15 / 05 / 2024

Nurus şubeleri

Nurus şubeleri

Nurus 2015'te bayi sayısını 3 katına çıkaracak. Türkiye’de 8 şehirde dünyada ise 30’dan fazla ülkede ürünleri satılan Nurus, bayi sayısını 3 katına, bayi kanalındaki cirosunu 10 milyon TL’ye çıkarmayı hedefliyor.

Ev kiraları işçilerin ücretleriyle yarışıyor!

DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası Diyarbakır Şubeleri yaptığı açıklamada, "Market harcamaları bir önceki yıla göre iki katından fazla artmıştır. Elektrik faturaları tam bir soyguna dönüşmüştür. Ev kiraları işçilerin ücretleri ile yarışır seviyeye gelmiştir” ifadelerini kullandı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun yeni adı Koray GYO oldu!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 2. maddesi uyarınca şirketin ünvanı Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. olarak açıklandı. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

Happy Moon's yıl sonuna kadar 13 şube açacak!

Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, koronavirüs salgını sürecini fırsata çevirmek amacıyla gerçekleştirdikleri yatırımlara ilişkin konuştu. Aymutlu, yeni açılacak şubeleri açıkladı.

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı!

Acarkent, Kavacık ve Bodrum şubeleri ile hizmet veren Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı...

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'nın Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde kentsel dönüşüm için toplantılar yapılmaya başlandı. İnşaat Mühendisleri ve Mimarlar Odası Bursa şubeleri, İMSAD ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat Konseyi geçtiğimiz aylarda önemli bir işbirliğine imza attı.

Evler ofislere dönüştü!

Pandeminin uzamasıyla beraber, şirketler çalışma koşullarını yeni normale daha uygun bir çizgide sürdürüyor. Nurus’un yeni çalışma alanı, hibrit çalışma ve uydu ofiste çalışma gibi yeni normlar doğrultusunda yaptığı Ar-Ge ve üretim, yeni normali anlayabilmek açısından önem taşıyor.

Emlak Katılım Kavacık ve Beşyüzevler şubeleri açıldı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, mega kent İstanbul’da iki yeni şubesini daha açtı. 

Çeşme Turizm Projesi'ne tepki! 

Türkiye Ormancılar Derneği, Orman Mühendisleri Odası, Tarım Orman-İş Sendikası ve Orman Teknikerleri Derneği’nin İzmir şubeleri, Kültür Bakanlığı tarafından Çeşme Yarımadası’na yapılacak “Çeşme Turizm Projesi”ne tepki gösterdi.

Tarihi Demirci Döner Londra'da şube açıyor!

İstanbul'da Fatih, Ataşehir Watergarden ve Maltepe'de şubeleri bulunan Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın sahibi Orçun Ongun, şimdi de gözünü Londra'ya dikti.

İMO'dan kanun değişikliğine ilişkin açıklama!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odasına bağlı şubeler, TMMOB kanununun değiştirilmek istenmesine dair açıklamalarda bulundu. İMO şubeleri tarafından yapılan açıklamada, "Birliğimizi bozan hiçbir değişikliği kabul etmiyoruz" denildi...

Bankalar 24 Nisan'da kapalı olacak!

İçişleri Bakanlığı'nın sokağa çıkma kısıtlaması kararına istinaden 31 kentte 24 Nisan 2020 Cuma günü banka şubeleri kapalı olacak.

Nurus şubeleri Haberi

Nurus şubeleri

ŞEHİRLEŞMENİN hızlanması ve beraberinde inşaat sektörünün gelişmesi mobilya pazarının büyümesine olanak sağlıyor. Bu gelişmelere paralel olarak ofislerin ve çalışma alanlarının değişimi, ofis mobilyası sektörünün hem hacimsel olarak büyümesini hem de pazara sunulan ürünlerin gelişimini sağlıyor. Pazarın büyümesi, hızlı değişen iş dünyasının ihtiyaç ve taleplerini iyi anlayan ve bunlara cevap veren markaların önünü açıyor. Nurus olarak; hem iç pazara hem de dış pazara sundukları ürünleri ile dünyanın önde gelen ofis mobilya üreticileri arasında yer aldıklarına dikkat çeken Nurus CEO’su Dinçer Sinici, “Sadece ürünlerimizle değil, sahip olduğumu birikim ve iş ortağı olarak müşterilerimize yaklaşımımız sektörde farklı konumlanmamızı sağlıyor” dedi. 


SIFIR HATAYLA HİZMET VERİYOR


2015 hedefleri doğrultusunda artan talebe cevap verebilmek üzere perakende ağını büyütmek ve yeni bayilikler vermeyi planladıklarını açıklayan Sinici, “Hedefimiz, yıl...