02 / 05 / 2024

Vestel Asist markası

Vestel Asist markası

Vestel, sayısı 1250’ ye ulaşan mağazalarına danışmanlık yapmak için ‘ Asist ’ markasıyla hizmet vermeye başladı. 60 kişilik ekip mağazalarda ortak dil konuşulmasının önünü açıyor.

 Vestel bulaşık makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Geçmişten günümüze teknolojik inovasyona uğrayarak günümüze gelen Vestel markası bulaşık makinesinde de iddialı. Peki Vestel bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Türkiye'de Kadim bir geçmişe sahip Vestel, markası her ürünü ile bütün evlerde olması gereken yerde yerine alır. Peki Vestel çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel bulaşık makineleri yeni fiyatları ile Hepsi Burada'da

Vestel bulaşık makinelerinin kadim ve güvenilir geçmişi vatandaşın ''Vestel'' markasına yoğun ilgisi ile sonuçlanıyor. İvonasyona uğrayan vestel markası son teknoloji ile ürünlerini piyasaya sürüyor. Peki 08 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Vestel klimalarda sonbahar fırsatları! Son günleri kaçırmayın! İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin sevilen markası Vestel’de, sonbahar fırsatları devam ediyor. Vestel klimalar uygun fiyata satışa çıktı. İşte Vestel 30 Ekim 2022 fiyat listesi…

Vestel’den ‘Dört Dörtlük Fırsat’ kampanyası: net 2 bin TL indirim!

Beyaz eşya markası Vestel ‘Dört Dörtlük Fırsat’ kampanyası kapsamında seçili buzdolabı alımında net 2 bin TL indirim fırsatı sunuyor. İşte kampanya detayı..

Vestel’den yapacağınız alışverişlerde anında 200 TL hediye! Hepsiburada 6 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Hepsiburada ‘favori marka günleri’ne özel Vestel markasına ait küçük ev aletleri alışverişlerinize anında 200 TL hediye ediyor. İşte kampanyaya dair ayrıntılar..

Vestel mini fırınlarda indirim var mı? Vestel mini fırınlar ne kadar? İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Beyaz eşyanın ilgi gören markası Vestel’de mini fırınlar ne kadar? Vestel mini fırınlarda indirim var mı? İşte Vestel 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Vestel buzdolabı alımında 750 TL indirim fırsatı! Vestel 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Vestel markasında ‘Vestellendiren Günler’ kampanyası başladı. Vestel seçili ürünlerde cazip fiyatlar sizleri bekliyor. İşte Vestel 30 Eylül 2022 fiyat listesi..

Vestel akıllı saatte şok eden fiyat! Sadece 799 TL! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin sevilen markası Vestel, 799 TL’lik akıllı saatiyle teknoloji meraklılarının yüzünü güldürüyor. Peki Vestel akıllı saat bizlere neler sunuyor? İşte Vestel akıllı saatin özellikleri… 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

Futbol aşıklarına müjde! Vestel’den televizyon al Digitürk üyeliği hediye edilsin! 6 Eylül 2022 fiyat listesi…

Futbol severlere müjdeli haber Türkiye’nin bir numaralı beyaz eşya markası Vestel’den geldi. Vestel 49” ve üstü televizyon alan kişilere Digitürk taraftar paketi hediye ediyor. İşte detaylar…

Vestel 4K Ultra HD Android Televizyonları Mart 2022 fiyat listesi…

Televizyonda en son teknoloji ve uygun fiyat mı arıyorsunuz? Vestel markasının 4K Ultra HD Android televizyonlarının Mart 2022 fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Vestel En İyi Tasarım Markası ödülü aldı!

Vestel, Almanya'da bu yıl 13'üncü kez düzenlenen ve inovatif teknolojilerin ödüllendirildiği Plus X Awards'ta "En İyi Tasarım Markası" ödülüne layık görüldü.

Sharp’ın Avrupa hakları artık Vestel’in!

Vestel Şirketler Grubu’nun yüzde100 bağlı ortaklığı Vestel Ticaret, dün imzaladığı anlaşmayla, Sharp markası lisansı altında beyaz eşya ürünleri geliştirme, üretme ve Avrupa’da satış ve pazarlama hak ve yetkilerini devraldı

Vestel Asist markası Haberi

Vestel Asist markası

Vestel Asist’in 2005 yılının mart ayında 5 kişilik bir ekiple kurulduğunu söyleyen Vestel Mağazalar Grup Müdürü Utku Özdel, “Vestel Asist, Türkiye’de sektöründe, herhangi bir satış hedefi olmadan, bayilere sadece danışmanlık hizmeti veren bir ekip” dedi.

Asist’in Vestel’in ilk hizmet markası olduğunu vurgulayan Özdel, “Teknolojideki hızı, hizmette de yakalamayı amaçlıyoruz. Mutlu iş ortakları ve mutlu tüketiciler için hayata geçirdiğimiz bir proje bu” diye konuştu.

Hizmet standartları

Son altı ayda Vestel Asist ekibinde çalışan sayısının 60 kişiye ulaştığını kaydeden Özdel, şu bilgileri verdi: “Ekip, Edirne’den Hakkâri’ye kadar uzanan çok geniş bir coğrafyada bulunan 1.250 mağazaya hizmet vererek, hepsinin aynı görsel ve hizmet standartlarına getirmek için çalışıyor. Vestel Asist eğitim programları, uygulanan sistem ve ekip üyeleri kalite temelli sertifikalandırıldı.”

Yeni kimlik

Özdel, “Marka, Vestel Asist’in başarılı uygulamaları...