05 / 05 / 2024

vestel ingiliz hasta

vestel ingiliz hasta

Vestel, en prestijli alerji kurumlarından Allergy UK'den onaylı, Pyrojet teknolojisine sahip çamaşır makinesiyle Londra'da yaşayan ağrılı egzama hastası 9 yaşındaki Daisy Ames 'in hayatını değiştirdi.

Vestel Rusya'daki fabrikasını kapattı!

Vestel, Rusya’da geçen yıl yaşanan ekonomik kriz nedeniyle bu ülkedeki fabrikasını kapattı. Vestel CEO’su Turan Erdoğan “Uçak düşürülmesi olayından önce fabrikayı kapamıştık. Bina her yerde bulunur. Makineleri taşıyacağız” dedi.

Vestel'den enerji tasarrufu önerisi!

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Erdoğan: "Türkiye, Vestel'in tasarruf rekortmeni ürünlerinin kullanılmasıyla enerji ve su tüketiminde toplam 4 milyar TL'lik tasarruf sağlayabilir" dedi.

Vestel pazar payını yüzde 20'ye çıkardı!

Dünya'nın en önemli araştırma şirketlerinden Frost&Sullivan'ın yaptığı araştırmanın sonuçlarına göre, Türkiye LED aydınlatma pazarının lideri önceki yıl olduğu gibi bu yıl da yine Vestel oldu.

Kocaeli’de hasta ve yakınları için konaklama merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’de tedavi gören hasta ve refakatçilerine kalacak yer ve sıcak yemek imkanı sunuyor.

Kepez Hastanesi hasta kabulüne başlıyor!

İnşaatı tamamlanan Kepez Hastanesi'nin yılbaşından sonra hasta kabulüne başlayacağı açıklandı. 150 milyon lira maliyetle yapılan Kepez Hastanesi, Antalya’nın, ilk engelli dostu ve tablet hastanesi olacak.

Vestel değişim fırsatı 2015!

Vestel, Ağustos ayında TV ve beyaz eşyalarda geçerli olan değişim kampanyasını tüketicilere sunuyor. Kampanyada eski ürününü değiştirmek isteyen kullanıcılar, yeni bir Vestel TV veya beyaz eşya ürününü avantajlı fiyatlarla satın alabiliyor.

Vestel İstanbulLight Aydınlatma Fuarı'na katılacak!

Vestel, 16-19 Nisan tarihleri arasında İstanbul Expo Center’da düzenlenen Ortadoğu, Balkanlar ve Doğu Avrupa aydınlatma sektörünün buluşma noktası olan İstanbulLight Aydınlatma Fuarı’na katılıyor.

Vestel Türkiye’nin su faturasını 1,1 milyar TL düşürecek!

Türkiye’deki tüm evlerde Vestel’in tasarrufta dünya rekortmeni çamaşır ve bulaşık makineleri kullanıldığında ülkenin yıllık su tüketimi 327 milyon ton azalıyor.

Hasta kişinin evini aile fertleri satabilir mi?

Posta Gazetesi yazarlarından Tamer Heper bugünkü köşe yazısında hasta kişinin evini varisleri satabilir mi sorusuna yanıt verdi..

Vestel üst düzey yönetici asistan atamasını yayınladı!

Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre üst düzey yönetici asistanı ataması gerçekleşti.

Yaşlı, hasta ve engellilere GMSİ beyannamelerinin alınması hizmeti!

Yaşlı, hasta ve engellilere GMSİ vergi beyannamelerinin alınması hizmeti ile vergi dairesine gidemeyecek durumda olan mükelleflerin, randevu almaları halinde adreslerine gidilerek beyannamelerini doldurmalarına yardımcı olunuyor...

Vestel, Fatih Projesi'ne teklif verdi!

Vestel Elektronik Milli Eğitim Bakanlığı 'nın Fatih projesi kapsamında 700,000 tablet bilgisayar alımı için bugün açtığı ihaleye teklif verdi.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ‘hasta bina sendromu’ riski!

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda çalışanların ‘Hasta bina sendromu’na yakalanma riskiyle karşı karşıya olduğunu iddia etti. İşte açıklama...

vestel ingiliz hasta Haberi

vestel ingiliz hasta


Vestel, en prestijli alerji kurumlarından Allergy UK'den onaylı, Pyrojet teknolojisine sahip çamaşır makinesiyle Londra'da yaşayan ağrılı egzama hastası 9 yaşındaki Daisy Ames'in hayatını değiştirdi. Allergy UK, yüzünde ve bacaklarındaki iltihaplı egzama yaraları nedeniyle sıkıntı yaşayan Daisy Ames'in ailesine Vestel'in Pyrojet teknolojisine sahip çamaşır makinesini bağışladı. 7 alerjen ve 4 bakteriye karşı etkili tek çamaşır makinesi olan Pyrojet, küçük kızın kıyafetlerinde etkin hijyen sağlayarak yaraların düzelmesine ve hızla iyileşme kaydetmesine katkıda bulundu. Vestel Ticaret Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Ergün Güler, "Vestel olarak küçük kızın sağlığına kavuşmasına katkıda bulunmaktan ve teknolojimizle ülkemizi en iyi şekilde temsil etmekten gurur duyuyoruz"...