29 / 04 / 2024

Vestel Çorbacı ürünü

Vestel Çorbacı ürünü

“Vestel Çorbacı giren eve doktor girmez” sloganıyla satışa sunulan Vestel Çorbacı, kış mevsiminin vazgeçilmez lezzeti çorbayı hızlı ve pratik bir şekilde hazırlama imkanı sunuyor. Vestel Çorbacı kış hastalıklarına meydan okuyor...

Wi-Fi özelliği bulunan Vestel CMI 108222 10 kg çamaşır makinesi indirime girdi!

Ürün ömürlü ve son teknolojiyle donatılmış beyaz eşya ürünleriyle bilinen Vestel, yine aynı özelliklere sahip ve büyük ses getirecek bir çamaşır makinesiyle tüketicilerin karşısına çıktı. Wi-Fi özellikli CMI 108222 10 kg çamaşır makinesini üreten Vestel, bu ürünü indirimli olarak satışa çıkardı.

Vestel 4K Smart QLED TV ve 3 ürün daha ürün alana 7 bin 500 TL indirim! Acele edin!

Vestel’den evine dörtlü ürün grubu almak isteyenlere indirim haberi geldi. Vestel, 4K Smart QLED TV ve 3 ürün daha alana 7 bin 500 TL indirim yapacağını duyurdu. Bu haberin ardından evine TV ve beyaz eşya almak isteyenler Vestel’in bu kampanyasını araştırmaya başladı.

Vestel MD 20 YD retro düş mavisi mikrodalga fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla alıcısını bekliyor!

Vestel, geçmişe özlem duyanlara özel mikrodalga fırın tasarladı. Son teknolojik özellikleri barındıran ve retro modasına uygun tasarlanan bu mikrodalga fırın, Vestel’de peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıktı.

Vestel’de AF-107892 X Wi-Fi Ankastre Fırın’la beraber ankastre ocak alımlarında tam 2 bin TL indirim!

Vestel’den ankastre fırın ve ocak alacaklara indirim müjdesi geldi. Vestel seçili ankastre fırın ve ocak alımlarında tamı tamına 2 bin TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Wi-Fi destekli Vestel KM 8702 Kurutma Makinesi’nde kaçırılmayacak kampanya! Seçili 2'li ürün tam alımına 1750 TL indirim

Vestel, evlerin yeni vazgeçilmez beyaz eşyası haline gelen kurutma makinesi almak isteyen kişiler için kaçırılmayacak bir kampanya hazırladı. Wi-Fi destekli Vestel KM 8702 Kurutma Makinesi alana seçili 2'li ürün tam alımına 1750 TL indirim sağlanacağı duyuruldu.

Vestel Retro 4 Gözlü Fırın alana seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim kampanyası başladı!

Vestel, hem geçmişe özlem duyan hem de evine solo fırın almayı düşünen kişilere özel SF 8400 Retro Düş Mavisi 4 Gözü Gazlı Solo Fırın’ı üretti. Aynı zamanda, düzenlediği kampanya kapsamında seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim sağlayacağını duyuran Vestel, solo fırının teknik özelliklerini de pa

Vestel’ten Ankastre Multifonksiyon Fırın alana seçili ankastre setlerde tam 3.000 TL indirim!

Beyaz eşya firmaları müşterilerinin yaptığı alışverişlerden kazançlı çıkmaları için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Vestel de yeni bir kampanyanın haberini vererek Ankastre Multifonksiyon Fırın alana seçili ankastre setlerde tam 3 bin TL indirim uygulayacağını paylaştı.

Vestel çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Türkiye'de Kadim bir geçmişe sahip Vestel, markası her ürünü ile bütün evlerde olması gereken yerde yerine alır. Peki Vestel çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel’den son dakika indirim müjdesi! 3 ürün alana tam 3 bin TL indirim!

Beyaz eşya denildiği zaman akla ilk gelen markalardan biri olan Vestel, büyük bir indirim kampanya başlattı. Vestel, 3 beyaz eşya ürünü alımına toplam 3 bin TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Vestel'den 4 ürün alana 8 bin 500 TL'lik hediye! 10 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Vestel’de bahar fırsatları tam gaz! Yeni bir kampanyaya imza atan Vestel, 4 farklı kategoriden ürün alanlara 8 bin 500 TL değerinde 43 inç smart TV hediye ediyor. Peki, Vestel'de 4'lü Ürün Alımına Hediye Kampanyası ne kadar sürecek?

Vestel SF 10401 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın 9 taksit imkanıyla satışta! 17 Nisan 2023 fiyat listesi! 

Vestel 4 gözü gazlı solo fırın, meyve ve sebze kurutma fonksiyonu, yoğurt yapma fonksiyonu ve buz çözme çonksiyonu ile çalışma gerçekleştirir. 

Vestel AF-8685 B 69 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL! Teknik özellikler neler? 

Vestel ankastre fırın gelişmiş teknolojisi ve çeşitli pişirme fonksiyonu ile aynı anda aynı ısıda bir kaç yemeğin pişirilmesini sağlıyor. Peki Sıcak Hava Kalkanı Teknolojisi ne işe yarıyor? 

Vestel Çorbacı ürünü Haberi

Vestel Çorbacı ürünü

Doğrama, karıştırma, kaynatma ve ısıtma özelliklerini bir arada sunan Vestel Çorbacı, hastalıklardan sağlıklı ve besleyici çorbalarla korunmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. 


“Vestel Çorbacı giren eve doktor girmez” sloganıyla satışa sunulan Vestel Çorbacı Kasım ayına özel 169 TL’lik kampanya fiyatı ile dikkat çekiyor. Ayrıca Vestel’den herhangi bir ürün alan herkes Vestel Çorbacı’ya 99 TL’lik avantajlı fiyatıyla sahip olabiliyor.


Geniş cam haznesi ve inox gövdesiyle şık ve estetik bir görünüme sahip Vestel Çorbacı, bulaşık makinesinde yıkanabilen cam haznesi ve bıçaklarıyla büyük rahatlık sağlıyor. Vestel Çorbacı’nın hediyesi çorba tarifleri kitabı ise kış sofralarını zenginleştiriyor. 


Vestel Çorbacı Teknik Özellikler

1000 W Güç

Sıcak 1,4 lt, soğuk 1,7 lt kapasite

Anlık Mikserleme

Kaynatırken Karıştırma Özelliği

Yüksek, Orta, Düşük Isı Ayarı

Otomatik Sıcak Tutma Özelliği

Cam Hazne 

Paslanmaz Çelik Gövde

Dakika Ayarlı Pişirme Zamanlayıcısı

Gizli Rezistans

Yapışmaz Pişirme Plakası

Çıkartılabilir...