30 / 04 / 2024

Vestel ile Fenerbahçe

Vestel ile Fenerbahçe

Sarı-lacivertli kulüp, teknoloji şirketi Vestel'le özel telefon ve televizyon üretimi için lisans anlaşması imzaladı

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatıyla satışa çıkıyor!

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi açık arttırma ile satışa çıkartılacak. Büyükada'daki 90 metrekarelik olan bu daire için 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatı isteniliyor. İşte ayrıntılar...

Uzay Emlak İnşaat Limited Şirketi Fenerbahçe Şubesi açıldı!

Uzay Emlak İnşaat Limited Şirketi Fenerbahçe Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Temel Uzay Turanlı tarafından açıldı.

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı için 2.5 milyar TL'lik teklif!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi ihalesi yapıldı. İhalede en yüksek teklifi 2 milyar 531 milyonTL ile TEK-ART Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri AŞ sundu.

Fenerbahçe Token resmen piyasada: Anında tükendi!

Fenerbahçe Kulübü’nde yeni gelir yaratma konusuna ilişkin çalışmalar devam ederken, kripto para borsası Paribu ile “Fenerbahçe Token” anlaşmasına resmen imza atıldı.

Limak İnşaat'tan Fenerbahçe hissedarı olduğu yönündeki iddialara yanıt! 

Limak İnşaat, "Fenerbahçe hissedarı olduğu" yönündeki iddiaları yazılı açıklama ile yalanladı. 

Fenerbahçe 5 arazisinin satışı için düğmeye bastı!

Fenerbahçe yönetimi, Ülker Arena Stadı’nın yakınında bulunan bölge ile Kenan Evren Lisesi, Gebze, Antalya ve Ankara’daki arazilerini en kısa sürede satmayı hedefliyor.  

Fenerbahçe yönetimi gayrimenkullerini satacak mı?

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, kulübü darboğazdan kurtarmak için çeşitli çalışmalar yapıyor. Koronavirüs salgını sonrasında normalleşme süreci ile kulübün bu değerleri satılarak mali sıkıntının çözülmesine yönelik adımlar atılacak...

Fenerbahçe Üniversitesi bu yıl hizmet verecek!

Medicana Grup, Fenerbahçe Kulübü ile yaptığı işbirliği hayata geçirilen Fenerbahçe Üniversitesi bu yıl hizmet vermeyi hedefliyor. 

Fenerbahçe'den Gebze'ye 3 Temmuz Futbol Akademisi!

Fenerbahçe Spor Kulübü, Gebze'de yıldız üretecek. Sarı lacivertli takım Gebze'de kuracağı 3 Temmuz Futbol Akademisi ile geleceğin yıldılarını yetiştirecek...

Ali Sunal Fenerbahçe'den 5 milyona ev aldı!

Ünlü oyuncu Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade ile 23 Mart'ta nikah masasına oturacak. Sunal, Fenerbahçe'de eşi ile birlikte oturacağı eve 5 milyon TL ödedi.

Fenerbahçe'nin yenilenen yelken tesisleri açıldı!

Dereağzı ve Fenerbahçe Burnu’nda bulunan Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi’nin tesislerinin yenilenmesinden sonra açılış törenlerine, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk katıldı

Fenerbahçe, Kayseri Erciyes'e yatırım yapmak istiyor!

Fenerbahçe'nin Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Erciyes Kış Turizm Merkezi ile de yakından ilgilenen Aziz Yıldırım, bir konaklama tesisi yapabileceklerini belirtti.

Fenerbahçe Üniversitesi'nde son durum!

Silivri Belediyesi heyeti, Fenerbahçe Üniversitesi ile ilgili son durumu konuşmak, adım atılan süreçlerle ilgili değerlendirmede bulunmak üzere Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.

Vestel ile Fenerbahçe Haberi

Vestel ile Fenerbahçe

Fenerbahçe, teknoloji şirketi Vestel'le özel telefon ve televizyon üretimi için lisans anlaşması imzaladı.


Ülker Stadı'nda yapılan imza törenine Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ozan Balaban, Fenerium Gelen Müdürü Mümtaz Karakaya, Vestel Ticaret AŞ Genel Müdürü Ergün Güler, Vestel Ticaret AŞ Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tunç Berkman, Fenerbahçeli futbolcular Volkan Şen, Moussa Sow, Miroslav Stoch, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan ve Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Kaptanı Melih Mahmutoğlu katıldı.


Sarı-lacivertli taraftarlar için Vestel'in Fenerbahçe logolu özel telefon ve televizyonlarının, Fenerium ve Vestel mağazalarında satılacağını belirten Ozan Balaban, "Heyecanlıyız. İddialı ürünlerle taraftarımızı buluşturmaya devam ediyoruz. Dünya devi Vestel'le çalışmaktan memnunuz. Sloganımız ise gururla yerli şimdi gururla Fenerli. Büyük Fenerbahçe taraftarı her şeyin en iyisini ister. Bizde Fenerium'da bunun için çalışıyoruz." ifadelerini...