24 / 05 / 2024

vestel müşteri hizmetleri

vestel müşteri hizmetleri

Vestel, çözüm ortağı firmalardan aldığı çağrı merkezi hizmetini Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü çatısı altına alarak Manisa’daki Vestel City’e taşıdı. Aynı anda 400 çağrıyı karşılayabilme kapasitesine sahip merkezin açılışı gerçekleştirildi...

TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? TOKİ’nin telefon numarası kaç? İşte TOKİ iletişim numaraları!

TOKİ sosyal konut başvuruları devam ediyor. Bu süreçte vatandaşlar bilgi almak için TOKİ müşteri hizmetleri numaralarını öğrenmek istiyor. İşte detaylar!

Tetratürk Periyodik Kontrol ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tetratürk Periyodik Kontrol ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bilir ve Mehmet Ocakçı tarafından kuruldu. 

Çakırcı Mühendislik Hizmetleri ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakırcı Mühendislik Hizmetleri ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Seyfun Ovalı tarafından kuruldu. 

Şuayip Altay Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şuayip Altay Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Şuayip Altay tarafından kuruldu. 

Karacabay Dış Ticaret Mühendislik Hizmetleri ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hocapaşa Şubesi açıldı!

Karacabay Dış Ticaret Mühendislik Hizmetleri ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hocapaşa Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Karacabey tarafından açıldı. 

İdeaarte Mimarlık ve Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeaarte Mimarlık ve Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Ercan ve Ercan Ercan tarafından kuruldu.

Taşpat Madencilik ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşpat Madencilik ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Kaan Burul tarafından kuruldu.

Denizce Mühendislik Proje ve Müşavirlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denizce Mühendislik Proje ve Müşavirlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Sevim tarafından kuruldu.

Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği Elektrik Mühendisleri Odası Serbest Müşavir Hizmetleri Yönetmeliği'nde değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Elektrik Mühendisleri Odası Serbest Müşavir Mühendislik Hizmetleri Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30663 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Arke Müteahhitlik Hizmetleri Mimarlık Proje ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Arke Müteahhitlik Hizmetleri Mimarlık Proje ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Keleş ve Turgut Tavşanoğlu tarafından kuruldu.

Karmod konut satışlarında yüzde 98 müşteri memnuniyeti sağladı!

Karmod, konut satışlarında yüzde 98 müşteri memnuniyeti sağladı, Hazır konut sektöründe yakalanan bu başarının, müşteri memnuniyeti adına yapılan çalışmaların sonucu olduğu belirtildi

Keçetest Muayene Ölçüm ve Kontrol Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keçetest Muayene Ölçüm ve Kontrol Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Sayıcı ve Yusuf Sayıcı ortaklığında kuruldu.

Ekiz Teknik Müşavirlik İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekiz Teknik Müşavirlik İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nazmi Ekiz tarafından kuruldu.

vestel müşteri hizmetleri Haberi

vestel müşteri hizmetleri


Vestel, çözüm ortağı firmalardan aldığı çağrı merkezi hizmetini Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü çatısı altına alarak Manisa’daki Vestel City’e taşıdı. İlk çağrıları karşılayan İletişim Merkezi ve süreç takibi yapan Çözüm Merkezi olmak üzere iki birimden oluşan ve aynı anda 400 çağrıyı karşılayabilme kapasitesine sahip merkezin açılışı gerçekleştirildi.


20 milyon TL yatırım


Vestel’in Manisa’da bulunan genel müdürlüğünde yapılan açılış töreninden önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vestel Şirketler Gurubu İcra Kurul Başkanı Turan Erdoğan, marka olmanın en önemli koşullarından birinin müşteriyi servis açısından memnun etmek olduğunu belirterek, “2012 yılının sonunda müşteri hizmetlerini ayırıp ayrı bir genel müdürlük haline getirdik. O günden bugüne müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik projelerimize 20 milyon TL yatırım yaptık. En önemli kararlarımızdan biri de bu servisi kendi bünyemize almaktı. Çok radikal...