19 / 05 / 2024

vergilere af gelecek mi

vergilere af gelecek mi

Türkiye'nin en büyük borç yapılandırması düzenlemesine belediyelere olan borçlar da girdi. Torba Yasası kapsamında emlak vergileri ile çevre temizlik vergisi ve su borçları da yapılandırılacak, faizleri silinip 36 ayda ödenecek.

Motorine gece yarısı zam geldi! Benzine de zam gelecek mi? 23 Aralık 2023 güncel akaryakıt fiyatları!

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ve vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Motorine gece yarısı 1 lira 61 kuruş zam geldi. Peki benzine de zam gelecek mi?

Değerli Konut Vergisi’nin 2020'ye yetişmesi zor görünüyor!

Değerli Konut Vergisi’nde itiraz dilekçesi nasıl verilir? Değerli Konut Vergisi’nde ödeme emrine dava açılabilir mi? Bir af gelecek mi? İşte tüm detaylarıyla 20 maddede Değerli Konut Vergisi...

Sign of the City Awards geleneksel hale gelecek!

Sign of the City Awards geleneksel hale gelecek. HÜRRİYET 'in öncülüğünde gerçekleşen Sign of the City Avvards'ta gayrimenkul ve inşaat sektörünün en iyi projeleri seçildi.

Turizmciler Afyon'da biraraya gelecek!

Turizmciler Afyon'da biraraya gelecek. Afyon, Isparta, Kütahya, Uşak, Burdur'daki, otel, restoran ve ilgili turizm sektörü temsilcileri T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Koordinasyonunda Afyonkarahisar'da biraraya geliyor.

Emlak vergisi af kanunu 2014!

11 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan 6552 sayılı Torba Yasası gereğince, emlak ve çevre temizlik vergisi borçları taksitlendirilebiliyor. İşte emlak vergisi af kanunu 2014..

ERA Türkiye, İzmirli girişimcilere gayrimenkul sektörünün gelecek vizyonunu çizecek!

ERA Türkiye, İzmirli girişimcilere gayrimenkul sektörünün gelecek vizyonunu çizecek. ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen, İzmirli girişimcilere ‘Gayrimenkulde Girişimcilik Buluşmaları’ başlıklı seminer verecek.

Emlak vergisine af 2014!

Emlak vergisini ödemeyen mükelleflere 6552 sayılı Torba Yasa ile yapılandırma hakkı verildi. Emlak vergisi, Torba Yasa ile nasıl yapılandırılır? İşte emlak vergisine af 2014 şartları..

Bodrum'da 'Gelecek Turizm'de konulu toplantı gerçekleşti!

Akbank'ın, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) işbirliği ve Bodrum Otelciler Derneğinin (BODER) katkılarıyla düzenlediği, 'Gelecek Turizmde" konulu toplantının açılışını BODER Genel Sekreteri Orhan Kavala yaptı..

Emlak vergisinde af 2014 şartları!

6552 sayılı Torba Yasa, Eylül 2014 tarihinde yürürlüğe girdi. Kanun kapsamında emlak ve çevre temizlik vergisi borçları da bulunuyor. Peki, emlak vergisinde af 2014 şartları nelerdir?

Bahçekent gayrimenkul yatırımları açısından gelecek vaat ediyor!

Bahçekent, gayrimenkul yatırımları açısından İstanbul’un parlayan yıldızı olacak. Önümüzdeki dönemde 20 bin konutun inşa edileceği bölge, okulları, parkları ve alışveriş merkezleriyle 24 saat yaşayan lokasyon haline gelecek.

İGDAŞ özelleştirmesi ile gelecek para metroya gidecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da özelleştirilecek kurumlar arasında İGDAŞ’tan bahsettiğini hatırlatarak, İGDAŞ'ın satışından gelecek paranın İstanbul metrosuna harcanacağını söyledi. İşte o açıklama...

Emlak vergisi af yasası ile nasıl yapılandırılır?

6552 sayılı Torba Yasası ile bazı vergi ve alacaklara af getirildi. Af getirilen vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor. Peki, emlak vergisi af yasası ile nasıl yapılandırılır?

Emlak vergisi borcuna af şartları!

2014 yılının Eylül ayında Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 6552 sayılı Torba Yasası dahilinde emlak vergisi ve çevre temizlik vergisi borçlarına af getirildi. İşte emlak vergisi borcuna af şartları..

vergilere af gelecek mi Haberi

vergilere af gelecek mi

Türkiye'nin en büyük borç yapılandırması düzenlemesine belediyelere olan borçlar da girdi. Vatandaşın belediyelere olan emlak vergisi, su ve çevre vergisi borçları da faizleri silinip ana para yapılandırılarak 36 ayda ödenebilecek.


Türkiye'de yaklaşık 20 milyon insanı ilgilendiren vergi ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) borçlarını kapsayan af yasası genişliyor. Tasarının ilk halinde kesinleşmiş vergi borçları, trafik cezaları ve idari para cezaları ile SGK'ya olan Bağ- Kur, SSK, Genel Sağlık Sigortası ve Sosyal Güvenlik Destek Primi borçları yapılandırılıyordu. Daha sonra eklenen maddeler ile vatandaşın belediyelere olan borçları da yapılandırma kapsamına alındı.


18 Taksit Yapılacak


TBMM'de Plan Bütçe Komisyonu'nda görüşmeleri süren torba kanun tasarısının borçlarla ilgili bölümünde 30 Nisan 2014 itibariyle kesinleşmiş vergi ve prim borçları ile bazı idari cezaların yapılandırılması yer alıyordu. Daha sonra verilen...