28 / 04 / 2024

vera vizyon residence satış ofisi

vera vizyon residence satış ofisi

Vera Vizyon Rezidans Esenyurt iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri yer alıyor.

Vera Vizyon Residence ne zaman teslim?

Vera Vizyon Residence ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak Oak 2015 cevabı veriliyor. Esenyurt Vera Vizyon Residence Evlerinde daireler minimum 93 bin TL'den başlayarak yükseliyor.

Vera Vizyon Residence ne zaman teslim?

Vera Vizyon Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Esenyurt Vera Vizyon Konutlarında yer alan daireler 93 bin TL ile 293 bin TL arasında değişiyor.

Saylan İnşaat mağdurlarından tabutlu eylem!

Tac Mahal Prestij, Vera Vizyon ve Tac Mahal projelerinin mağdurları yarın eylem yapacak. Eylem saat 13:00'te Haramidere Carrefour'un altında yer alan arsada gerçekleşecek.

Saylan İnşaat mağdurları projelerin maketini ateşe verdi!

Esenyurt'ta hayata geçirilmesi planlanan Vera Vizyon, Tac Mahal ve Tac Mahal Prestij projelerinin mağdurları dün yeni bir eylem gerçekleştirdi. Mağdurlar konut satın aldıkları projelerin maketini ateşe verdi.

Saylan İnşaat mağdurlarından yeni eylem!

Vera Vizyon, Tac Mahal Prestij ve Tac Mahal projelerinin mağdurları 13 Mart Pazar günü eylem yapacak. Mağdurlar eylemde konut satın aldıkları projelerin maketini ateşe verecek.

Esenyurt Saylan İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt'ta inşa edilmesi planlanan Vera Vizyon, Tac Mahal ve Tac Mahal Prestij projelerinin mağdurları bugün saat 13:00'te Haramidere Carrefour'un altındaki arsada eylem yaptı.

Esenyurt Saylan İnşaat mağdurları yarın eylem yapacak!

Tac Mahal Prestij, Vera Vizyon ve Tac Mahal projelerinin mağdurları kendilerinden 30 milyon TL'ye yakın para toplandığını ve ortada projelerin olmadığını söyledi. Mağdurlar yarın saat 13:00'te eylem yapacak.

Vizyon Park Tuzla Residence yükseliyor!

Vizyon Park Tuzla Residence 11 dönüm arazi üzerinde yüksliyor. Proje 6 katlı 6 blokta 1 + 1, 2+1, 3+1, 4+1, 4+2'lerden oluşuyor.

Kağıthane Vera Residence nerede?

Vera Residence'de daire tipleri 1+0'dan 3+1 dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Projede fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor. Peki Kağıthane Vera Residence nerede?

Vera Group Vera Residence fiyat listesi!

Vera Group Vera Residence fiyat listesi daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Bu yıl Kasım ayında teslim edilmesi planlanan projenin yüzde 90'ı tamamlandı.

Vera Vizyon projesi mağdurları bugün eylem yapacak!

15 gün önce Esenyurt Belediyesi'nde eylem gerçekleştiren Vera Vizyon Projesi mağdurları bugün yine belediyeyi protesto edecek.

Vera Residence Kağıthane ne zaman teslim?

Vera Residence Kağıthane ne zaman teslim sorusuna 2014 yılının Ağustos ayı yanıtı veriliyor. Vera Residence projesinde oyun alanları, sauna, açık-kapalı yüzme havuzu, spor alanları ve Türk hamamı bulunuyor

Kağıthane Vera Residence teslim tarihi!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilen ve içinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks ve 3 oda 1 salon dubleks konutlaırn bulunduğu Kağıthane Vera Residence teslim tarihi...

Vera Vizyon Rezidans Esenyurt iletişim!

Vera Vizyon Rezidans Esenyurt iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri yer alıyor.

Kağıthane Vera Residence adres bilgileri!

Dairelerin teslimlerinin 2014 yılının Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanan Kağıthane Vera Residence adres bilgileri şu şekilde: Güzeldere Caddesi, Engin Sokak, No:2 Cendere Vadisi - Kağıthane /İstanbul...

vera vizyon residence satış ofisi Haberi

vera vizyon residence satış ofisi


Vera Vizyon Residence projesi Vera Group tarafından inşa ediliyor. Proje 3 blok halinde yükseliyor.


Vera Vizyon Rezidans Esenyurt iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Vera Vizyon Rezidans Esenyurt iletişim bilgilerinden önce proje hakkında bilgi verelim.


Blokların 25 katlı olarak tasarlandığı Vera Vizyon Residence projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri yer alıyor.


Vera Group Vera Vizyon Residence Evleri 850 adet daire ve 100 adet mağazadan oluşuyor.


Vera Group Vera Vizyon Residence fiyat bilgisi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Vera Vizyon Residence ödeme planı kapsamında vade imkanı sağlanıyor.


Ocak 2015'te teslim edilecek olan Vera Vizyon Residence projesinde spa, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, tenis kortu ve spa gibi sosyal donatılar yer alıyor. 


Vera Vizyon Residence adres, Vera Group...