29 / 04 / 2024

Nurus 2015'te bayi sayısını 3 katına çıkaracak!

Nurus 2015'te bayi sayısını 3 katına çıkaracak!

Nurus 2015'te bayi sayısını 3 katına çıkaracak. Türkiye’de 8 şehirde dünyada ise 30’dan fazla ülkede ürünleri satılan Nurus, bayi sayısını 3 katına, bayi kanalındaki cirosunu 10 milyon TL’ye çıkarmayı hedefliyor.



ŞEHİRLEŞMENİN hızlanması ve beraberinde inşaat sektörünün gelişmesi mobilya pazarının büyümesine olanak sağlıyor. Bu gelişmelere paralel olarak ofislerin ve çalışma alanlarının değişimi, ofis mobilyası sektörünün hem hacimsel olarak büyümesini hem de pazara sunulan ürünlerin gelişimini sağlıyor. Pazarın büyümesi, hızlı değişen iş dünyasının ihtiyaç ve taleplerini iyi anlayan ve bunlara cevap veren markaların önünü açıyor. Nurus olarak; hem iç pazara hem de dış pazara sundukları ürünleri ile dünyanın önde gelen ofis mobilya üreticileri arasında yer aldıklarına dikkat çeken Nurus CEO’su Dinçer Sinici, “Sadece ürünlerimizle değil, sahip olduğumu birikim ve iş ortağı olarak müşterilerimize yaklaşımımız sektörde farklı konumlanmamızı sağlıyor” dedi. 


SIFIR HATAYLA HİZMET VERİYOR


2015 hedefleri doğrultusunda artan talebe cevap verebilmek üzere perakende ağını büyütmek ve yeni bayilikler vermeyi planladıklarını açıklayan Sinici, “Hedefimiz, yıl içinde yurtiçi bayi sayımızı 3 katına çıkarmak” dedi. Sinici, yeni ürünler ve yatırımlarıyla birlikte bayi kanalındaki cirosunu 10 milyon TL civarında artırmayı hedeflediklerini söyledi. Bugüne kadar tasarladıkları birçok farklı ürünün, tek bir noktadan tüm ihtiyaçları karşılayabilecek bir konsepte sahip olduğunu belirten Sinici, “Entegre proje yönetimi ve lojistik hizmetleri başlığı altında geliştirdiğimiz Nurus Digital Chain sistemiyle proje başlangıcından teslimata ve ürün kullanımına kadar tüm süreci yönetebiliyoruz. Bu sayede üretimden teslime sıfır hata payıyla hizmet veriyoruz" diye konuştu.


90'ı aşkın ürünle 30 farklı ülkede


“Markamızın ofis yaşamında motivasyonu öncelikli kılan ve kullanıcıyı merkezine alan 90’dan fazla ürün ailesi bulunuyor” diyen Sinici, Belçika’dan Mısır’a, Türkmenistan’dan Suudi Arabistan’a kadar 30’dan fazla ülkede kullanıcıları ile buluştuklarını ifade etti. Sinici, Almanya’da açtıkları yeni satış ofisleriyle, bu bölgedeki bayi ağını genişletiklerini sözlerine ekledi. Sinici, Türkiye'de başlıca İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Gaziantep, Kayseri, Kocaeli ve  İzmir  olmak üzere 8 şehirde mağazalarının yer aldığını kaydetti. 


Akşam


Geri Dön