29 / 04 / 2024

Vestel Elektronik sermaye

Vestel Elektronik sermaye

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hissesi yüzde 93,35' e ulaştı...

Vestel Elektronik'in Vesbe hissesi yüzde 92,68'e ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hissesi yüzde 92,68' e ulaştı...

Vestel Elektronik'in Vesbe hissesi yüzde 92,64'e ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hissesi yüzde 92,64' e ulaştı...

Vestel Elektronik 'in hisseleri yüzde 87.30 'a ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamaya göre Vestel Elektronik 'in hisseleri yüzde 87,424' e ulaştı...

Vestel Elektronik'in hisseleri yüzde 87,424'e ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in hisseleri yüzde 87,424' e ulaştı...

Vestel Elektronik hisseleri yüzde 86,28'e ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklmaya göre Vestel Elektronik Sanayi hisseleri yüzde 86,28' e ulaştı...

Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? En çok kazandıran şirket Vestel Elektronik!

Borsa İstanbul bu hafta rekor seviyeyi görürken, en fazla primlenen kağıt yüzde 34,4 ile Vestel Elektronik olduğu açıklandı. 

Vestel üçüncü çeyrekte 301 milyon lira zarar açıkladı

Vestel Elektronik mali tablolarını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na açıkladı. Şirket üçüncü çeyrekte zarar açıklarken ilk dokuz aydaki karı ise geçen yıla göre geriledi.

Vestel, Polonya’da şirket satın aldı!

Vestel Elektronik'in bağlı ortaklığı Vestel Ticaret, Polonya'da faaliyet gösteren Compal Electronics Europe şirketinin hisselerinin alımına yönelik hisse alım sözleşmesi imzaladı.

Kasar İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Elektronik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasar İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Elektronik ve Ticaret Limited Şirketi, Kabil Kasar tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Avcılar, Denizköşkler Mahallesi, Doktor Sadık Ahmet Caddesi'nde kuruldu.

Erboy İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erboy İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nazım Altay tarafından 20 bin TL sermaye bedeliyle kuruldu...

Aram Elektronik İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aram Elektronik İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Abdurahman Abo Ras, Abdullah Fansa, Abdul Elah Dawod, Majd Mohamad ortaklığıyla 160 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Avcılar, Denizköşkler Mahallesi'nde kuruldu.

OSB İnşaat Mobilya Cam Elektrik ve Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

OSB İnşaat Mobilya Cam Elektrik ve Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Yeşilbaş tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Maltepe, Küçükyalı Çınar Mahallesi, Çınar Sokak'ta kuruldu.

İcuburç İnşaat ve Turizm Elektrik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcuburç İnşaat ve Turizm Elektrik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi, Erkan Yavaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi'nde kuruldu.

Beypa Yapı Malzemeleri İnşaat Tekstil Elektrik Elektronik Gıda Mob.San.ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beypa Yapı Malzemeleri İnşaat Tekstil Elektrik Elektronik Gıda Mob.San.ve Ticaret Limited Şirketi, Cemil Yıkılmaz tarafından 250 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Beylikdüzü, Barış Mahallesi, Belediye Caddesi'nde kuruldu.

Ovit İzolasyon Makine Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Hidrolik Sistem İnş.Petrol ve Nak.San.Tic.Aş kuruldu!

Ovit İzolasyon Makine Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Hidrolik Sistem İnş.Petrol ve Nak.San.Tic.Aş, Fuat İspir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Pendik, Velibaba Mahallesi'nde kuruldu.

Emerci İnşaat Kimya Elektronik Yedek Parça Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emerci İnşaat Kimya Elektronik Yedek Parça Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sezer Özbey tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Kartal, Cevizli Mahallesi, Mustafa Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Han Tek Elektrik Elektronik Mühendisliği Otomasyon Otomotiv Gıda İnş.Tur.İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Tek Elektrik Elektronik Mühendisliği Otomasyon Otomotiv Gıda İnş.Tur.İç ve Dış Tic.Ltd.Şti., Şahnur Han tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Sancaktepe, E.Sultan Mahallesi'nde kuruldu.

Burak Grubu İnşaatçılık Gıda Elektrik Elektronik İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Grubu İnşaatçılık Gıda Elektrik Elektronik İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ünver Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Mecidiye Caddesi'nde kuruldu.

Vestel Elektronik sermaye Haberi

Vestel Elektronik sermaye


Vestel Elektronik tarafından yapılan açıklama şöyle;

26.03.2014 tarihinde Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. payları ile ilgili 3,05 fiyat seviyesinden 13.000 TL nominal değerli payın alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Şirketimizin Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payı 26.03.2014 tarihi itibariyle %93,35 'e...