29 / 04 / 2024

Vestel’den son dakika indirim müjdesi! 3 ürün alana tam 3 bin TL indirim!

Vestel’den son dakika indirim müjdesi! 3 ürün alana tam 3 bin TL indirim!

Beyaz eşya denildiği zaman akla ilk gelen markalardan biri olan Vestel, büyük bir indirim kampanya başlattı. Vestel, 3 beyaz eşya ürünü alımına toplam 3 bin TL indirim uygulayacağını duyurdu.



“Vestel’den 3 alın, 3 bin TL kazanın” sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında buzdolabı, bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi alımlarında toplam 3 bin TL indirim sağlayacağını paylaşan Vestel, kampanyaya ilişkin detayları ve katılım koşullarını da resmi internet sitesinden yayımladı.

Vestel’den son dakika indirim müjdesi! 3 ürün alana tam 3 bin TL indirim!

KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanya 3 Haziran 2023 - 15 Haziran 2023 tarihleri arasında Vestel Yetkili Satıcıları, Vestel mağazaları ya da vestel.com.tr internet sitesinden alınan seçili ürünlerde geçerlidir.

  • Son montaj tarihi 31 Aralık 2023 olarak belirlenmiştir.

  • Söz konusu kampanya stoklarla sınırlı tutulmuştur Bunun yanı sıra, seçili buzdolabı, kurutma makinesi, ankastre fırın, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ya da televizyon kategorilerindeki üç çeşit ürün kategorisinden ürün alındığı zaman, kampanya dahili kod listesinde belirtilen kodlara istinaden haziran ayı toplam tavsiye edilen perakende tutar üzerinden 3 bin TL indirim uygulanacaktır.

  • Tekli ürün alımları kampanya kapsamında değerlendirilmemekte ve bu nedenle indirim uygulaması bulunmamaktadır. Bu kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez, her kampanya kendi sınırlar çerçevesinde değerlendirilir.

İşte diğer kampanya detayları...


Geri Dön