23 / 07 / 2024

verimlilik

verimlilik

Green Platform İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Selen Kancabaş Özdemir, Dilek Tatlıdamak ortaklığından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

AVM metrekare verimlilik endeksi geçen yıla göre yüzde 76,3 arttı! İstanbul'da metrekare başına düşen ciro 14.225 TL!

AVM Endeksi’nin Mayıs ayı sonuçları açıklandı. Mayıs 2024 döneminde, bir önceki yılın aynı ayı ile karşılaştırıldığında ve enflasyondan arındırılmamış olarak incelendiğinde yüzde 76,3 oranında artarak 3024 puana yükseldi.

AVM'lerde kiralanabilir metrekare başına düşen ciro İstanbul'da 13 bin 477 TL, Anadolu'da 10 bin 417 TL!

AVM Metrekare Verimlilik Endeksi, nisanda geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre nominal olarak yüzde 75,7, bir önceki aya göre yüzde 9,7 yükseldi. Kiralanabilir metrekare alanı başına düşen ciro İstanbul'da 13 bin 477 TL, Anadolu'da 10 bin 417 TL oldu. İşte detaylar...

AVM metrekare verimlilik endeksi yüzde 96,4 arttı! İstanbul'da kiralanabilir metrekareye düşen ciro 12 bin 928 TL!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile Akademetre Research işbirliğiyle hazırlanan AVM Endeksi’nin Mart ayı sonuçları belli oldu. Buna göre, AVM metrekare verimlilik endeksi yüzde yüzde 96,4 artış kaydetti. 

Lojmanlar satılıyor: Öncelik oturanların olacak! Satış da kiralama da rayiçten yapılacak!

Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi kapsamında lojmanların satılacağı gündeme geldi. Lojman satışında önceliğin oturanların olması planlanırken, toplam 3 seçeneğin masada olduğu belirtildi. İşte lojmanların satışındaki detaylar...

Kamudaki araç tasarrufu ikinci elde fiyatları düşürebilir

Kamuda tasarrufu sağlamak amacıyla düzenlenen Kamu Tasarruf ve Verimlilik Paketi  adı verilen paket açıklandı. Kamuda kullanılan araç sayısına sınırlama getirilmesi, açığa çıkacak araçların ikinci el otomobil piyasasında fiyatları düşüreceği şeklinde yorumlandı.

İnşaat sektöründe yeni hamle! Tasfiye hakkı kamu müteahhitleri için can suyu olacak!

Türkiye’nin en köklü sivil toplum örgütlerinden biri olan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren, Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi’ni değerlendirerek, ''kamu projelerinde şartsız tasfiye hakkı getirilmesi, kamuya iş yapan müteahhitler için hayati önemdedir.” dedi.

Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklandı: Deprem riskli olanlar hariç yeni bina alımı ve yapımı 3 yıl durduruldu!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi'ni açıkladı. Peki pakette neler var? İşte detaylar... 

AVM metrekare verimlilik endeksinde yüzde 114,6 artış! 

AVM metrekare verimlilik endeksinde, Şubat 2024'te, bir önceki yılın aynı ayına kıyasla ve enflasyondan arındırılmamış olarak incelendiğinde yüzde 114,6 oranında artış kaydedildi. 

Dedeman'dan Özbekistan’a üç yeni otel!

Yurt içi ve yurt dışı projeleri ile de büyüyen Dedeman, üç değişik markası ile üç yeni otel projesinde yer alarak Özbekistan’a tekrardan giriş yaptı. Şirket, yenilenen iş geliştirme strateji ile son 2 senede otel sayısını yüzde 70 oranında yükseltti ve 2023’te yüzde 55 finansal verimlilik elde etti.

AVM metrekare verimlilik endeksi yüzde 82,9 arttı! 

Ocak 2024 Döneminde AVM Metrekare Verimlilik Endeksi, bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 82,9 arttı.

AVM metrekare verimlilik endeksi yüzde 87,6 arttı! Kiralanabilir metrekareye düşen ciro 10 bin 856 TL oldu!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin Aralık ayı sonuçları açıklandı. Verilere göre Aralık 2023'te AVM metrekare verimlilik endeksi yüzde 87,6 artarak 2848 puana yükseldi. 

İnşaat sektörünün profesyonelleri bir araya geldi...

Yapı sektörü profesyonelleri, InSuppliers tarafından düzenlenen ve sürdürebilirlik alanında verimlilik, çevre dostu ürün gibi hizmetler ve yeni iş ve iletişim modellerinin ele alındığı etkinlikte buluştular.

AVM metrekare verimlilik endeksinde yüzde 92,1'lik artış!

Kasım 2023 döneminde AVM metrekare verimlilik endeksi, bir önceki senenin aynı ayına göre nominal olarak yüzde 92,1, bir önceki aya göre ise yüzde 13,3 artış gösterdi.

verimlilik Haberi

verimlilik


Green Platform İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Selen Kancabaş Özdemir, Dilek Tatlıdamak ortaklığından kuruldu. 


Green Platform İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Kamu ve özel sektörde faaliyet gösteren gerçek ve tüzel kişilere, vakıf, dernek, sivil toplum örgütlerine ve kuruluşları ile bunların yöneticilerine, personeline, faaliyetlerinde etkinlik ve ekonomikliği artırarak daha verimli, daha ekonomik, daha rasyonel ve daha modern çalışmalarına yardımcıolmak üzere yapılabilirlik, işletme, yönetim, kalite, üretim,verimlilik, gelişim, pazarlama, promosyon iç ve dış ticaret konuları ile diğer idari , mali, ekonomik ve teknik konulardadanışmanlık, araştırma, geliştirmek hizmetleri ve bunların eğitim hizmetlerini yapmak, yaptırmak, sağlamak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Green Platform İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Merkez Mh.Bağlar Cd.N.14/2c/4...