25 / 05 / 2024

antibakteriyel parke üretimi

antibakteriyel parke üretimi

Türk inşaat sektörü için antibakteriyel parke üreten Veryeri Grup Genel Müdürü Mehmet Mete Veryeri, “En büyük hayalimiz Türkiye’de fabrika kurarak 1.000 kişiye iş imkanı sağlamak” dedi

Kastamonu Entegre’den yeni parke serisi: Boutique!

Kastamonu Entegre, ileri teknoloji ile üretilen ve estetik görünümleriyle ön plana çıkan markalarına bir yenisini ekliyor; Boutique. Antibakteriyel özelliği ile fark yaratan lack yüzeyli parke serisi, yaşam alanlarında hijyen sağlıyor.

Avrupa'nın inşaat üretimi yüzde 2.3 azaldı!

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi haziran ayında yıllık bazda ise yüzde 2,3 azaldı. AB'ye üye ülkeler arasında inşaat üretiminde aylık bazda en fazla azalış yüzde 4,5'le Almanya'da oldu.

Akçakale'de parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor!

Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Adnan Menderes Mahallesi'nde devam eden kilitli parke taş döşeme çalışmalarını yerinde denetledi.

Çanakkale Lapseki'de yollara parke taş döşeniyor!

Çanakkale Lapseki'de yollara parke taş döşeniyor. İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen İl Genel Meclisi üyeleri Tayfun Sevim ve Hasan Ergin, Güreci köyü muhtarı Kadir Dal ile yetkililerden bilgi aldı.

Beyaz eşya üretimi yüzde 11 arttı!

Türkiye'de beyaz eşya üretimi, yılın ilk yarısında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 11'lik artışla 11 milyon 849 bini geçti.

Peli Parquet yeni Vintage koleksiyonuyla parke algısını değiştirecek!

Parke sektöründe faaliyet gösteren Peli Parquet, yeni çıkardığı Vintage koleksiyonuyla, parke algısını değiştirmeyi amaçlıyor. Vintage koleksiyon 4 renkten oluşan sıra dışı desenlere sahip özel bir koleksiyon.

Beyaz eşya üretimi yüzde 8.8 arttı!

Türkiye pazarındaki beyaz eşya üretimi sektörün yılın ilk 5 ayındaki performansı ile geçen yıla göre yüzde 8,8'lik artış gösterdi.

2002 yılında Şişecam, Paşabahçe Fabrikası'nda üretimi durdurmuş!

2002 yılında Şişecam Topluluğu, 873 işçinin çalıştığı Beykoz'daki tarihi Paşabahçe Fabrikası'nda üretimi durdurmuş. 1998 - 2001 yıllarında 71.5 milyon dolar zarar eden fabrika, verimsizlik yüzünden kapatılacakmış.

Serel seramik ürünlerinde antibakteriyel teknoloji!

Serel, seramik ürünlerde antibakteriyel ve kolay temizlenme özelliğini buluşturduğu “Hygiene+” (Hijyen Plus) teknolojisiyle Türkiye’de bir ilke imza attı.

Almanya'da laminat parke ithalatında damping uygulaması!

DÜNYANIN en büyük laminat parke üreticileri arasında sayılan Almanya’dan yapılan laminat parke ithalatında damping uygulanmasına karar verildi.

Veryeri Grup antibakteriyel parke üretiyor!

Ana iş kolu 70 yıldır zemin sistemleri olan İzmirli Veryeri Grup, yıl sonuna kadar 2 milyon metrekare antibakteriyel parke üretmeyi hedefliyor.

Veryeri Grup projesi Çeşmood Residence satışta!

Ana iş kolu zemin sistemleri olan İzmirli Veryeri Grup, yıl sonuna kadar 2 milyon metrekare antibakteriyel parke üretmeyi hedefliyor. Çeşme'deki Çeşmood Residence projesi de satışta...

Veryeri Grup 1.000 kişiye istihdam sağlayacak fabrika kuracak!

Türk inşaat sektörü için antibakteriyel parke üreten Veryeri Grup Genel Müdürü Mehmet Mete Veryeri, “En büyük hayalimiz Türkiye’de fabrika kurarak 1.000 kişiye iş imkanı sağlamak” dedi

antibakteriyel parke üretimi Haberi

antibakteriyel parke üretimi

Veryeri Grup, dünyanın en büyük parke üreticisi olan Alman Kronospan şirketiyle birlikte Türk inşaat sektöründe fark yaratmak isteyen inşaat şirketlerinin gerçekleştirdiği projelerin zeminleri için antibakteriyel parke üretiyor.


VeroxFloor markasıyla Türkiye pazarı için üretilen antibakteriyel parkel İran, Irak, Ortadoğu, Gürcistan ve Türkmenistan’a da ihraç ediliyor.  Yer döşemelerinde 150’yi aşkın çeşide sahip olan Veryeri Grup, metrekaresi 16 TL’den başlayan antibakteriyel parke fiyatlarıyla, her bütçeye hitap ediyor.  Veryeri Grup Genel Müdürü  Mehmet Mete Veryeri, “İnşaat ve zemin sistemleri alanında 70 yıldır faaliyet gösteriyoruz. Dünyanın en büyük parke üreticisi olan Kronospan’ın Almanya’nın Dresen kentindeki tesislerinde Türkiye için yılda 1.5 milyon metrekare parke üretimi gerçekleştiriyoruz” dedi. 


20 milyon euro


En büyük hayallerinin gelecek yıllarda Türkiye’de fabrika kurarak 1.000 kişiye iş imkanı sağlamak olduğunu belirten Veryeri, “Ege Bölgesi’nde...