06 / 05 / 2024

Veryeri Grup 1.000 kişiye istihdam sağlayacak fabrika kuracak!

Veryeri Grup 1.000 kişiye istihdam sağlayacak fabrika kuracak!

Türk inşaat sektörü için antibakteriyel parke üreten Veryeri Grup Genel Müdürü Mehmet Mete Veryeri, “En büyük hayalimiz Türkiye’de fabrika kurarak 1.000 kişiye iş imkanı sağlamak” dedi



Veryeri Grup, dünyanın en büyük parke üreticisi olan Alman Kronospan şirketiyle birlikte Türk inşaat sektöründe fark yaratmak isteyen inşaat şirketlerinin gerçekleştirdiği projelerin zeminleri için antibakteriyel parke üretiyor.


VeroxFloor markasıyla Türkiye pazarı için üretilen antibakteriyel parkel İran, Irak, Ortadoğu, Gürcistan ve Türkmenistan’a da ihraç ediliyor.  Yer döşemelerinde 150’yi aşkın çeşide sahip olan Veryeri Grup, metrekaresi 16 TL’den başlayan antibakteriyel parke fiyatlarıyla, her bütçeye hitap ediyor.  Veryeri Grup Genel Müdürü  Mehmet Mete Veryeri, “İnşaat ve zemin sistemleri alanında 70 yıldır faaliyet gösteriyoruz. Dünyanın en büyük parke üreticisi olan Kronospan’ın Almanya’nın Dresen kentindeki tesislerinde Türkiye için yılda 1.5 milyon metrekare parke üretimi gerçekleştiriyoruz” dedi. 


20 milyon euro


En büyük hayallerinin gelecek yıllarda Türkiye’de fabrika kurarak 1.000 kişiye iş imkanı sağlamak olduğunu belirten Veryeri, “Ege Bölgesi’nde organize sanayi sınırlarında 20 milyon euro yatırımla toplamda 40 bin metrekarelik alana yayılmış antibakteriyel yer sistemleri üretim fabrikası kurmak, düşünürken bile heyecan duyduğumuz vazgeçilmez hedefimiz” dedi.


Çeşmood Aralık’ta teslim edilecek


İnşaat sektöründe de faaliyet gösteren Veryeri Grup, Çeşme’nin merkezinde, Çeşmood Residence projesini hayata geçiriyor. Veryeri Grup şirketlerinden biri olan Ali Veryeri İnşaat tarafından 35 milyon TL tutarındaki yatırım değeri ile tamamlanmak üzere olan ve ailenin üçüncü kuşak temsilcilerinden İç Mimar Alper Veryeri tarafından projelendirilerek Çeşmood Residence 3bloktan oluşuyor. Fiyatlar 590 bin TL’den başlıyor. Alper Veryeri,  “Dört mevsim yaşam olanağı sunan, hem yatırım hem oturum için uygun olan, aylık veya sezonluk kiralama imkanı sunan Çeşmood Residence projemizi Aralık’ta teslim edeceğiz” dedi.



Vatan 


Geri Dön