.

Saylan İnşaat mağdurları projelerin maketini ateşe verdi!

Esenyurt'ta hayata geçirilmesi planlanan Vera Vizyon, Tac Mahal ve Tac Mahal Prestij projelerinin mağdurları dün yeni bir eylem gerçekleştirdi. Mağdurlar konut satın aldıkları projelerin maketini ateşe verdi.

Saylan İnşaat mağdurlarından yeni eylem!

Vera Vizyon, Tac Mahal Prestij ve Tac Mahal projelerinin mağdurları 13 Mart Pazar günü eylem yapacak. Mağdurlar eylemde konut satın aldıkları projelerin maketini ateşe verecek.

Esenyurt Saylan İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt'ta inşa edilmesi planlanan Vera Vizyon, Tac Mahal ve Tac Mahal Prestij projelerinin mağdurları bugün saat 13:00'te Haramidere Carrefour'un altındaki arsada eylem yaptı.

Esenyurt Saylan İnşaat mağdurları yarın eylem yapacak!

Tac Mahal Prestij, Vera Vizyon ve Tac Mahal projelerinin mağdurları kendilerinden 30 milyon TL'ye yakın para toplandığını ve ortada projelerin olmadığını söyledi. Mağdurlar yarın saat 13:00'te eylem yapacak.

1071 Vizyon İnşaat Harita Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

1071 Vizyon İnşaat Harita Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Emel Çimen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 30 Ekim'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Fatisa Vizyon Gıda Sağlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fatisa Vizyon Gıda Sağlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Aydemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Boztepe Vizyon Turizm Taşımacılık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boztepe Vizyon Turizm Taşımacılık Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Aydemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 7 Ekim 'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi 'nde kuruldu.

Esenyurt Life In Vera iletişim bilgileri!

Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 1.056 adet daire bulunuyor. Esenyurt Life In Vera iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Esenyurt Life In Vera adres bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede 1.056 adet daire yer alıyor. Esenyurt Life In Vera adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

vera vizyon esenyurt Haberi

vera vizyon esenyurt


Vera Vizyon nerede? Havadan görüntüleri için...