15 / 05 / 2024

Nurus bayi

Nurus bayi

Nurus 2015'te bayi sayısını 3 katına çıkaracak. Türkiye’de 8 şehirde dünyada ise 30’dan fazla ülkede ürünleri satılan Nurus, bayi sayısını 3 katına, bayi kanalındaki cirosunu 10 milyon TL’ye çıkarmayı hedefliyor.

Hekim Yapı'nın 15'inci bayi toplantısı gerçekleşti! 

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 15'incisini düzenledi. Toplantı Kıbrıs Concorde Luxury Resort’de, 6-9 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirildi...

Beko'dan bayi olmak isteyenlere kira desteği! 

Yeni 100 Kadın Bayi projesi kapsamında Beko, bayi olmak isteyenlere kira desteği verecek. Ayrıca girişimcilere, kontrat ve sözleşme sonrası açılış etkinlikleri ve reklam olanaklarının sağlanması gibi fırsatlar sunulacak. 

Hekim Yapı'nın 14'üncü bayi toplantısı düzenlendi!

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 14'üncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya Limak Cyprus Deluxe Hotel ev sahipliği yaptı.

Persan Yapı, bayi sayısını 100'e çıkaracak!

İnşaat sektörü ve sanayiye hizmet vermeye devam eden Persan Yapı, yurt genelinde 80 olan bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor..

Nurus insan sağlığını önemseyen ürünlerini tanıtacak!

Nurus'un İstanbul Levent'teki binası bir deneyim merkezi olarak çalışacak ve ‘insan sağlığını önemseyen, son teknolojik yeniliklere göre donatılmış’ ürünleri tanıtacak.

Bayi Yapı İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayi Yapı İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Cemal Bayı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. n

Nurus, Antalya’da hedef büyüttü!

Nurus, büyüme stratejisi doğrultusunda önemli bir adım daha atarak Antalya’daki mağazasını artan talepleri karşılamak adına yeni adresinde daha da efektif hale getiriyor.

ODE'den 100’ün üzerinde bayi çalışanına eğitim!

Üç yıldır devam eden Bayi Rekabet Gücü Gelişim Programı kapsamında 100’ün üzerinde bayi çalışanına eğitim verildi

Allianz Tower'ın kat konsept ve tasarımları Nurus ile destekleniyor!

Harvard Business Review tarafından "Geleceğin Ofisleri" etkinliğinde örnek olarak gösterilen projenin tüm kat konseptleri ve tasarlanan yaratıcı alanları geniş renk yelpazesine sahip Nurus ürünleriyle destekleniyor.

Filli Boya ve Fawori'den En Yakın Bayi uygulaması!

Filli Boya ve Fawori’nin geliştirdiği “En Yakın Bayi” özel uygulaması ile en yakın bayiye ulaşmak artık çok daha pratik. Birkaç tıkla en yakın bayinin harita üzerinde görülebildiği, adres ve telefon bilgilerine kolaylıkla ulaşılabildiği uygulamalarda seçilen bayiye yol tarifi de alınabiliyor.

Aksa Jeneratör, İran'da yeni ofis açtı!

Dünyanın en önemli jeneratör üreticilerinden Aksa Jeneratör, yurt dışı yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye, Çin ve ABD’deki üretim tesisleriyle büyümesini sürdüren Aksa Jeneratör, İran’da açtığı yeni satış bayi ile ülkenin enerjisine enerji katacak.

LG Electronics, Mall Of İstanbul'da mağaza açtı!

Türkiye'de bayi ağını genişleterek daha çok tüketici elde etmek isteyen LG Electronics, Mall Of İstanbul'da LG Premium Shop'un açılışını gerçekleştirdi.

Seramiksan, Ankara'da Kepez Yapı Market Showroomu'nu açtı!

Seramiksan, Türkiye çapında 200’ü aşkın mağazasıyla kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Bayi ağını genişletmeye devam eden Seramiksan, Ankara showroomlarına Kepez Yapı Market’i ekledi.

Nurus bayi Haberi

Nurus bayi

ŞEHİRLEŞMENİN hızlanması ve beraberinde inşaat sektörünün gelişmesi mobilya pazarının büyümesine olanak sağlıyor. Bu gelişmelere paralel olarak ofislerin ve çalışma alanlarının değişimi, ofis mobilyası sektörünün hem hacimsel olarak büyümesini hem de pazara sunulan ürünlerin gelişimini sağlıyor. Pazarın büyümesi, hızlı değişen iş dünyasının ihtiyaç ve taleplerini iyi anlayan ve bunlara cevap veren markaların önünü açıyor. Nurus olarak; hem iç pazara hem de dış pazara sundukları ürünleri ile dünyanın önde gelen ofis mobilya üreticileri arasında yer aldıklarına dikkat çeken Nurus CEO’su Dinçer Sinici, “Sadece ürünlerimizle değil, sahip olduğumu birikim ve iş ortağı olarak müşterilerimize yaklaşımımız sektörde farklı konumlanmamızı sağlıyor” dedi. 


SIFIR HATAYLA HİZMET VERİYOR


2015 hedefleri doğrultusunda artan talebe cevap verebilmek üzere perakende ağını büyütmek ve yeni bayilikler vermeyi planladıklarını açıklayan Sinici, “Hedefimiz, yıl...