26 / 07 / 2024

veska çampınar orman evleri

veska çampınar orman evleri

Çampınar Orman Evleri projesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Orman Bölge Müdürlüğü Çayırova'da 5 bin 500 metrekarelik arsa satacak!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü Gebze Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli Şekerpınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsanın muhammen bedeli 80 milyon TL olarak belirlendi.

Adana'da depremde yıkılan Zeray Apartmanı'nı yapan kooperatifin kurucusu ve fenni mesulüne dava!

Adana'da Zeray Apartmanı'nın depremde yıkılmasına ilişkin soruşturma kapsamında, binayı yapan kooperatifin kurucuları arasında yer alan tutuklu Şevik ile firari fenni mesul inşaat mühendisi Çampınarı hakkında dava açıldı.

Kartalpınar Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartalpınar Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yontucu tarafından kuruldu.

GDZ İnşaat Tedarik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GDZ İnşaat Tedarik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Pınar Kılıç tarafından kuruldu.

Akpınar 2022 İnşaat Hırdavat Reklam Kozmetik Ve Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Lojistik Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akpınar 2022 İnşaat Hırdavat Reklam Kozmetik Ve Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Lojistik Ticaret Ltd.Şti. Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akpınar tarafından kuruldu.

Samsun'da orman alanını kaçak mezarlık yapıp parsel parsel sattılar!

Canik Pelitlik Mezarlığı'nın yanındaki 8 dönümlük orman arazisi iddiaya göre, Teknepınar Mahallesi'nin eski muhtarı ve azaları tarafından mezar yeri olarak vatandaşlara satıldı.

Manisa Selendi'ye yeni köprü!

Manisa'nın Selendi ilçesine bağlı Çampınar Mahallesi'nin 60 yıllık köprü hayali, Büyükşehir Belediyesi ile gerçeğe dönüştü. Mayıs 2015'te temeli atılan köprünün açılışı, görkemli bir törenle yapıldı.

Ekizce Yaylası'ndaki mermer ocağı çalışmaları ormanı etkiledi!

EXPO 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayıkın doğal yaşam alanı, sedir ormanlarıyla kaplı Ekizce Yaylası'nda 1 yıldır çalışmalarını sürdüren mermer ocağı, Sarıçınar Dağı'nı kaplayan sedir ormanını yok etti.

KRL İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KRL İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Baki Karalı tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Pendik, Kavakpınar Mahallesi, Semaver Sokak'ta kuruldu.

Manisa Çampınar Mahallesi'ndeki köprü yapımında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2014 yerel seçimlerinde köprü olmadığı için dere üzerinden traktör kasasında geçerek ziyaret ettiği Selendi’nin Çampınar Mahallesine verdiği köprü sözünü tuttu.

Manisa Selendi'de yeni köprü inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesinde yapımında sona geldiği Çampınar Köprüsü’nün ardından Eskin Mahallesi’nde de köprü çalışmasına başladı.

Manisa Çampınar Köprüsü'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Selendi ilçesine bağlı Çampınar Mahallesine 2014 Yerel Seçiminde sözünü verdiği köprü yapımında artık son aşamalara gelindi.

Manisa Çampınar Köprüsü Kasım'da tamam!

Çampınar Mahallesi'nde çalışmalar hızla devam ederken, köprünün inşaatını Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil yerinde inceledi.

veska çampınar orman evleri Haberi

veska çampınar orman evleri


Çampınar Orman Evleri'nin havadan videosu için...