28 / 04 / 2024

Vestel bayi

Vestel bayi

18 yıldır Vestel bayisi olarak Güneydoğu Anadolu'da mağazalar açan Uğur Pazarlama, ilk 6 ayda, 6 yeni mağaza açtı. Bölgedeki Vestal mağazası sayısı 18'e çıkardı.

Onduline Avrasya, 21. bayi toplantısında yüzde 15 büyüme hedefi koydu!

Türkiye’nin lider çatı kaplama ve çatı yalıtım sistemleri üreticisi Onduline Avrasya, 21. Bayi Toplantısını Meksika’nın Mexico City ve Cancun şehirlerinde gerçekleştirdi. Onduline Avrasya, 2015'te yüzde 15 büyüme hedefini bayileri ile paylaştı.

Vestel, Fatih Projesi'ne teklif verdi!

Vestel Elektronik Milli Eğitim Bakanlığı 'nın Fatih projesi kapsamında 700,000 tablet bilgisayar alımı için bugün açtığı ihaleye teklif verdi.

Lefkoşa Vestel LED ile aydınlanacak!

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’nun (KIBTEK) düzenlediği LED Aydınlatma dönüşümü ihalesinin ilk etabı olan Lefkoşa Bölgesindeki 10 bin adet yol armatürü değişimi projesini Vestel-Çeliksan konsorsiyumu kazandı.

Vestel Elektronik'ten geleceğe yönelik değerlendirmeler!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Sn. Turan Erdoğan dün akşam basın mensupları ile yaptığı toplantıda Vestel Elektronik'in 2014 yılı ile ilgili değerlendirmelerini paylaşmıştır.

Nurus 2015'te bayi sayısını 3 katına çıkaracak!

Nurus 2015'te bayi sayısını 3 katına çıkaracak. Türkiye’de 8 şehirde dünyada ise 30’dan fazla ülkede ürünleri satılan Nurus, bayi sayısını 3 katına, bayi kanalındaki cirosunu 10 milyon TL’ye çıkarmayı hedefliyor.

Vestel Beyaz Eşya yönetim kurulu görev taksimini yayınladı!

Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Beyaz Eşya yönetim kurulu görev taksimini yayınladı.

Vestel 1 milyar dolarlık ihracat hedefliyor!

Vestel, Köln’de düzenlenen, 200 firmanın katıldığı Living Kitchen Fuarı’nda 58 farklı beyaz eşya ve ankastre ürünüyle yer aldı. Firma 1 milyar dolarlık ihracat hedefliyor..

Vestel'den enerji verimliliğini artıracak ürünler!

Vestel, Enerji Verimliliği Haftası dolayısıyla yayınladığı açıklamada, enerji verimliliği yüksek dayanıklı tüketim ürünü kullanımının önemine dikkat çekti..

Vestel enerji verimliliği rekora koşuyor!

Vestel, Ocak ayının ikinci haftası kutlanan Enerji Verimliliği Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada enerji verimliliği yüksek dayanıklı tüketim ürünleri kullanımının önemine dikkat çekti. Türkiye Vestel'lendiğinde elektrik tüketimi yüzde 12 azalacak.

Vestel, dünya rekoruna oynuyor!

Vestel, Enerji Verimliliği Haftası dolayısıyla yayınladığı açıklamada, enerji verimliliği yüksek dayanıklı tüketim ürünü kullanımının önemine dikkat çekti: "Bütün Türkiye Vestel'lendiğinde ülkedeki elektrik tüketimi yüzde 12 azalacak."

Vestel'den Çeşme Ildırı'ya 10 bin fidanlık orman!

Vestel, 10 bin fidanlık Vestel Ormanı ile çevreci faliyetlerine bir yenisini ekledi. Vestel Ormanı, Ege Orman Vakfı işbirliğiyle Çeşme - Ildırı - Kadıovacık'ta oluşturuluyor.

Vestel Elektronik Vesbe'den hisse alımı gerçekleştirdi!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Vesbe'den hisse aldı.

Vestel Elektrik VESBE hissesi aldı!

Vestel Elektrik VESBE hissesi aldı. Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektrik VESBE hissesi aldı.

Vestel bayi Haberi

Vestel bayi

Güneydoğu Anadolu'da 18 yıldır Vestel bayisi olarak hizmet veren Uğur Pazarlama, bölgede Vestel'in mağaza sayısını 18'e çıkardı. Uğur Pazarlama, ilk 6 ayda 6 mağazasını Şanlıurfa'da, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Gaziantep'te açtı.

Vestel'den yapılan açıklamaya göre, bayilerini her zaman büyümenin mimarlarından gören Vestel'in ülke çapındaki iş ortakları, sadece bulundukları şehirlerde değil bölgelerinde de yayılarak, Türkiye'nin dört bir yanında teknolojinin daha fazla kişiye ulaşmasına katkı sağlamayı sürdürüyor.

Anadolu Ajansında yer alan habere göre açıklama yapan Uğur Pazarlama'nın sahibi Orhan Uğur, "Güney Doğu bölgemizdeki mağaza sayımızı yıldan yıla artırarak 18. mağazamızı bölgeye kazandırdık. 2018’in ilk 6 ayında 6 mağaza açmak ve Vestel teknolojisini daha fazla kişiye ulaştırmak bizim için büyük bir gurur vesilesi. Vestel’in gücünü her zaman arkamızda hissediyor, bu büyük ailenin bir parçası olmaktan...