27 / 04 / 2024

Vestel üçüncü çeyrekte 301 milyon lira zarar açıkladı

Vestel üçüncü çeyrekte 301 milyon lira zarar açıkladı

Vestel Elektronik mali tablolarını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na açıkladı. Şirket üçüncü çeyrekte zarar açıklarken ilk dokuz aydaki karı ise geçen yıla göre geriledi.



Vestel Elektronik 2022 yılının 3. çeyreğine ilişkin konsolide finansal sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Açıklanan mali tablolara göre üçüncü çeyrekte 301 milyon 262 bin  TL net zarar açıklayan şirketin, yılın ilk 9 aylık dönemindeki toplam net karı ise 959 milyon 63 bin TL seviyesinde gerçekleşti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön