18 / 05 / 2024

Veryeri Group fabrikası

Veryeri Group fabrikası

Türk inşaat sektörü için antibakteriyel parke üreten Veryeri Grup Genel Müdürü Mehmet Mete Veryeri, “En büyük hayalimiz Türkiye’de fabrika kurarak 1.000 kişiye iş imkanı sağlamak” dedi

Tata Group, İngiltere'ye 4 milyar sterlinlik yatırım yapacak!

Hindistan merkezli Tata Group'un, İngiltere'ye 4 milyar sterlinlik elektrikli araç batarya fabrikası yatırımı yapacağı ve üretimin 2026 yılında başlayacağı açıklandı.

Kar Group'tan 20 milyon liralık fabrika yatırım!

Kar Group, yapı kimyasalları üretimi yapacak fabrikasını 20 milyon liralık yatırımla Elazığ'da hayata geçiriyor.

Meklas Group, Bursa OSB’de 5. fabrikasını açacak!

Bursa'da 4 ayrı fabrikada hava süspansiyon körükleri üreten Meklas Group, 2016 Ocak ayında 5.fabrikasını açacak.

Ariston Thermo Group ürünleri 10 farklı ülkede sergiliyor!

Ariston Thermo Group, sektör profesyonellerine Türkiye pazarında satışa sunulan tüm ürünleri dünyanın 10 farklı ülkesindeki 23 fabrikasına düzenlediği teknik gezilerle tanıtıyor.

Veryeri Group Çeşme'ye 45 milyon TL yatırım yapıyor!

Girit Adası'ndan Türkiye'ye gelen ve daha sonra marangozlukla iş hayatına atılan ve esas iş kolu zamanla parke olan Veryeri Grup, İzmir'in farklı bölgelerinde butik villa ve konut işlerine yoğunlaşıyor.

Egeyapı Group Kağıthane projesinde son durum ne?

Cendere Vadisi'nde Adil Işık Fabrikası'nın yanında inşa edilecek Egeyapı Group Kağıthane projesinde satışlar yaz sonuna kadar başlayacak. Projede stüdyodan 4 oda 1 salona kadar konut seçenekleri yer alacak.

Erol Yeğin, Yeğin Group'un Tunus'taki fabrikasını geri almaya çalışıyor!

Erol Yeğin’in başında bulunduğu Yeğin Group 18 yıl önce Tunus’ta bir tekstil fabrikası satın aldı. Fabrika, Yeğin Gruop’un elinden alındı. Yeğin, Şubat 2000'den bu yana yaşadıklarını, kendi adı ile kurduğu bir web sitesinde anlatıyor.

Prysmian Group 50. Yılını kutladı!

Prysmian Group 50. Yılını kutladı. Mudanya’daki fabrikasında gerçekleşen etkinliğe Prysmian Group Türkiye CEO’su Hans Hoegstedt ve Prysmian Group Türkiye Fabrika Direktörü Halil Kongur ev sahipliği yaptı.

Zehnder, Almanya fabrikasında radyant iklimlendirme sistemlerini tanıttı!

İsviçreli iklimlendirme uzmanı Zehnder Group, Türkiye’ nin önemli mimarları ve de makine mühendislerinin olduğu bir grupla birlikte Almanya’ nın Lahr kentinde bulunan fabrikasını ziyaret etti.

Birlik Life 4 Bayrampaşa'da Bilge Çelik Tencere Fabrikası'nın arsasında inşa edilecek!

Birlik İnşaat - Mes Group, Birlik Life 4 projesini Bayrampaşa'da Bilge Çelik Tencere Fabrikası'nın arsasında inşa edecek. Boşaltılmaya başlanan fabrikanın arsasında çalışmalar Temmuz ayında başlayacak...

Candy Group Eskişehir de 1 milyon kurutma makinesi üretti!

2009 yılında üretime başlayan Eskişehir Renta Fabrikasında 1 Milyonuncu kurutma makinesi üretildi. Candy Group’un Eskişehir’de bulunan Renta Fabrikasında 1 milyonuncu kurutma makinesi üretim bandından çıktı...

Aldo Fumagalli Candy Group kurutma fabrikasını ziyaret edecek!

Candy Group Başkanı Aldo Fumagalli , Candy Group Genel Müdürü Marco Corno ve Candy Group Euroasia Türkiye Ülke Müdürü Andrea Ojetti Eskişehir’de bulunan Candy Group kurutma fabrikasını ziyaret etti

De Meeuw Group-ABC Prefabrik Fabrikası'nın temeli atıldı!

Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan De Meeuw Group-ABC Prefabrik Fabrikası'nın temel atma törerine katıldı...

Veryeri Group fabrikası Haberi

Veryeri Group fabrikası

Veryeri Grup, dünyanın en büyük parke üreticisi olan Alman Kronospan şirketiyle birlikte Türk inşaat sektöründe fark yaratmak isteyen inşaat şirketlerinin gerçekleştirdiği projelerin zeminleri için antibakteriyel parke üretiyor.


VeroxFloor markasıyla Türkiye pazarı için üretilen antibakteriyel parkel İran, Irak, Ortadoğu, Gürcistan ve Türkmenistan’a da ihraç ediliyor.  Yer döşemelerinde 150’yi aşkın çeşide sahip olan Veryeri Grup, metrekaresi 16 TL’den başlayan antibakteriyel parke fiyatlarıyla, her bütçeye hitap ediyor.  Veryeri Grup Genel Müdürü  Mehmet Mete Veryeri, “İnşaat ve zemin sistemleri alanında 70 yıldır faaliyet gösteriyoruz. Dünyanın en büyük parke üreticisi olan Kronospan’ın Almanya’nın Dresen kentindeki tesislerinde Türkiye için yılda 1.5 milyon metrekare parke üretimi gerçekleştiriyoruz” dedi. 


20 milyon euro


En büyük hayallerinin gelecek yıllarda Türkiye’de fabrika kurarak 1.000 kişiye iş imkanı sağlamak olduğunu belirten Veryeri, “Ege Bölgesi’nde...