01 / 05 / 2024

vergi affında son gün 30 nisan

vergi affında son gün 30 nisan

Vergi yapılandırmaları için başvurular vergi dairesinden veya internet üzerinden yapılabiliyordu. Ancak yapılan kimi başvuruların yanlış olması nedeni ile 2. bir şans daha verildi. 2015 yılı yapılandırmada son gün 30 Nisan..

İmar affında son durum ne? İmar affı ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak? Şartlar neler? 

İmar affı ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Uzun zamandır kamuoyunun gündeminde yer alan imar barışı için vatandaşlar ''İmar affında son durum ne? İmar affı ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak? Şartlar neler? '' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte affı ile ilgili son  dakika gelişmeler...

Vergi affı hangi borçları kapsar? Vergi affı nedir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından ülke genelinde bir vergi affının gündemde olduğunu duyurdu. Vergi affı kapsamında, vergi borçları yanı sıra sigorta primleri (SGK ve Bağ-Kur) ile idari para cezaları gibi ödemelerin de yeniden yapılandırılacağı belirtildi.

Bağ-Kur tescil affında son durum ne? Tescil affı çıkacak mı? İşte son gelişmeler!

Bağ-Kur tescil affına ilişkin gelişmeler Bağ-Kur’lular tarafından yakından takip ediliyor. Esnaf ve sanatkârların vergi mükellefi olduğu andan itibaren Bağ-Kur'lu olma zaruriyeti varsa bile geçmişte vergi mükellefi ya da oda sicil kaydı olmasına karşın sayılmayan esnaflar bulunmuyor.

Vergi affı 2023 başvuru ne zaman? Vergi affı başvurusu nasıl yapılır 2023?

Vergi affı konusu gündemde yer alan konuların başında gelmektedir. Vatandaşlar, vergi affı başvurusunu nasıl yapabileceklerini merakla araştırıyor. İşte bu konudaki detaylar!

Vergi borçları siliniyor mu? Vergi affı 2023 Meclis'ten geçti mi? Vergi affında son durum ne?

Vergi affının çıkıp çıkmadığı vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Peki vergi affında son durum ne? İşte detaylar!

2023 vergi affı yasalaştı mı? Vergi affı yasalaştı mı? 2023 vergi affı ne zaman çıkacak? Vergi affında son durum!

Vergi affındaki son durumun ne olduğu merakla araştırılıyor. İşte 2023 Vergi affında son durum!

İmar affında son dakika! Uzman isim peş peşe açıkladı! İmar barışının yıkımlardaki rolü ne?

10 ili etkileyen depremlerin ardından imar barışı konusu yeniden tartışmaya açıldı. İmar affında son dakika! Uzman isim peş peşe açıkladı! İmar barışının yıkımlardaki rolü ne?

Vergi affı yasalaştı mı? Vergi affı ile hangi borçlar silinecek?

Vergi affından faydalanmak isteyen vatandaşlar Vergi affı yasalaştı mı? Vergi affı ile hangi borçlar silinecek? Sorularına yanıt arıyor. Peki, Vergi affında son gelişmeler neler? İşte detaylar...

İmar barışında son dakika! 2023'te imar affı çıkacak mı? Hemen bu detaylara bakın!

İmar barışında son dakika... 2023'te imar affı çıkacak mı? İmar barışı bekleyenler, hemen bu detaylara bakın...

Son haber! Vergi affının detayları belli oldu! İşte merak edilen tüm yanıtlar

Devletin tahsil edemediği 2 trilyon liraya yakın alacağı için vergi affı geliyor. Son 6 yılda 5 vergi affı çıktığını ve toplamda 210 milyar lira tahsilat yapıldığını kaydeden Vergi Uzmanı Nedim Türkmen, son af ile 250 milyar lira tahsilat yapılabileceğini kaydetti.

Ehliyet affı 2023! Ehliyet affı çıktı mı? Ehliyet affında son durum ne?

Ehliyet affına dair son gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki Ehliyet affı çıktı mı? Ehliyet affında son durum ne? İşte detaylar!

İmar affı 2023'te ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak? İmar Barışı hakkında son detaylar...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte gözler imar affına çevrildi. Peki, İmar affı 2023'te ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak? İmar Barışı hakkında son detaylar...

İmar affında son dakika! İmar barışı ne zaman çıkacak? Hemen bakın!

İmar affında son dakika... Binlerce kişi tarafından merakla beklenen imar barışı ne zaman çıkacak? Hemen bakın...

vergi affında son gün 30 nisan Haberi

vergi affında son gün 30 nisan

Yapılandırmada son gün 30 Nisan!

6111 sayılı Torba Yasası ile emlak ev çevre temizlik vergisi dahil vergi borcu bulunan mükellefler, yapılandırma ile borçlarını taksitlendirdi. Yapılandırma için başvurular 31 Aralık 2014 tarihinde bitti; 2 Şubat'ta ise ilk taksit ödemeleri yapıldı.


Yapılandırma için başvurular vergi dairesinden veya internet üzerinden yapılabiliyordu. Ancak yapılan kimi başvuruların yanlış olması nedeni ile 2. bir şans daha verildi.


Gelir İdaresi Başkanlığının yayımladığı vergi yapılandırmaları ile ilgili iç genelge ile; vergi borçlarının yeniden yapılandırılmasında, borçlu olunan her vergi dairesine ayrı ayrı başvuruda bulunması gerekirken tek vergi dairesine ya da borcunun bulunmadığı vergi dairesine başvuranlar ile yanlışlıkla internet üzerinden başvuru yapanlara yeni bir hak tanındı.


Yasa gereğince, muhtelif kanunlarda yer alan sorumluluk düzenlemeleri nedeniyle mirasçılar, kefiller, şirket ortakları, kanuni temsilcileri, yeminli mali...