01 / 05 / 2024

vestel manisa fabrikası ne zaman kurulacak

vestel manisa fabrikası ne zaman kurulacak

Vestel, 2017’ye önemli bir yatırım kararıyla girdi. Şirket Manisa’da çamaşır ve kurutma makinesi üretimi için 70 milyon euroluk yeni bir fabrika kuracağını açıkladı. Kentte ciddi bir istihdam yaratacak yatırımın Haziran 2018’de tamamlanması planlanıyor

Manisa Akhisar'da 10.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Akhisar İcra Dairesi, Manisa Akhisar'da yer alan zeytin fabrikası ve bahçeyi icradan 10 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Vestel Polonya'daki fabrikasını 31,4 milyon dolara sattı!

Vestel, Polonya'nın Wroclaw şehrinde bulunan fabrikasını, bina ve arazisiyle birlikte 31,4 milyon ABD doları bedelle LG Chem Wrocław Energy Sp. zo.o.'ya sattı...

Volkswagen'ın yeni fabrikası Manisa'da kurulacak! 

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Alman otomotiv devi Volkswagen'ın yeni fabrikasının Manisa'da kurulacağını açıkladı.

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı!

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı. Açılışta konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ticari İşler Genel Müdürü Akın Kazak, 'Aralık 2016’da açılan İnovasyon Merkezi yatırımımızı bu sene Lojistik Merkezimiz ile güçlendiriyoruz.' dedi.

Manisa Akhisar'da 11 milyon TL'ye icradan satılık yem fabrikası tesisi!

Akhisar İcra Dairesi Müdürlüğü, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Moralılar Köyü, Göbez mevkii, 126 ada, 17 parselde yer alan yem fabrikası tesisini 10 milyon 978 bin 161,96 TL'ye icradan satıyor...

PepsiCo'nun Manisa'daki fabrikası açıldı!

PepsiCo'nun Manisa'daki fabrikasının açılış töreni gerçekleşti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, fabrikanın açılış töreninde konuştu.

Manisa Saruhanlı'da icradan 3.9 milyon TL'ye satılık fabrika!

Saruhanlı İcra Dairesi, Manisa'nın Saruhanlı İlçesi Mütevelli Mahallesi'ndeki salça fabrikası ve hizmet binasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 961 bin TL olarak belirlendi.

Vestel'den Manisa'ya 70 milyon euroluk fabrika!

Vestel, Vestel City içerisinde 70 milyon euroluk yeni bir fabrika yatırımı yapıyor. Manisa'da inşa edilecek fabrikanın 2018 yılının ortalarında tamamlanması planlanıyor.

Elginkan Vakfı Bilecik'te seramik fabrikası kuracak!

Manisa'da 3 bin kişiye istihdam sağlayan Elginkan Vakfı, bu yıl Bilecik'te fabrika kuracak. Vakıf, seramik fabrikası için yaklaşık olarak 110 milyon TL'lik bütçe ayırdığını belirtti.

Manisa Bisiklet Yolu Projesi'nde çalışmalar tam gaz!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Vestel işbirliğiyle hayata geçireceği Bisiklet Yolu Projesi ile ilgili çalışmalar son sürat devam ediyor.

Vestel'den Manisa'ya bisiklet yolu!

Türkiye’de bir şehri baştanbaşa dolaşan ilk bisiklet yolu olan ‘Manisa Büyükşehir Belediyesi Vestel Bisiklet Yolu’ projesi hayata geçiyor.

Vestel, Manisa'da 70 milyon TL'lik fabrika kuracak!

Vestel, 2017’ye önemli bir yatırım kararıyla girdi. Şirket Manisa’da çamaşır ve kurutma makinesi üretimi için 70 milyon euroluk yeni bir fabrika kuracağını açıkladı. Kentte ciddi bir istihdam yaratacak yatırımın Haziran 2018’de tamamlanması planlanıyor

PepsiCo Manisa fabrikasının temeli atıldı!

PepsiCo, Manisa Organize Sanayi Bölgesi içerisinde 100 bin metrekarelik alanda fabrika için temel attı. Törene, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

vestel manisa fabrikası ne zaman kurulacak Haberi

vestel manisa fabrikası ne zaman kurulacak

Vestel, 2017’ye önemli bir yatırım kararıyla girdi. Şirket Manisa’da çamaşır ve kurutma makinesi üretimi için 70 milyon euroluk yeni bir fabrika kuracağını açıkladı. Kentte ciddi bir istihdam yaratacak yatırımın Haziran 2018’de tamamlanması planlanıyor.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen hafta DEİK Genel Kurulu'nda işadamlarına yaptığı "Türkiye ekonomisine yönelik saldırıların boşa çıkarılması konusunda sizlere de önemli görevler düşüyor. Yatırım yapın, üretin. Bu ortamda yatırım, proje erteleyen herkes ekonomimize saldıranlarla aynı saftadır. Milletimiz ülkesine güvenen işadamlarımızı unutmayacaktır" çağrısı iş dünyasında karşılık buldu.


HAZİRAN 2018'DE BİTİYOR

Vestel Beyaz Eşya, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde yaklaşık 70 milyon euro tutarlı çamaşır ve kurutma makinesi fabrikası kurmak için yatırım çalışmalarına başladığını duyurdu. Şirketten dün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, yıllık 750 bin adet çamaşır makinesi ve 750 adet...