02 / 10 / 2024

Versus Dragos teslim tarihi

Versus Dragos teslim tarihi

Versus Dragos projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da iki blok olarak hayata geçiriliyor. Versus Dragos teslim tarihi ne zaman?

Nuvo Dragos'da daire sahibi olma fırsatı!

Hemen teslim fırsatı sunulan Nuvo Dragos projesindeki stoklarla sınırlı 2+1 daireler kısa bir süreliğine yüzde 25 peşin, 120 ay 5 bin 500 TL aylık ödemelerle satışa çıkıyor...

Nest Dragos ne zaman teslim?

Nest Dragos projesi BGS Nest Yaşam tarafından Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Peki Nest Dragos ne zaman teslim?

Nuvo Dragos'ta hemen teslim hemen tapu!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Nuvo Dragos'ta hemen teslim hemen tapu fırsatı sunuluyor. 

Nuvo Dragos'ta yüzde 20 indirim imkanı!

Özderici GYO tarafından Maltepe'de inşa edilen Nuvo Dragos projesinde hemen tapu ve hemen teslim fırsatı bulunuyor. Projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanıyor. 

Nuvo Dragos'ta hemen teslim hemen tapu fırsatı!

Maltepe'de inşa edilen Nuvo Dragos projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede hemen tapu ve hemen teslim imkanı sunuluyor..

Nuvo Dragos'ta hemen teslim hemen tapu!

Nuvo Dragos'ta hemen teslim hemen tapu imkanı sağlanıyor. Nuvo Dragos'ta ister hemen taşının, ister kiraya verin taksitlerinizi kira gelirinizle ödemeye başlayın.

Versus Dragos'ta 0 faizle!

Versus Dragos projesinde 0 faizle ödemeler yapılıyor. Dubai Modeli ile inşaat ilerledikçe ödeme yapılan projede toplamda 227 daire yer alıyor. 

Versus Dragos'ta Dubai Modeli ile ödeme fırsatı!

RESİM YAPI güvencesiyle hayata geçirilen Versus Dragos'tan ev sahibi olmak isteyenler "Dubai Modeli" "İnşaat İlerledikçe" ödeme planından faydalanabiliyor..

Versus Dragos fiyat ve ödeme planı!

Kartal Kordonboyu Mahallesi'nde hayata geçirilen Versus Dragos projesinde Dubai Modeli ödeme planı ile ev sahibi olunabiliyor..

Versus Dragos'tan Dubai Modeli İnşaat İlerledikçe ödeme planı!

Toplamda 227 daireden meydana gelen Versus Dragos'tan ev sahibi olmak isteyenler "Dubai Modeli" "İnşaat İlerledikçe" ödeme planından faydalanabiliyor..

Versus Dragos'un Sevgililer Günü kampanyası 18 Şubat'a uzatıldı!

Kartal Kordonboyu Sahil Yoluna ve Marmaray Metro Durağına 5 dakika yürüyüş mesafesinde yer alan Versus Dragos'un Sevgililer Günü kampanyası 18 Şubat'a uzatıldı..

Başyapıt Dragos Sevgililer Günü kampanyası 2018!

Maltepe'de hayata geçirilen ve bu yıl teslim edilecek olan Başyapıt Dragos projesinde Sevgililer Günü’ne özel kampanya başladı...

Versus Dragos’tan Sevgililer Günü’ne özel kampanya!

Resim Yapı ve Gayrimenkul Geliştirme’nin İstanbul Dragos’ta yükselen projesi VERSUS DRAGOS,  Sevgililer Günü’ne özel yüzde 5+ yüzde 5’lik ekstra indirim avantajı ile tüm sevgili sahiplerini bekliyor... 

Versus Dragos teslim tarihi Haberi

Versus Dragos teslim tarihi

Versus Dragos'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire alternatifleri sunuluyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 74 metrekare ile 290 metrekare arasında değişiyor. 


Resim Yapı ve Gayrimenkul imzası taşıyan Versus Dragos Projesi, Kartal Dragos'ta yükseliyor. Projede iki blokta toplam 114 daire bulunuyor. 


Versus Dragos'ta A blokta 51 adet, B blokta ise 63 adet daireye bulunuyor. 8 bin metrekare arsa alanına sahip Versus Dragos projesinde bloklar 25 ve 26 katlı olarak inşa edilecek. 


Versus Dragos teslim tarihi!

Dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Kordonboyu Mahallesi'nde yükselecek olan Versus Dragos, Adalar ve Marmara Denizi manzarasına hakim konuma sahip.


versus Dragos Evleri'nin ortak alanlarında, çevre düzenlemesi, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzu, fitness center, barbekü ve koru alanları, yürüyüş...